Nu ii dau de cap, alarma cobra
![]() ![]() ![]() |
Nu ii dau de cap, alarma cobra
L!nuX |
![]()
|
||
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
nimeni nu ii da de cap alarmei aleia, mai bine nu iti puneai. d-aia am si eu si e o porcarie si jumatate. I-am rupt alimentarea, e mai bine fara. Ma rog, asta daca ai casco.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cica a fost bonus de la dealer ....
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai vreo plafoniera aprinsa, torpedul este inchis bine?
Cele trei bipuri dupa armarea alarmei spun ca ceva e in neregula. Si eu am patit-o de vreo 2 ori si nu stiam ce are; am descoperit o data ca plafoniera din fata era aprinsa iar alta data torpedoul era deschis (si lumina din torpedou aprinsa, ca era seara). Mai protesteaza si cand una din usi nu este bine inchisa (poate portbagajul). Verifica variantele aste, poate-ti rezolvi problema. |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Ceele 3 beep-uri te anunta ca e un senzor care a detectat ceva. Vezi ca sunt niste coduri in carte: nr. de bipuri iti spune exact ce este in neregula. Nu mai tin minte ce inseamna 3.
Mai cauta pe aici : http://www.reno.ro/Alarmele-Cobra-t40460.html |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
L!nuX |
![]()
|
i-am dat de cap , luminile de interior erau nu erau pe "neutru" sau cum i-o zice la pozitia respectiva
Ovidius in carticica zic de flashurile care le da dupa dezarmare ca sa iti spuna pentru ce a sunat nu era nimic scris de flashurile care ti le da dupa armare daca era sa ma iau dupa alea de dezarmare insemna ca as fi avut capota deschisa ..... am rezolvat , ca intodeauna eu is de vina , dar nu ma asteptam ca in cazul in care becurile nu sunt intr-o anumita pozitie sa faca asa m-am mai linistit se poate inchide This post has been edited by L!nuX: 24 Jan 2008, 11:09 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 21:00 |