Distributia-i de vina!
![]() ![]() ![]() |
Distributia-i de vina!
tzepesch |
![]() ![]()
|
||
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
nu calezi motorul....dar il cam strici....
in timpul schimbului lantului, pozitia ambelor pinioane sa ramana aceeasi, sa blochezi cu ceva atat vilbrochenul, cat si distributia, ca altfel o sa iasa un pic aiurea, si nu are rost sa te chinuiesti de multe ori... era pe aici, un ghid pentru schimbarea lantului de distributie....cauta putin, ca acum nu am mult timp, ca as cauta eu si sa pun linkul, totusi, dac anu reusesti, os a incerc eu sa caut |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
multumesc...
ocazie buna sa mai bag antigel ca asta de-l am e curat mda, dar cred ca o s-o duc la mecanic... o sa stau pe langa el sa observ... lant am, restu-s problemele, poate nu-i nev sa schimb pinioanele |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ba da, schimba tot:) nu te zgarci:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
tzepesch |
![]()
|
oki, aveti idee cat costa toate in afara de lant?
|
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
ydaniel |
![]()
|
pai:) acuma depinde ce calitate vrei sa ai:)
asa estimativ:pinioane,intinzator,garnituri,antigel si diverse cam 120-140 lei. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
tzepesch |
![]()
|
numai de uzina!
mi se pare ca am intinzator hidraulic... |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
nu lua piesele inainte sa desfaci distributia. chiar daca ti se pare sau nu, eu asa am patit-o cu "mi se pare". un prieten cu masina din '78 are intinzator hidraulic si eu cu masina din '79 am mecanic.
costuri estimative... in primul rand vezi cum dai jos fulia de la arborele cotit ca s-ar putea sa-ti trebuiasca si aia si apoi te vei gandi la ulei, filtru de ulei si chestii de astea bafta |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
tzepesch |
![]()
|
m-am interesat. pinion mare e 11lei, pinion mic 7 lei. semeringu e vreo 9lei... lant am, garnitura nu stiu cat costa... intinzator hidraulic n-am gasit. astea erau de uzina.
daca-s asa ieftine prefer sa schimb tot |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 11:53 |