mi s-a spart geamul la oglinda, cum se poate monta?
![]() ![]() ![]() |
mi s-a spart geamul la oglinda, cum se poate monta?
jeepers |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 11 September 07 From: cluj ![]() |
|
||
--------------------
logan
preferance 1.4
2006 http://www.sistemdeincalzire.ro
|
|||
kyryka |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 9 August 07 ![]() |
Observ ca ai preferance... deci nu ai degivrare asa ca.. gasesti la piese auto doar oglinda adica sticla si de montat.. e simplu.. e de ajuns sa o scoti ramasitele celeilalte si cea noua se prinde in cleme doar prin impingere.
This post has been edited by AL: 9 Feb 2009, 16:04 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate Plus Gpl
2006
- IL-03-FAY
|
|
jeepers |
![]()
|
ok. Dar care modele au cu degivrare? si cam cat ar fi o astfel de sticla, ca sa stiu cat sa ii cer omului? ms pt ajutor.
|
--------------------
logan
preferance 1.4
|
|
viorelu |
![]()
|
LoganClubPitesti Group: Members Posts: 49 Joined: 15 October 07 From: Pitesti ![]() |
cu degivrare era 100 ron numa' oglinda nush fara...
Care au cu degivrare vezi pe aici: http://www.dacia.ro/logan/dotari This post has been edited by viorelu: 26 Jan 2008, 11:27 |
--------------------
Dacia
Logan
2007/logan kiss/1.4 mpi
|
|
kyryka |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 9 August 07 ![]() |
de la laureat in sus au degivrare si nu stiu exact cat costa in magazin... cele fara costa in jur de 20 ron poate sa fie si 30 in functie de magazin
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate Plus Gpl
2006
- IL-03-FAY
|
|
viorelu |
![]()
|
LoganClubPitesti Group: Members Posts: 49 Joined: 15 October 07 From: Pitesti ![]() |
omu' intreaba doar de sticla nu si suport
![]() This post has been edited by viorelu: 26 Jan 2008, 11:39 |
--------------------
Dacia
Logan
2007/logan kiss/1.4 mpi
|
|
jeepers |
![]()
|
am dat o fuga la magazinu de pe "colt" si am luat o sticla 28 lei, am montato , problema e ca nu e ca cea veche, cu aia parca vedeam lucrurile mai mici si la distanta, asta e ca oglinda din baie:), parca nu sta asa teapana in suport ca cea veche... sper sa nu o pierd pe drum. ms oricum de ajutor
|
--------------------
logan
preferance 1.4
|
|
aghiutza333 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Azi am dat cu oglinda din dreapta de un autobuz. A facut poc, s-a pliat carcasa si a ramas oglinda atarnanda. Am pus-o la loc, comenzile electrice functioneaza, carcasa n-are nimic in afara de o foarte mica zgarietura, numai ca oglinda are doua crapaturi si vad in ea 3 masini in loc de una. Ceea ce e destul de suparator.
Va rog sa-mi recomandati magazine din Bucuresti unde gasesc oglinzi cu degivrare, pentru model de Logan nou. Cam cat costa si pot sa o inlocuiesc eu? Si care e faza cu degivrarea? Adica daca inlocuiesc oglinda de capul meu exista riscul sa nu-mi mai mearga degivrarea? Multumesc anticipat. Later edit: A, era sa uit: masina e in garantie. Are ceva daca imi bag eu nasul? This post has been edited by aghiutza333: 7 Feb 2009, 02:02 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 MPI
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Incearca in targ in Vitan, gasesti la preturi mai mult decat acceptabile sau aici la Bursa.
Nu prea are ce sa nu mearga, eventual daca ai doua maini stangi... Teoretic ai cam pierde garantia la partea electrica, dar practic sansele sunt cam mici, ar trebui ca cei din service sa-si dea seama ca ai umblat tu acolo ... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
aghiutza333 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Am fost in Vitan si am luat una cu 70 de lei de la niste indivizi inegalabil de dubiosi (e prima data cand ma duc in targ).
Ea pare originala asa, i-am facut si poze. Acum urmeaza s-o montez. Am incercat ieri s-o scot pe-aia crapata, dar n-am reusit. Bine, nici n-am insistat. Cum o scot pe-aia si cum o pun pe-asta ca sa nu se sparga? In afara de pinii aia (sau cum se numesc), nu mai trebuie sa conectez nimic, nu? Attached thumbnail(s) oglinda_fata.jpg ( Size: 375.3k ) Number of downloads: 760 oglinda_spate.jpg ( Size: 296.28k ) Number of downloads: 823 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 MPI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
se trage pur si simplu. Se baga o surubelnita invelita in carpa (ca sa nu se zgraie carcasa) intre oglinda si carcasa si se extrage cu parghie.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
aghiutza333 |
![]()
|
Am rezolvat azi-dimineata. Geamul crapat a iesit surprinzator de repede, mai greu mi-a fost sa scot pinii aia (a trebuit sa recurg la patent).
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 MPI
|
|
gigel_escu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 12 February 08 ![]() |
Sunt si eu curios daca as lua doar sticla de oglinda, fara suport pentru un preferance, cu as putea-o fixa pe masina. Nu ar fi o idee cu superglue ca daca se crapa, o scoti foarte greu.
Mi-au fost furate oglinzile si intre oglinzile cu suport si sticla chioara era ceva, 32 de lei sticla cu suport si 11 lei sticla chioara. Bine in 4 ani de cand am masina nu am avut evenimente, dar e criza, gandesti negru... etc. |
--------------------
Renaul
Megane 3
2016
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
poti incerca cu un silicon poliuretanic/neutral/cu priza mare, insa daca mai pui si pretul aluia in calcul, te zgarcesti la tarate. Mai bine cu suport cu tot
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Sau cu sârmă.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
gigel_escu |
![]()
|
Sarumana zanzi, ai dreptate sarma e mai eleganta decat soricelul, ariciul cum vreti sa-i ziceti de plastic.
Am inteles Klaus, ideea. This post has been edited by gigel_escu: 12 Apr 2011, 16:58 |
--------------------
Renaul
Megane 3
2016
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(klaus @ 9 Apr 2011, 23:04) poti incerca cu un silicon poliuretanic/neutral/cu priza mare, insa daca mai pui si pretul aluia in calcul, te zgarcesti la tarate. Mai bine cu suport cu tot offf... Un tub de silicon, brenduit cu Hornbach, era 8-10 lei. Am lipit cu asa ceva oglinda de la baie direct pe faianta, are 1 an si inca n-a cazut. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
klaus |
![]()
|
da, dar oglinda de la baie nu vibreaza, nu e cu variatii de temperatura de 60 grade, nu ploua pe ea, d-astea
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
De vibrat nu vibreaza, ca nu locuiesc in Japonia, dar sta in aburi, si e destul de grea in comparatie cu cea de la masina.
Cu silicon se lipesc si oglinzile pe usile de sifoner. Eu am ajuns la o concluzie, decat sa ma zgarcesc la inceput si apoi sa platesc dublu, mai bine aleg din prima solutia cea mai buna, chiar daca-i putin mai scumpa. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
gigel_escu |
![]()
|
dap cu silicon m-am gandit si eu. Mai era o solutie cu scotch dublu adeziv, dar a enumerat klaus problemele, scotch-ul chiar cedeaza. Mai e un silicon ceva mai scumput am umplut eu o scurgere de balcon, mirosea acrema de ghete Egeea parca, aia de pe vremea comunista. De etansat a etansat bine si manusile de cauciuc mi le-a lipit. In fine sper sa nu aiba baietii activitate prea des.
|
--------------------
Renaul
Megane 3
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:34 |