Ram, de care?
![]() ![]() ![]() |
Ram, de care?
ady85btz |
![]()
|
||
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|||
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
DDR 400
http://www.marketonline.ro/componente-pc/m.../1024mb-pc3200/ This post has been edited by daciafan: 26 Jan 2008, 19:31 |
--------------------
/
/
/
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu recomand sa cauti pe forumurile de specialitate la mana a doua un giga de ram, daca nu e cam scump dar e nou.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() am auzit ca sunt cam scumpe pentru ca sunt vechi dar nu ma asteptam chiar la pretul asta ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
www.stonet.ro
cumpara de aci ![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Sfatul meu ar fi sa schimbi platforma, chiar daca acest lucru ar presupune un mic efort financiar. Acum putin timp am fost in aceeasi situatie ca si tine. Am schimbat placa de baza, procesor, ram si placa video. Total: ~650 Ron. Restul de componente care iti raman ai putea sa le vinzi sa mai amortizezi investitia.
Asta e ce mi-am luat eu, ca sa iti faci o idee: Placa de baza Ram Procesor Placa video |
--------------------
Dacia
Logan
- FVV
Laureate Plus 2007 If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
ady85btz |
![]()
|
cred ca o sa-ti urmez sfatul; de la "samsari" nu vreau sa cumpar,iar 170 nu dau nici sa ma pici cu ceara
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Pai tu iti faci o alta configuratie doar pentru ca nu vrei sa dai nu stiu cat pe RAM ? Totusi, ce ai tu inca merge bine pentru aplicatiille actuale ... chiar asa folosesti ceva mai special ? Ma refer la software.
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
ady85btz |
![]()
|
Soft special nu folosesc momentan
![]() Dar sunt unele jocuri,care chiar merita jucate si din pacate eu vad doar trailere ![]() ![]() Ma gandesc ca decat sa dau 170 pe ram,mai bine il vand p-asta cu 300 sa zic,mai pun 400 si face ceva frumos ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Pentru jocuri s-ar putea sa nu te prea incadrezi in suma data de un coleg mai sus. El a pus o configuratie minimala acolo. Plus ca, daca vrei sa faci un upgrade total, iti mai trebuie si hard-disk si o sursa de alimentare ceva mai potenta si, in final, mai trebuie sa tii cont si de zgomot, pentru ca nu ti-ai dori un computer puternic insa care face la un boeing la decolare.
LE: se pare ca platforma AMD devine atractiva datorita flexibilitatii ei, adica va fi compatibilitate totala intre placile cu AM2, AM2+ si viitoarele AM3. Si asta la un pret asa, mai de bun simt si in conditiile in care daca nu te intereseaza in viitorul apropiat memoriile DDR3. This post has been edited by cristi.r: 27 Jan 2008, 07:50 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce ai scris e partial corect. Configuratia este minimala, dar superioara din punct de vedere a performantelor fata de platforma veche + se poate face upgrade mult mai usor. Configuratia propusa de mine presupune pastrarea HDD-ului si a carcasei+sursa. Componentele nu sunt energofage incat sa necesite o sursa mai puternica. In legatura cu zgomotul, acesta s-a mai diminuat.
|
--------------------
Dacia
Logan
- FVV
Laureate Plus 2007 If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 19:33 |