fire marsarier
![]() ![]() ![]() |
fire marsarier
softboy bad |
![]()
|
||
![]() posesor de dacie Group: Members Posts: 20 Joined: 3 August 07 From: din Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1991 berlina
- B 47 MDF
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Probabil ai uitat să cumperi "instalație electrică spate"...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
nu are treaba instalatia spate, la semnalizari decat un fir iti trebuie, ala e + , minus e prin surubul de se prinde in aripa.
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
La semnalizare ai un fir pt ca acela este plusul,minusul il iei de pe caroserie,probabil ca ai nimerit un model la care lampa laterala isi ia minusul de pe caroserie.
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
softboy bad |
![]()
|
![]() posesor de dacie Group: Members Posts: 20 Joined: 3 August 07 From: din Bucuresti ![]() |
instalatia electrica spate este la locul ei acolo unde trebuie ...la cea care este pe fata nu gasesc firele ..de fapt nu le are ...nu stiu ce pot face in situatia aceasta ...oricum catalin marinarul iti multumesc ...dar nu acest raspuns caut
|
--------------------
dacia
1310
1991 berlina
- B 47 MDF
|
|
ceaki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 7 January 07 From: cluj-napoca ![]() |
firele de marsalier is verde cu rosu si vin pe sub baterie pana la bulb
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
softboy bad |
![]()
|
ceaki .....in primul rand iti multumesc tie cat si celorlalti colegi forumisti pt raspunsuri ...incep sa ma lamuresc cum sta treaba ....tin sa precizez ca instalatia am schimbat-o prin inlocuire papuc cu papuc....am ajuns la marsarier si nu are fire ca la cealalta (model mai vechi probabil)deci poate improvizez ceva ...sonda stiu unde este ...fire am ..papuci de asemenea ..dar in bord nu stiu cum sta treaba ....
|
--------------------
dacia
1310
1991 berlina
- B 47 MDF
|
|
ceaki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 7 January 07 From: cluj-napoca ![]() |
alimentarea cu plus o iei de sub bord unde ai doua reglete cu mai multe picioruse si in care is bagate niste fire. pe una dintre reglete ai plus fara contact, iar pe una plus cu contactul pus. de pe asta din urma duci un fir pana la bulbul de pe cutie. de pe celalalt piciorus al bulbului, duci un fir pana la lampile de pe spate, sau numai pana la firul verde de la instalatia spate.
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
softboy bad |
![]()
|
multumesc din nou ceaki ....ai avut dreptate ,iar eu am mai rezolvat o problema cu ajutorul colegilor forumisti ....topicul se poate inchide ..
|
--------------------
dacia
1310
1991 berlina
- B 47 MDF
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
ca tot vine vorba de riglete
cea cu + permanent are cuplat pe ea un fir fosu gros, care seamana cu cel care vine de pe alternator as mai pute apune inca unul?(sa pot sa pun pe regleta mai multi consumatori) |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
ceaki |
![]()
|
poti pune si asa numai depinde cat de mari is consumatorii
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 12:04 |