TimeOUT > Ping-Pong, locuri decente....
![]() ![]() ![]() |
TimeOUT > Ping-Pong, locuri decente....
cristyyy2003 |
![]() ![]()
|
||
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
SX4
- B 67 TMK
2008 "Greierii" ma innebunesc!
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.298 Joined: 24 June 07 ![]() |
Bun sport, sunt si eu amator. Insa mai ales vara, si in aer. In sali am mai jucat decat pe la liceu/facultate si rar prin vreun local unde exista asa ceva. Pentru mine nimic nu se compara cu un meci jucat pe o anume masa d-aia betonata
![]() Desi am jucat cat de cat vreo doi ani de zile, adica des si mult, niciodata n-am fost ala care sa "traga" din orice pozitie. Dimpotriva, am ales mereu sa joc defensiv, doar pe rever imi place sa le mai trosnesc cand se iveste ocazia. Si combinand asta cu faptul ca-s stangaci m-a facut sa inving destule persoane cunoscute sau nu care jucau practic mult mai bine decat mine. Dar vremurile astea au apus, cred ca n-am mai jucat serios de vreun an jumate, dar cand incepe sa se incalzesca sper sa mai bag si eu macar cateva jocuri pe saptamana. Paleta ma asteapta trista in sertar ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Recomand IDM pentru practicare
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
da, e ok in IDM, mese bune, si spatiu suficient sa joci la dublu, dar ultima data cand am fost ni s-au dat palete de toata jena, nu erau bune de nimic, asta a fost jenant...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
cat costa? palete poti sa iti iei de acasa daca esti mai pretentios
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
http://www.idmclub.ro/tenis.html
Sper ca e voie sa pun linkuri ... This post has been edited by FLP: 29 Jan 2008, 09:50 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:03 |