Drumuri forestiere, destinatiile acestora
![]() ![]() ![]() |
Drumuri forestiere, destinatiile acestora
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
Ca tot zici ca esti din Pitesti si ai batut zona:
Stii ceva de valea Topologului? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
O sa incerc eu pe scurt, desi nu e chiar on-topic, adica nu am mers exact pe unde intrebi tu.
Am fost pana la Luncanii de Jos (din DN/DE Lugoj-Ilia) e absolut practicabil cu masina; de acolo pana la pasul Ruschita cred ca mai erau vreo 5 km, da nu aveam planuri de trecere; cred ca si drumul era putin mai greu, dar stiu sigur ca inainte mai trecusera pe acolo, spre Drumul dintre Hateg si Caransebes. Sa revenim la drumul tau; stiu ca (asa cum e si pe harta) din Luncanii de Sus (1 km de cei de Jos, inspre nord), este drum care o ia spre vest, spre Zolt, Gladna Romana, Gladna Montana si apoi lacul Surduc (Firdea). Nu-mi pot da seama din ce directie veneai tu (sa banuiesc ca ai urcat la Ruschita dinspre sud? pare singura logica...) dar in afara de drumul care ti l-am zis eu nu cred ca ar mai fi vreo varianta... Sa revenim la drumul "meu": numai din povestiri, se poate trece dar e (era??) neingrijit rau de tot; eu totusi din experienta mea nu ma dau inapoi la recomandarile ciobanilor/copiilor/altor soferi pentru ca nu poti sa stii niciodata cat e de priceput respectivul la condus o masina/evaluat un drum; daca am timp si pot, ma duc pana unde ma blochez (bine, din povestiri cica pe Transalpina nu prea ai unde sa mai intorci, dar ala e o extrema... ![]() Am avut prea multe experiente in care am intrebat: cum e drumul pe aici? R: Nu se poate trece/ e distrus/ e de tractor. etc si mergand in continuare sa ma intreb daca ala si-a batut joc (bine, in zone de astea ciudate nici nu prea ai pe cine sa mai intrebi...) sau daca efectiv era prost... (de ex.Durau-Izvorul Muntelui prin parcul Ceahlau). Revenind din nou, eu m-as fi riscat sa incerc sa trec, mai ales ca zona e populata si nu as fi riscat sa ma pape ursul pe acolo ![]() Astept si eu continuarea topicului! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:30 |