recomandare service Iasi, revizie serioasa 60 k in Iasi
![]() ![]() ![]() |
recomandare service Iasi, revizie serioasa 60 k in Iasi
florin_is |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 14 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Confort
|
|||
Aleks |
![]()
|
![]() membru corespondent Group: Members Posts: 253 Joined: 7 July 06 From: Iasi ![]() |
Dau și eu cîteva exemple (negative și ... relativ pozitive), cu precizarea că doar astea-mi vin momentan în minte.
Nu: Racemi (Bazar) - retarzi și dobitoci Service SCM (Păcurari) - hoți și nemernici Prestațiunea (Piața Unirii) - șpăgari și leneși Da: Meteor Service (b-d Poitiers) - bunicei, dar au un singur elevator, trebuie programare din timp Taxicom (Codrescu) - tot bunicei (cam mulți puștani), se mișcă vioi ![]() Auto Stop (vis-a-vis de RAR) - așa și-așa, cam șpăgari (recomandați din cauza tarifelor mici) Primele două, în orice caz, ce să zic ... ducă-s-ar pe pustia neagră ! La subsol în Piața Unirii au meseriași foarte buni, dar păcat de atmosfera "șpăgărească" și puturoșenia multora din ei. Cît despre recomandări, trebuie luate în considerare cu toată rezerva și prudența ! |
--------------------
Renault
11
86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100
- 126.000 km Am întrebat, n-am dat cu parul.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
daca tot umbli la distributie roaga-i sa verifice si semeringul.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
mario22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 6 December 07 From: Iasi ![]() |
Mai bine te duci la Motor Grup Vaslui(Service Dacia).Baieti de treaba,meseriasi si in plus stai si langa masina.
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16v
2005
- IS 69 SYP
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
Cauta in postarile mele ca am un topic din noimbrie 2007 , referitor la revizia de 60 de mii de km !
Cu stima, Daniel |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima , ex Papuc
1995-CL, 2002-Clima, Full :D
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|
florin_is |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 14 June 06 ![]() |
Multumesc Alecks, voi tine seama de recomandari, si cea finala. Doua din lista le aveam si eu in vizor, asa ca voi merge la cel care e mai aproape de mine, cel de la Codrescu (lucrez in apropiere, la fabrica de diplome).
Multumesc si lui Han pentru sugestie. Mariuschelaru, citisem deja postul tau, e ok ce-ai scris si foloseste celor din iasi. Va doresc cele bune la toti si sa va mearga masinile! |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:06 |