service-urile noastre, au scos masina la plimbare
![]() ![]() ![]() |
service-urile noastre, au scos masina la plimbare
tibo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 4 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia logan
preferance
2007
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ce diferenta ai intre kilometrajul de pe bord fata de cel notat la receptia masinii si actionezi ca atare.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tibo |
![]()
|
stiti cumva cum se poate da kilometrajul inapoi?
Sa nu fi facut asta pana ma duc eu |
--------------------
Dacia logan
preferance
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Mda...cred ca problema ta e alta.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
acest subiect a fosdt postat gresit la sectiunea LGN... el este legat ori de calitatea service-urilor ori de legislatie... deocamdata il mut la sectiunea despre service-uri... daca initiatorul doreste de fapt sfaturi privind calea de atac legal impotriva service-ului, sa dea report moderatorilor sa mute la legislatie.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
tibo |
![]()
|
Va rog frumos postati voi topicul unde trebuie.
Imi cer scuze eu sunt nou pe aici, nu vreau sa creez probleme. Va multumesc. Daca se poate vreau si niste raspunsuri legate de problema mea de la alti utilizatori care poate au fost in situatia mea |
--------------------
Dacia logan
preferance
2007
|
|
PHdriver |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 February 08 ![]() |
Citeshte-mi replyul ...Ai avut noroc ca tzi-ai vazut mashina :| potzi sa faci o groaza de chestii...Eu nu am fost asha norocos . http://www.daciaclub.ro/IPSO-Ploiesti-t86090.html
|
--------------------
Dacia Logan
Logan 1.5Dci
2007/1.5DciABs+
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Sincer acum, cum sa-ti vezi masina din service pe strada si sa vii sa intrebi pe forum? Eu unul as fi sarit instant intr-un taxi cu inca un martor si m-as fi dus la service sa-mi arate masina, cu amenintari ca sun la politie daca nu mi-o arata pe loc. Sa-i vezi pe baieti cum o dadeau la pace in ce fel ai fi vrut tu, ca cu 3 pana la 15 ani pentru furt calificat nu-i de glumit.
|
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
unde duc si eu golanul la revizie ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
stiu cum sta treaba cu meridian sud si nesty... de la meridian am cumparat-o si vreau sa spun ca au niste servicii de toata jena
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Totusi, dupa ce ai aflat ca s-au plimbat cu masina ta.. Ce poti sa le ceri? O revizie gratuita sau ce?
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Racer08 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 15 April 08 ![]() |
eu zic sa te duci sa ii amenti ca ii dai in judecata, nu e posibil asa ceva tu vi sa iti repari masina si ei iti mai fac km
|
--------------------
DACIA
FERRARI
99/F40
- B 22 OAW
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Eu stiu un caz in care a venit o solicitare din aceea standard de la politie catre firma sa se indice persoana care a condus auto nr .... intr-o zi de weekend.
Masina fusese fotografiata prin judetul Cluj, iar service-ul si firma proprietara sunt in Bucuresti. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 12:47 |