senzor plafoniera
![]() ![]() ![]() |
senzor plafoniera
dragosn |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 23 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
L-am miscat de mai multe ori si si-a dat drumul
![]() EDIT: Acu' am vazut ca ai fost deja si ti-au schimbat contactul. In cazul asta, du-te inapoi, trage aer in piept si spune-le: dom-le, eu am platit pentru operatiunea asta, nu mi-ati facut-o moca, asa ca ma astept sa mai si mearga. Fraza poate fi imbunatatita cu epitete, dupa gust. Bafta! |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa faci contactorul de usa sa faca contact la masa cum trebuie. Cam asta e principiu...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dragosn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 23 September 04 From: Bucuresti ![]() |
atat le trebuia sa imi ceara si bani pe contactul nou ca ma certam rau cu ei
|
-------------------- |
|
dragosn |
![]()
|
Multumesc mult.
Pana la urma l-am desfacut eu si am rezolvat problema. |
-------------------- |
|
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
sa inteleg ca ei nu au putut sa rezolve problema si tu ai putut?
sa ma mir!?! |
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07 romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
|
|
CristiZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dragosn @ 30 Nov 2004, 14:55) Daca esti dragut sa-mi spui si mie ce ai facut exact, ca vad ca si la mine am aceeasi problema (nu tot timpul) si tot asa am observat intamplator (deschid usa de la sofer si nu se aprinde plafoniera). Mersi |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
partea proasta e ca daca nu se aprinde plafoniera, nu urla nici alarma
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
corect
![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 15:00 |