Repartitor frana Solenza, nu gasesc piesa
Repartitor frana Solenza, nu gasesc piesa
jazzzyro |
25 Sep 2008, 15:34
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 September 08 |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Confort
|
|||
kaspersky |
25 Sep 2008, 16:47
|
maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca |
io ti-as recomanda sa mai mergi pe la magazinele de piese auto si sa intrebi, daca bine retin io l-am schimbat pe la inceputul lui iulie si se gasea.
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
ramsen |
25 Sep 2008, 16:59
|
My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES |
salut
o sa ma interesez si eu pe la mine.dar tu de unde esti??? |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
jazzzyro |
26 Sep 2008, 10:42
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 September 08 |
sunt din bucuresti. multumesc mult pentru ajutor si informatii.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Confort
|
|
ramsen |
26 Sep 2008, 13:29
|
My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES |
super daca esti din bucuresti o sa ma interesez si te anunt
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
kostin |
27 Sep 2008, 22:14
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 January 05 |
Salut,
Si eu am avut aceeasi problema....m-au respins la ITP pentru ca aveam repartitorul frana blocat. Am colindat prin magazinele din Bucuresti si toti imi dadeau acelasi raspuns: "De cateva luni avem comanda data la Dacia pentru piesa asta dar comanda e inca deschisa". Apoi am rugat niste prieteni si s-au interesat de repartitor frana Solenza in Pitesti ...in Brasov...insa fara nici un rezultat - piesa asta nu exista. Intre timp am rezolvat cu ITP-ul dar tot am facut o reclamatie la Vocea Clientului Dacia prin formularul de pe site ( http://www.dacia.ro/#/servicii-pentru-clie...clientului.html ) si m-am intors la service pentru a face o comanda de repartitor pe numele meu. Asta pentru ca mi s-a bagat odata unul in fata, pe strada si a trebuit sa pun o frana puternica...moment in care spatele masinii a venit prin lateral spre fata...asta pentru ca repartitorul de frana nu-si mai facea treaba. Au trecut aproape 2 luni si vazand ca nu primesc nici un raspuns de la Vocea Clientului Dacia am sunat eu si am facut scandal. Apoi am facut si o reclamatie la ANPC la care am atasat comanda scanata. La vreo 3 zile dupa reclamatii primesc un telefon de la Vocea Clientului prin care eram anuntat sa ma intorc la service pentru ca mi-a venit repartitorul. Deci reteta gasita de mine este: 1. Faci o comanda pentru repartitor frana Solenza printr-un service autorizat Dacia (iei acasa pagina cu comanda...originalul la ei si o copie la tine) 2. Astepti vreo 2 saptamani sa vina piesa 3. Faci o reclamatie la Vocea Clientului - sa tii minte ziua, ora si numele persoanei cu care ai vorbit si sa ceri numarul de inregistrare al reclamatiei (toate astea le notezi undeva) 4. Faci o reclamatie (in care incluzi si datele apelului la vocea clientului) si la ANPC ( http://www.anpcnet.ro/ro/?page_id=178 ) la care sa atasezi comanda scanata ( fara documente justificative nu se uita nimeni la reclamatia ta) Din ce am inteles eu, problema este ca furnizorul care fabrica aceasta piesa pentru Dacia a decis sa nu o mai fabrice si asta e motivul pentru care nu se mai gaseste la vanzare. Dacia are insa un stoc limitat de repartitoare si le pastreaza pentru clientii recalcitranti, ca sa mai linisteasca apele... Bafta! This post has been edited by kostin: 27 Sep 2008, 22:19 |
--------------------
Solenza
|
|
george_slz |
28 Sep 2008, 07:12
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 |
Am repartitor de Solenza, am dat pe el vreo 50 roni. Daca il vrea careva, sa ma caute pe PM.
Il am de vreun an, e nefolosit! |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
mikemaniack |
29 Sep 2008, 14:12
|
Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti |
mi-am cumparat si eu asta primavara repartitor de solenza, a costat 65 de ron la magazinele "dacia" era 70-80.
l-am luat din targ din vitan de la un magazin numai cu piese , nu de la aia din fata de la tarabe. |
--------------------
BMW
320D
TOURING EX SOLENZA CLIMA 2004
|
|
doru_mures |
20 Aug 2019, 13:19
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 October 16 |
Salut !
Caut si eu un repartitor frana pentru o dacia solenza pe benzna din anul 2003, daca ma poate ajuta cineva v-as fi recunoscator ! Multumesc anticipat. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
Traznitul |
19 May 2020, 11:35
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 8 January 11 From: Bucuresti |
Salutre dragilor! Are cineva un repartitor frana pentru Solenta/Supernova? Nu-i important pretul...
|
--------------------
DACIA
Supernova
2002
- B01CSN DACIA SUPER NOVA 2002 B01CSN
|
|
stolniceanulucian |
19 May 2020, 19:51
|
Membru autentic Group: Members Posts: 373 Joined: 31 March 11 |
Intreb si eu, nu se potriveste cumva repartitor de Logan ? |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 GPL Landi Renzo
2008 Preferance
- BT-03-YPY berlina 1.4 mpi GPL Landi Renzo
caravan 1.4 twinport GPL Tomaseto QBox orlando 1.8 twinport |
|
dan123451 |
18 Mar 2022, 22:46
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 March 22 |
Salut !
Caut si eu un repartitor frana pentru o dacia solenza pe benzina din anul 2003, daca ma poate ajuta cineva v-as fi recunoscator ! Multumesc anticipat. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B33URT
|
|
Pentea |
2 Feb 2023, 19:52
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 2 February 23 |
Buna , caut limitator frana solenza 2003 , gasesc la vreun coleg ?
|
--------------------
Solenza
Logan
2003
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:31 |