stop eleron supernova, stop eleron supernova
stop eleron supernova, stop eleron supernova
dan supernova |
24 Apr 2009, 13:26
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti |
|
||
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
Supernova (2002) & Clio (2005)
- B-902-DAN
|
|||
vasyval |
8 May 2009, 13:26
|
membru mai nou Group: Members Posts: 39 Joined: 23 April 09 From: Constanta |
Acel stop care se afla la DSN Clima pe eleron nu cerd ca ai sanse sa-l mai gasesti deoarece si eu am cautat vreo 2 luni pe la x magazine. Pe timpul cat s-a fabricat clima stopul era importat de nu stiu unde si nu se mai gaseste acum pe nicaieri. Vezi ca sunt pe piata unele lampi de eleron mai lungi cu 3-4 leduri pe care le tai din capatul opus firelor(asta pe placuta cu leduri), iar plasticul(geamul) il tai undeva la jumate si scoti din el o bucata egala cu lungimea placutei taiate. Lipesti cu picatura cele 2 jumatati de "geam" si ii atasezi 2 suporti mici de 0,5 cm din metal cu care sa fixezi stopul in eleron si asa ai rezolvat problema.
Daca o sa am timp poate iti fac foto sa vezi cum arata la mine. |
--------------------
SuperNova
SuperNova
2002/Clima
- CT-06-TZB
|
|
Maskatu |
8 May 2009, 14:54
|
.. Group: Moderatori Posts: 13.966 Joined: 2 July 08 From: zuzu |
Slabe sanse sa gasesti de cumparat... mai bine dute la dezmembrari si cauta. Acolo cu siguranta vei gasii dar acum mai intervine ceva... nu stiu daca cei de acolo (de la dezmembrari) iti vor da doar sticla .... cred ca prefera sa il dea cu totul, adica tot eleronul. Banuiesc ca cel pe care il aveai ti-a cazut din loc.... eu pentru a prevenii chestia asta am dat cu silicon de jur imprejurul marginii sticlei de la stop pentru a sta sigur in pozitie.
Bafta si daca rezolvi problema nu ezita sa scrii si aici... poate ca mai sunt si altii in situatia ta si nu stiu ce sa faca. Eu personal am vazut multe super nova fara sticla aceasta si e desutul de ciudat. |
--------------------
.
.
.
- ---
|
|
misu78 |
8 May 2009, 19:32
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari |
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
b13mat |
9 May 2009, 08:41
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 |
Am eu sticla aceea ramasa de la vechiul eleron! E un pic ciobit, foarte putin, pe partea de jos care intra in eleron! Nu pot sa pun poze din pacate! Dati-mi un email sau pe mess (acelasi id ca si aici)
|
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
tibinea |
9 May 2009, 09:55
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 25 July 06 |
Am gasit eu acum 3 saptamani in targ-Vitan la preturi intre 130-190 ron. Nu stiu de unde le aveau, dar erau originale. Mi s-a parut foarte scump asa ca merg cu cel vechi la care i s-au ars 4 leduri. Am incercat sa le schimb, dar nu stiu cum sa deslipesc placa pe care se afla ledurile, de sticla stopului. Am incercat la rerce,dar cred ca se sparge asa ca am lasat-o asa si ma mai gandesc. Cand voi avea timp incerc la cald.
|
--------------------
dacia
SuperNova
2002-Clima
- TR-07-GTX
|
|
vasyval |
19 May 2009, 13:17
|
Am revenit cu foto despre care vorbeam.
Daca tot nu se gasesc aceste lampi de eleron putem sa adaptam lampile pe care le gasim la 15-20 ron in piata. Sper sa va fie de folos si daca mai aveti nelamuriri POSTATI in continuare. Attached thumbnail(s) img026.jpg ( Size: 152.39k ) Number of downloads: 2431 img031.jpg ( Size: 84.04k ) Number of downloads: 2678 |
--------------------
SuperNova
SuperNova
2002/Clima
- CT-06-TZB
|
|
sergiu-iulian |
20 May 2009, 17:27
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 |
sunt si eu interesat de un eleron(intreg).daca aflati careva,ceva sa postati si aici ca sa caute lumea.(nr de telefon,email,adresa firmei de dezmembrari etc)
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
Dimebag |
30 May 2009, 09:12
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 March 07 From: Galati |
QUOTE(dan supernova @ 24 Apr 2009, 13:26) r3 ! imi puteti spune va rog frumos de unde as putea sa cumpar acel stop de pe eleron de la supernova ? imi trebuie doar plasticu acela multumesc mult respect Mergi la o reprezentanta sau un service Dacia. Eu mi-am comandat prin ei anul trecut de la Pitesti, ca in magazine n-am gasit de nici o culoare. Am luat tot farul, a costat 150 ron si mi l-am montat singur |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001/Clima [COLOR=blue]Dacia Supe Nova Clima (2001) [/COLOR]
|
|
Maskatu |
30 May 2009, 09:41
|
Ce legatura are farul cu sticla stopului de pe eleron? Plus ca la 150 de roni iei eleron cu tot cu stop. Dane cred ca cel mai simplu este sa faci cum a facut vasyval. Sau poti sa incerci sa cauti la dezmembrari dar cred ca aia il dau cu tot cu eleron, nu numai sticla...
This post has been edited by Maskatu: 30 May 2009, 09:41 |
--------------------
.
.
.
- ---
|
|
DJMaxx |
30 May 2009, 09:56
|
Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI |
si unde gasesc yo un centru de dezmembrari care sa aiba si dsn? ca yo vreau un eleron ca al meu sa rupt
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
Dimebag |
1 Jun 2009, 10:46
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 March 07 From: Galati |
QUOTE(Maskatu @ 30 May 2009, 09:41) Ce legatura are farul cu sticla stopului de pe eleron? Plus ca la 150 de roni iei eleron cu tot cu stop. Dane cred ca cel mai simplu este sa faci cum a facut vasyval. Sau poti sa incerci sa cauti la dezmembrari dar cred ca aia il dau cu tot cu eleron, nu numai sticla... Plasticul e lipit de far, din cate stiu nu se vand si separat. Da, pentru 150 iti iei eleron nou, dar nu de origine. Postul era pentru cei care vor un plastic ori un far identic cu ce au avut. |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001/Clima [COLOR=blue]Dacia Supe Nova Clima (2001) [/COLOR]
|
|
RedHat |
2 Jun 2009, 11:12
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 17 February 09 |
de ce nu incerci la dezmembrari ?
|
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 vLk :o
|
|
Andrei_pack |
23 Jun 2009, 18:23
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 May 09 |
Stie cineva daca se mai gaseste de cumparat stopul acela de pe eleron? Ma intereseaza doar plasticul , pentru ca a avut cineva bunavointa sa ma lase fara el. Mersi
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- provizoriu
|
|
DJMaxx |
23 Jun 2009, 18:58
|
Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI |
de gasit se gaseste cu totu , am incercat yo la dacia de pe mihai bravu si eleronu costa 230 si lampa cam 150 de lei ... numai pe comanda ) poate gasesti prin tg prin vitan ,apropo daca faci rost de un eleron buna anuntama si pe mine
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
Andrei_pack |
23 Jun 2009, 20:22
|
pai si nu se poate confectiona din ceva? nu exisa firme\service-uri care se ocupa cu asta? mi se pare penibil sa dau 1.5 mil pentru un plastic . Macar ceva sa se potriveasca , chiar daca nu arata la fel. Nu pot totusi sa merg cu beculetele alea atarnand de eleron.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- provizoriu
|
|
Maskatu |
23 Jun 2009, 21:05
|
In primul rand nu e plastic. E un fel de fibra de sticla. cu plastic In al doilea rand cum adica " nu se poate confectiona din ceva" ??? Daca ai impresia ca te duci la x magazin si zici "buna ziua, imi faceti si mie un eleron de super nova??" si aia o sa zica " da desigur, va costa 50 de lei", te inseli amarnic.
Ca sa faci un eleron iti trebuie matrita, matrita costa bani si de obicei nici o firma nu face matrita pentru mai putin de 50 de bucati. Asta ca sa isi scoata banii pe ea. Asa ca mai bine apuca-te si cauta pe la dezmembrari un eleron cu tot cu stop sau doar stopul. |
--------------------
.
.
.
- ---
|
|
Andrei_pack |
23 Jun 2009, 21:57
|
Nu ma intereseaza eleronul doar pentru acel plastic. Asa cum se fac faruri , m-am gandit ca se poate face si chestia asta. Ma refeream daca se poate face la faptul ca , am vazut intr-un alt threat un post in care spunea ca a luat un stop mai mare pe care l-a scurtat de la mijloc si l-a lipit . Ideea era sa fie ceva care sa se potriveasca.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- provizoriu
|
|
Maskatu |
24 Jun 2009, 06:14
|
Da. Era vorba de stopul acele pe leduri. Au luat colegii de forum un asemenea stop care costa 10-20 de lei, si l-au taiat la dimensiune. Apoi au siliconat de jur imprejur sa nu intre apa. Vad ca ai mai citit. Ti-am mutat azi topicul si toate reply-urile "aici". Alta data nu mai deschide topic inainte de a da search !
|
--------------------
.
.
.
- ---
|
|
iulianwizard |
24 Jun 2009, 15:08
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 26 October 06 From: Bucuresti |
daca stie cineva un centru de dezmembrari care sa aibe eleron de SN rosu imperial sa ma anunte si pe mine. azi dimineata nu l-am mai gasit pe masina, am gasit doar suruburile mentionez ca sunt din bucuresti
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
|
|
Maskatu |
24 Jun 2009, 15:15
|
Pai ca sa scoti eleronul sau sa il furi trebuie sa ai hayonul deschis. Ca suruburile se desfac pe interior. Sa inteleg ca ti-au spart incuietoarea de la hayon si ti-au furat hayonul.... incredibil Hai jenti, gps-uri, detectoare am mai auzit, dar hayon???
|
--------------------
.
.
.
- ---
|
|
BoR |
24 Jun 2009, 17:32
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.861 Joined: 20 October 08 From: Buzau |
Dupa cum spui,a fost pur si simplu smuls de pe hayon din moment ce suruburile au ramas.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
iulianwizard |
27 Jun 2009, 16:25
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 26 October 06 From: Bucuresti |
da, a fost smuls pur si simplu de pe hayon si au mai ramas suruburile si imprejurul suruburilor putin plastic(sau cauciuc, ce o fi ala)
problema este ca acum arata naspa cu suruburile alea, dar nici nu pot sa le scot pt ca raman gauri si intra apa. nici nu stiu daca sa imi mai caut eleron sau sa caut direct hayon rosu imperial de supernova normala care sa nu aiba gauri. This post has been edited by iulianwizard: 27 Jun 2009, 16:33 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
|
|
and_rei |
28 Jun 2009, 23:17
|
Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti |
QUOTE(iulianwizard @ 24 Jun 2009, 15:08) daca stie cineva un centru de dezmembrari care sa aibe eleron de SN rosu imperial sa ma anunte si pe mine. azi dimineata nu l-am mai gasit pe masina, am gasit doar suruburile mentionez ca sunt din bucuresti vezi pe luica in spate la meridian.de acolo ma "aprovizionez" eu |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
dan supernova |
29 Jun 2009, 12:19
|
sal ...eu am fost in targ vitan de vreo 3 ori si nu am gasit acel plastic de la stop eleron ....si am cautat o solutie care sal il inlocuiasca ..si am taiat la marime o bucata de plastic cel de la neoane de interior cele industriale ....la mprins in 2 suruburi cele in care este prin suportul cu leduri si gata e ok arata ma i bn acuma in urmatoarele zile voi pune poze cum arata si cum la mfacut
|
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
gcgeorgescu |
30 Jun 2009, 13:14
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti |
dare imi e greu sa cred ca nu se gasesc dar o sa ma uit la magazin la mihai bravu chiar daca e scump , dar cel putin vreau sa vad daca se gaseste. daca nu intreb pe unchimiu la automarcus , daca au ei la magazie. va spun in cateva zilece si cum, caprea se vaita lumea de plasticul ala si nu de alta dar daca il pierd si eu!?
|
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
dan supernova |
6 Jul 2009, 09:39
|
la magazin mihai bravu se face la comanda 2 milioane da cu tot sistemu
|
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
vasyval |
20 Jul 2009, 18:37
|
Eu nu pot sa inteleg de ce toata lumea se agita, cauta si gasesc(daca il gasesc) acel stop de pe eleron la preturi enorme (150 ron 200 ron), cand lucrurile sunt cu mult mai simple ca improvizezi asa cum am facut eu si ati vazut si voi in foto de mai sus. Vazand ca din 10 DSN care circula prin Constanta 9 nu mai au plasticul sau nici lampa de pe eleron cred ca si daca as avea 2 mil nu as da pe acel stop pentru ca tot timpul se gaseste cineva sa-l completeze la masina lui. Fapt vazut de putin timp: un cunoscut posesor de DSN "completeaza" doar sticla de la un DSN cu anunt de vanzare pe geam in ideea ca daca tot o vinde ...., la nici doua luni dupa eveniment respectivul prieten imi cere "reteta stopului modificat" deoarece intre timp cineva ii (des)completase si lui sticla cu tot cu lampa. Asa ca improvizati nu cautati si nu mai completati......
|
--------------------
SuperNova
SuperNova
2002/Clima
- CT-06-TZB
|
|
mariusdanielchelariu |
23 Jul 2009, 21:27
|
Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi |
Pana la urma cine doreste un plastic de ala rosu, sa mi dea un PM. Am eu o bucata.Raspund doar la PM.
Cu stima, Daniel Chelariu |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima , ex Papuc
1995-CL, 2002-Clima, Full :D
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|
sergiu-iulian |
23 Jul 2009, 22:17
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 |
nu ai cumva chiar un eleron intreg? ca mar interesa pe mine.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 00:52 |