Transbucegi, drumul babelor
Transbucegi, drumul babelor
vi_escu |
15 Jun 2019, 22:27
|
||
Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor |
|
||
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|||
vi_escu |
26 Jul 2019, 08:14
|
Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor |
Exceptand podurile de pe care lipseste covorul asfaltic, drumul este chiar OK.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Bicicleta galbena |
26 Jul 2019, 16:34
|
Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.107 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti |
Deci a fost deschis, ai ajuns pana sus, da?
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
einstein1984 |
29 Jul 2019, 07:16
|
fan Dacia Group: Members Posts: 20.701 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti |
plin la piatra arsa de masini (eu am fost pe jos de la cota 2000 spre babele); proasta idee drumul asta, la cum curg fluidele din masinile romanilor o sa poluare de pomina acolo.... dar in pipera nu te lasasa faci parcare decat daca e platforma betonata. Acolo sus s epoate si iarba, in arie protejata.
Si culmea, la telegondola era un aparat unde sa "donezi" 1à lei ca bilet de intrare in parcul natural. masinile alea or fi platit asa ceva? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Rimio de Vassur |
10 Aug 2019, 22:30
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 |
La intrarea pe drum sint doua sau trei indicatoare "accesul interzis", unul insotit de un panou cu textul "drum inchis circulatiei publice", dar nu mai sint obstacole care sa blocheze intrarea. Probabil indicatoarele sint lasate pentru urmatoare runda de inchidere a drumului. Politia si jandarmii patruleaza toate ziua si nu au nimic cu sutele de masini care sint la Bolboci, Zanoaga, Padina, Pestera etc.
Destul de repede se intilnesc locurile in care drumul s-a surpat pe partea dreapta. Sint semnalizate, lucrarile sint intr-un stadiu intermediar, intrerupte. Se circula pe partea stinga. Pina la Dichiu drumul e bun, doua benzi, putine locuri inguste. De la Dichiu spre Bolboci e un sector prost, dar se poate circula, cu atentie. Sint gropi, asfalt deteriorat si vreo 6 poduri unde lucrarile nu sint terminate. Podurile sint din beton, arata proaspat, fara asfalt. Citiva metri inainte si dupa ele nu e asfalt si s-au format denivelari si praguri acolo unde incepe betonul. Am vazut un Porche atingind betonul la coborirea de pe pod. Sectorul prost se incheie la intersectia cu drumul neasfaltat care vine de la Glod. De aici pina la telecabina Pestera e asfalt bun (drumul pe malul sting al lacului; cel vechi, pe malul drept nu e asfaltat), dar e ingust. Din pacate nu am intilnit decit un singur sofer care stie regula de prioritate pe drum ingust in panta. Cei care coboara vin de obicei tare si se reped in locurile inguste, deci atentie. PS1: telecabina pestera e defecta de vreo trei saptamini si si t slabe sanse sa mai functioneze anul asta (conform unui ghid care insotea un grup). PS2: poate e mai bine ca nu s-a mai realizat asta: This post has been edited by Rimio de Vassur: 10 Aug 2019, 22:36 |
--------------------
.
.
.
|
|
sorin69 |
12 Jul 2022, 13:25
|
Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 27 June 10 From: Bucuresti |
Cum se mai prezinta drumul ?
As dori sa ajung din Sinaia la hotel Pestera si as vrea sa stiu starea carosabilului si eventuale lucrari ori restrictii, va multumesc. Ultima oara am fost acum 7,8 ani. |
--------------------
Citroen
C-Elysee
2016 Exclusive 1,6 VTI 115 C.P.Euro 6 You"ll Never Walk Alone
|
|
sorin69 |
21 Jul 2022, 15:40
|
Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 27 June 10 From: Bucuresti |
Eu intreb tot eu imi si raspund.
Drumul este bunicel, mult mai bun pe teritoriul judetului Prahova, destul de peticit . Sunt portiuni unde se mai lucreaza ( petice ) |
--------------------
Citroen
C-Elysee
2016 Exclusive 1,6 VTI 115 C.P.Euro 6 You"ll Never Walk Alone
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:09 |