Problema motor, Trepidatii/Injectie/Pompa benzina/Motor pas cu pas
Problema motor, Trepidatii/Injectie/Pompa benzina/Motor pas cu pas
akafreza |
25 Mar 2021, 17:20
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 March 21 |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Comfort
|
|||
einstein1984 |
26 Mar 2021, 12:48
|
fan Dacia Group: Members Posts: 20.705 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti |
Supapele au fost reglate vreodata? O diagnoza a facut vreunul dintre serviceuri? macar sa vada depresiunea in galerie la ralenti?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
akafreza |
16 Apr 2021, 03:09
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 March 21 |
Din cate stiu nu... Probabil la un moment dat de tatal meu... dar stiu ca niciodata nu a fost problema asta de cand a avut masina (noua 2002).
Cei de la primul service... au facut testarea celor enumerate de mine... iar la galerie nu au umblat. In afara de bujii, bobina si fise... doar au zis ca altceva n-ar fi decat injectoarele... dar nu au intrat mai adanc din motiv ca nu au cum sa faca curatare sau reparatie la injectoare ca le lipsesc niste chestii la service... Service-ul al doilea dupa ce le-am povestit toate variantele, au ascultat-o ruland, mecanicul ascultand sub capota si doar a accelerat-o de la motor. A zis ca se aude ok, si ca se accelereaza... Un domn, probabil patronul de acolo sau cine era dansul, a zis ca si tatal lui a avut Super Nova si ca daca schimb pompa de benzina din rezervor... masina o sa mearga fara probleme... doar sa am grija ce marca de pompa cumpar... sa nu fie chinezeasca ca altfel din 2 in 2 saptamani, o schimb. Cand a inceput sa faca figuri in mers si cand s-a spart si toba in momentul ala... dupa ce am ajuns la baietii care au sudat toba... au zis ca au iesit si pe esapament ca niste bucatele negre... ca am turat-o un pic sa le arat... Un fel de bucatele negre ca arsura de tigaie... Ei m-au atentionat ca se aude diferit motorul... M-am gandit ca o fi de la spartura tobei sau mizerie pur si simplu... dar au zis ca masina ar fi trebuit sa traga mai bine de la toba sparta... nu sa aiba simptomele astea... ciudat... Ma gandesc sa incerc cu pompa de benzina, sau sa incerc si varianta cu al treilea service sa mai aud o parere. Inca nu am facut nimic la masina. Va multumesc din suflet pentru raspuns si pentru idee... |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Comfort
|
|
busu 12 |
5 Jun 2021, 08:44
|
Member Group: Members Posts: 567 Joined: 22 October 14 |
Zici ca ești din Militari. Mergi la service pe Str Ajustorului, de pe bd Uverturii. Întreabă de mecanicul Cornel, imposibil sa nu ii dea de cap.
Ai schimbat vreodată filtrul de benzina? |
--------------------
Renault
dacia
1
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th November 2024 - 20:09 |