Zgaibe pe masini, Cate ati adunat ?
Zgaibe pe masini, Cate ati adunat ?
cosmin_m |
18 May 2005, 11:58
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti |
|
||
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|||
Electronistu' |
18 May 2005, 12:01
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau |
Eu chiar nu imi dau seama cu ce ne ajuta asemenea topicuri. Mai erau vreo 2. Asa si eu am botita aripa stanga ca a intrat un bou in mine, dar cu ce ma ajuta ca scriu pe forum?
|
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
Sony |
18 May 2005, 12:04
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land |
Am masina din ianuarie si am deja:
- un prag zgariat; - 3 pete de zgarieturi de la lovituri de minge; - o zgarietura de 2 cm pe aripa dr fata si una pe spoilerul spate de la o parcare nereusita; - o zgarietura pe spoilerul fata in partea inferioara si mai multe zgarieturi usoare facute de vandali. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ant |
18 May 2005, 12:16
|
Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti |
Conduc detasat :
- aripa stanga fata indoita de o domnisoara care se asigurase pentru dat cu spatele cu 2 minute mai devreme - aripa dreapta fata indoita de pumnul/piciorul unui binevoitor cand era parcata in Vama Veche - hayon vag indoit din cauze necunoscute - spoiler spate zgariat la doborarea unui T de parcare (eu chiomb) - spoiler fata zgariat de un T de parcare culcat (a tasnit din pamant din cauza greutatii masinii) - zgarietura vaga 3-5 cm partea dreapta aripa spate (lanseta alunecata) - diverse zgarieturi pe partea dreapta de la boschetii in care sunt nevoit sa parchez masina ( mai au si sarme in ei ) - zgarietura capota (un idiot de la Opel DiBas care mi-a spalat masina lasata la ei in cadrul drive testului ) + ce nu am vazut deja later edit : ciobitura in parbriz ( piatra aruncata de Jeep marsav la 140 km/h) si mai later edit : eu acum am observat ca cei cu masini noi se vaita de zgarieturi - hihi si eu faceam la fel in primele luni (mi-a trecut deja ) This post has been edited by Ant: 18 May 2005, 12:20 |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Sony |
18 May 2005, 12:20
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land |
Eu cred ca tu conduci, dar ai avantajul timpului mai indelungat de posesie.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ant |
18 May 2005, 12:22
|
Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti |
Oare reusesc sa o indrept/vopsesc pe toata pe Casco la vara ?
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
adister |
18 May 2005, 12:45
|
Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti |
Intotdeauna prima zgarietura e "dureroasa"....deja de la a doua nu prea iti mai pasa.
Pe scurt: - zgarietura (cu cheia cred ) de la portiera spate si pana pe blocul de lumini spate - zgarieturi pe spoilerul fata (sub banda neagra) datorate contactului cu un gard metalic - vopsea ciobita sub spoilerul fata datorita contactului cu o bordura mult prea inalta (chiar si pentru Logan ) - cateva alte mici zgarieturi de provenienta necunoscuta Alte evenimente - geam oglinda exterioara disparut intr-o noapte (schimbat cu tot cu cochilie pe CASCO), sigla "Logan by Renault" sustrasa in parcare la aeroport |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
Sony |
18 May 2005, 12:58
|
Intr-adevar, la prima zgarietura te consumi mult, iar urmatoarele le privesti cu detasare.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ziggy2k1ro |
23 May 2005, 12:14
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 7 April 04 From: Constanta |
QUOTE(Sony @ 18 May 2005, 12:58) E a doua pe care o iau in ultima luna, amandoua pe portbagaj. Nu inteleg ce este cu tara asta in care traim (cea mai mare parte dintre noi) . Intr-adevar ma obisnuisem cu prima, am zis ca poate simtea omu' nevoia sa se semneze, ok... dar acum am capatat una mai serioasa si mai adanca. Si tare am banuiala ca este la mine in parcare la bloc autorul... daca nu se linisteste artistul cred ca se poate lasa cu panda prelungita si ... mai departe nu mai raspund de actiunile mele Ma vedeti la TV. Ce dr@%#' fac romanii mai cand li se zgarie masinile? Ca eu unul ma cam supar, am dat niste bani pe masina aia.... Avem o problema mult mai mare decat diverse "discriminari", politici & stuff discutate pe la TV... chiar nu se poate face nimic in societatea asta??? Societatea civila stie doar sa faca politica, nu sa aiba atitudini benefice populatiei... |
--------------------
Laureate 1.4MPI
- CT-__-___ Nihil Sine Dero
|
|
Manuel |
23 May 2005, 12:19
|
Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI |
Eu am patit altceva, am mai zis pe-aici: am gasit masina gazata. S-a luat la spalari repetate cam 90% dar consolarea mea cea mare a fost c-a venit la aceeasi spalatorie un 407 nou-nout cu aceeasi problema. Traisca capra vecinului!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
marksman |
23 May 2005, 13:11
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.538 Joined: 1 November 04 From: sat |
- spoiler fata zgariat (neasigurare la efectuarea manevrei de intoarcere + intoarcere in loc nepermis) intr-o "stersatura" cu un Mertz
- acelasi spoiler rupt intr-o aerisire de gaz (nu l-am vazut; era intr-o tufa peste care am zis ca trec fara probleme) - Un proiector spart cu aceeasi ocazie - vopseaua de pe aripa sarita cu aceeasi ocazie (cand m-am eliberat de teava) - Spoilerul care l-a inlocuit pe cel de mai sus in coliziune cu un capac de roata => zgarieturi pe spoiler + proiector dizlocat - "oala" aparatoare de noroi stanga fata sparta (carpita cu sarma si la ora actuala, aia din service spun ca nu se gasesc piese de schimb) tot cu ocazia coliziunii cu capacul - aparatoarea de noroi de sub spoiler (stanga fata) rupta cu ocazia coliziunii cu capacul (carpita si acum cu sarma, aia din service spun ca nu se gasesc piese de schimb) - Vopsea ciobita pe portbagaj - zgariat vopsea cu pistolul de alimentare benzina (furtun prea tensionat) |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot
|
|
Marius |
23 May 2005, 13:12
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti |
Desi nici nu as vrea sa ma calific intr-un astfel de clasament, cred ca voi concura la primele clasate:
-lovit de un dobitoc ce a trecut pe rosu aripa, pasaj, bara, usa dreapta/spate -cazut una bucata biciclist (asta iarna) capota, aripa, usa stanga/fata -zgarieturi in parcarea din fata biroului bara spate, pe ambele parti, ocazii diferite haion, cazut o craca dintr-un copac -alte mici "atingeri" ale pasajelor rotilor ba un Tico ce n-a avut loc pe langa mine ba am parcat prea aproape in garaj de unele obiecte ce dimineata cand am plecat nu erau acolo etc, etc... ps: nu mai punem la socoteala coborarea pasagerilor din spate ce dau cu usa in tot ce-i prin apropiere ps2 dupa ce am citit mesajul lui Illusi0n: spoilerul si scutul = fara numar This post has been edited by Marius: 23 May 2005, 13:14 |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Ant |
23 May 2005, 13:27
|
bah domnilor ...zgaibe , nu busituri ... ca acum apare cineva cu o masina arsa in proportie de 80% si spune ca pe restul mai are si el o zgarietura de la un trandafir japonez ...
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
Ziggy2k1ro |
24 May 2005, 13:50
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 7 April 04 From: Constanta |
QUOTE(Ant @ 23 May 2005, 13:27) bah domnilor ...zgaibe , nu busituri ... ca acum apare cineva cu o masina arsa in proportie de 80% si spune ca pe restul mai are si el o zgarietura de la un trandafir japonez ... Polish-ul face minuni... desi nu eram increzator cand citeam pe forum. Noroc cu un coleg care stia ce e de facut. M-a costat materialul 250mii (abraziv, de lustruire si 2 lavete). Impecabila dupa. Testat si pe Octavia rezultate f. bune, mai am materiale de rezerva pe viitor. |
--------------------
Laureate 1.4MPI
- CT-__-___ Nihil Sine Dero
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:20 |