Un record auto feminin de anduranta la volan, Roma - Bucuresti in 30 de ore cu "Rusoaica" !
Un record auto feminin de anduranta la volan, Roma - Bucuresti in 30 de ore cu "Rusoaica" !
address |
30 Nov 2013, 02:13
|
||
..... Dacia 13OO (1972) ..... Group: Members Posts: 595 Joined: 19 May 12 |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972
- B01XYZ
|
|||
espacern |
30 Nov 2013, 09:38
|
ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.609 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya |
QUOTE(address @ 30 Nov 2013, 03:13) Citeam in urma cu multi ani o povestire a unui record de anduranta a unui automobilist Român, care in anii '30, a stabilit un record Paris - Bucuresti in 40 de ore (era de fapt un echipaj de trei). Sa-mi fie iertata lipsa de exactitate, nu mai am disponibil materialul scris, ca sa fac precizari. Cert este ca acest record este valabil si pana astazi... Eu singur de la Paris pana la Brasov fac 22 de ore....fara sa merg la "record". Sunt 1700 Km pana la Nadlag de la Paris si inca 500 Km pana la BV....nici nu e mult! @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
argon |
30 Nov 2013, 11:13
|
Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 |
In anii 30 nu aveau autostrazile de azi, iar Renault abia incepusa sa fabrice masini care sa mearga cu mai mult de 30 la ora, ca utilajele agricole de pana atunci, deci comparatia nu prea are rost.
This post has been edited by argon: 30 Nov 2013, 11:18 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MuciX |
30 Nov 2013, 15:55
|
sunt un om bun Group: Members Posts: 9.557 Joined: 19 November 07 From: când în când |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
espacern |
30 Nov 2013, 17:09
|
ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.609 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya |
QUOTE Cert este ca acest record este valabil si pana astazi... La asta am facut eu referire....pentru cine nu a inteles! Si autostrada apare in 1924 in Europa...dar nu de suport pe care s-a facut era discutia. @+ This post has been edited by espacern: 30 Nov 2013, 17:28 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
rioter |
10 May 2015, 09:47
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 24 April 15 |
...
... This post has been edited by rioter: 11 May 2015, 05:17 |
--------------------
dacia
logan
2004
- b965abc
|
|
sorin1983 |
10 May 2015, 09:56
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.615 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
rioter |
14 May 2015, 15:59
|
hai ca-i tare subiectul. romantat, nu gluma. asa o fi, daca stie el ca e record. despre treaba asta cu trupa de nivel mondial, eu am trecut prin mai multe trupe, din 85 incoace, asa ca-i stiu pe majoritatea din ultimii 30 de ani. din cauza de faze de-astea s-a ales praful de muzica in romania. au fost zeci de trupe adevarate, care au muncit cu anii, si-au vandut si camasa de pe ei sa aiba instrumente, alergau cu lunile sa aranjeze un concert sau un festival. oameni care au sperat si au muncit la greu, din idealism. si tot felul de de-astea, atunci ca si acum, ies in fata, ca doar au talente de nivel mondial. are o vorba romanu' - hai s*ctir. aia e...
This post has been edited by rioter: 15 May 2015, 14:33 |
--------------------
dacia
logan
2004
- b965abc
|
|
rioter |
28 May 2015, 20:49
|
n-am vrut sa intru in amanunte, dar sa va zic eu cam cum e cu tipa asta. a venit in bucuresti dupa revolutie, era o studenta venita de pe unde se agata harta in cui, s-a aciuat pe la vestita 'preoteasa', impreuna cu alte cateva, marea ei trupa. s-au lipit de compact, ca imediat au inceput sa apara cu ei prin turnee. ca ce chestie nu se stie, ca erau cam tufa, in afara de tupeu, abia nimereau piesele. dupa aia s-a lipit de un italian venit in romania la pescuit talente, care facea pe impresarul. ei, de-aici nu le mai ajungea nimeni nici cu prajina la nas, ii flituiau pe toti, aveau ciuda pe trupele din romania, cica toti le invidiau, de mari artiste ce au ajuns ele in italia. muzica, cam vai de ea, doar aia cu chitara mai rupea ceva, dar in scurt timp de dolce vita, ajunsese la niste zdranganeli. au scos un disc 'metal' la casa de discuri a unui tambalagiu, si pe urma un cd cu niste piese amestecate de nu a inteles nimeni nimic din el. a gasit alt italian, un grasan obscur ajuns impresar. venea cu el in romania, sa arate ce tari sunt ele, cariera internationala, nu gluma. in italia ala le-a bagat numai prin localuri si ghesefturi, marea lor realizare fiind concertul ala gratuit de unu mai. cand s-a plictisit ala de romancuta si talentele ei, adio trupa magnificelor. de-atata valoare, nu le-a mai prea bagat nimeni in seama. prin breasla rockerilor, tipa avea o reputatie sa nu mai zic. i-a calcat pe bataturi pe multi. cand a ajuns maica-sa folclorista deputat la 'pereme' acu vreo zece ani, a bagat-o si pe ea pe la camera. pana la urma i-a facut unul mai batran un copil, si s-a insurat cu ala. cimpoier sau asa ceva. macar acum poate sa cante si la cimpoi, ca experienta muzicala peste hotare are. mari oameni, mari realizari.
This post has been edited by rioter: 29 May 2015, 19:49 |
--------------------
dacia
logan
2004
- b965abc
|
|
bucatzel |
3 Jun 2015, 13:22
|
Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.346 Joined: 19 May 08 From: Timisoara |
Nush' de ce, mi se pare atitudine de om ros de invidie ce zice baietul asta.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
rioter |
27 Jun 2015, 07:35
|
ti se pare, bine zici. de unde ai scos-o pe-asta cu ros de invidie nu stiu. e de fapt ceva intre iritare si dezgust. ca de-aia m-am saturat de de-astea, care tot ce 'realizeaza', se datoreaza barbatilor carora le 'farmeca auzul', sau mai stiu eu ce. n-am mai scris, dar sunt niste chestii cam nu stiu cum cu tipa asta. teo peter de la compact, 'cel mai bun prieten', cum a avut un super festival al lui, accident. laura storica, 'cea mai buna prietena', cum s-a relansat, accident. foarte dubioase incidente, cam trase la indigo. pe urma, tipa era pe toate posturile radio si tv, cu alte anonime din anturajul ei, ca de, era cea mai buna prietena a lor. sunt si alte faze. baieti din unele trupe, de care s-a folosit sa-si atinga scopurile, dupa care si-a schimbat atitudinea total, ii flituia ca e mare artista prin italia. o aroganta incredibila. am intrebat si eu pe un solist italian super cunoscut, care a avut un concert pe la noi, daca stie ceva de astea si trupa lor. n-auzise niciodata. cum or fi fost astea mari artiste pe acolo nu stiu. un vocalist de la o trupa, unul din cei mai cunoscuti din romania, a avut de-a face cu tipa asta, tot apareau impreuna. in doi ani, ajunsese sa vanda guma de mestecat, comis voiajor. abia a mai revenit pe scena de cativa ani. si sunt destui colegi de breasla care stiu. de maica-sa, ce sa mai zic, mare celebritate cu o singura melodie populara, aia cu trifoiul. prietena buna cu ilici si cu vc tudor, ca asa a ajuns deputat la partidul lui cv tudor, adica tocmai ala care zicea 'doamnele deputate, de*utate si ne*utate'. pana la urma, a dat-o ala afara din partid. faci ce faci pe baza de munca si valoare, rezista zeci de ani. sunt destule exemple cu trupe de la noi. faci pe pile si 'pile', merge ce merge si pe urma nu mai merge. dupa cum s-a vazut. bine ca stie sa conduca masina ruseasca, macar asa isi mai aminteste cineva. si cu asta gata, ca mi-am facut si asa prea multi nervi cu subiectul asta.
This post has been edited by rioter: 27 Jun 2015, 08:35 |
--------------------
dacia
logan
2004
- b965abc
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 02:34 |