Măsuri de siguranță la login, se pare că nu se folosește conexiune criptată
Măsuri de siguranță la login, se pare că nu se folosește conexiune criptată
Andrei C. |
21 Jul 2019, 15:38
|
||
Utilizator de diacritice Group: Members Posts: 87 Joined: 19 January 10 From: Timișoara |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16V
Laureate, 2010
|
|||
psychoo |
21 Jul 2019, 18:44
|
Membru Group: Members Posts: 3.494 Joined: 23 August 07 From: Timisoara |
Probabil ca accesezi netul printr.un vpn.
Poate de la munca? In acest caz, conexiunea nesecurizata se refera la 3rd party vpn care e pe fir si asculta tot traficul |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 Legea lui Ohm: Esti Om cu mine, sunt Om cu tine!
|
|
VladSoare |
21 Jul 2019, 20:34
|
Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga |
Da, e o problemă veche, cunoscută, a forumului. De altfel, este și motivul pentru care reno.ro nu mai merge pe Safari de ceva timp. Cînd intru de pe Mac și vreau să scriu ceva pe forum, trebuie să fac o grămadă de giumbușlucuri.
Aparent nu orice browser este afectat de ea, motiv pentru care nu-i pe lista de priorități a adminilor. Dacă te uiți la codul paginii, o să vezi că reno.ro este prefixat de http:// și nu de https:// cum ar fi trebuit. De-aici vine eroarea. Screenshot_2019_07_21_at_20.37.46.png ( Size: 580.92k ) Number of downloads: 112 This post has been edited by VladSoare: 21 Jul 2019, 20:55 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
gabize |
21 Jul 2019, 21:00
|
DECONECTAT Group: Members Posts: 6.018 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts |
QUOTE(psychoo @ 21 Jul 2019, 19:44) Probabil ca accesezi netul printr.un vpn. Poate de la munca? In acest caz, conexiunea nesecurizata se refera la 3rd party vpn care e pe fir si asculta tot traficul proxy, nu vpn. Și e vorba de cod în cazul de față. Browserul declară corect, reno.ro nu e https genuine. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Andrei C. |
22 Jul 2019, 08:17
|
Utilizator de diacritice Group: Members Posts: 87 Joined: 19 January 10 From: Timișoara |
Nu, e o conexiune normală, fără VPN sau proxy (pe partea mea).
Browserul e Mozilla Firefox și am impresia că chiar e un neajuns al forumului - cum au zis și Vlad/Gabi, adică trimite mesajele (aici nu prea e problemă că oricum sunt publice) și login-ul (aici e o problemă) necriptat, deci orice nod (normal) de internet dintre mine și forum poate să 'vadă' informația respectivă dacă e compromis. Poate unele browsere nu avertizează. Până acum vreo doi ani și toate site-urile de asigurări și altele ce lucrau cu date personale multe nu securizau deloc sau doar parțial, dar respectivele s-au schimbat acum; poate și din cauza noii legislații EU. |
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16V
Laureate, 2010
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:11 |