Conducta de alimentare cu benzina catre rezervor, Conducta crapata Supernova
Conducta de alimentare cu benzina catre rezervor, Conducta crapata Supernova
Traznitul |
3 Sep 2020, 22:51
|
||
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 8 January 11 From: Bucuresti |
|
||
--------------------
DACIA
Supernova
2002
- B01CSN DACIA SUPER NOVA 2002 B01CSN
|
|||
andrei06row |
4 Sep 2020, 08:46
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 9 December 15 |
Salut,
Am patit la fel, cotul este fisurat... si am luat mastic negru(cel foarte puternic), am pus o manusa chirurgicala pe mana si apoi am intins mastic pe tot cotul si toate conductele. De atunci nu a mai curs. banuiesc ca la tine curge si cand alimentezi, nu? adica... daca te uiti sub masina vezi cum picura in momentul in care e pistolul de la pompa in rezervor. |
--------------------
SuperNova
SuperNova
2002 Confort
- AG 06 ROW
|
|
Traznitul |
4 Sep 2020, 18:40
|
Curge cand alimentez. Problema este ca nu-i pot face plinul pentru ca pierde combustibilul. Daca ii fac plinul, in doua zile raman cam cu 1/4 din rezervor...
|
--------------------
DACIA
Supernova
2002
|
|
catalinski |
10 Sep 2020, 15:41
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 9 July 12 From: Turnu Magurele,Teleorman |
Ori este fisurata acea conducta din plastic ori acel furtun care face legatura dintre gura de umplere si rezervor...gaseste exact pe unde curge. In cazul in care este acel racord din cauciuc eu l am gasit acum cativa ani la bonmarc : https://www.bonmarc.ro/piese-nova-supernova...-nova-supernova (a nu se considera reclama) si s-ar putea sa mai aiba.
Daca iti trebuie acea gura de umplere din plastic mai bine intrebi pe grupul de facebook si sigur vei gasi pe la cineva din dezmembrari. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
Traznitul |
16 Sep 2020, 13:01
|
Catalin, trebuie sa dau de baut! Am gasit acolo unde mi-ai recomandat. Am comandat doua furtune inclusiv cu colierele de prindere. Au si semnalizatoarele de pe far, noi noute! Am luat si din alea un set plus sistemul de inchidere al portbagajului care imi crea probleme. Foarte bine aprovizitionati cu piese pentru Supernova...
|
--------------------
DACIA
Supernova
2002
|
|
gabriela_so |
17 May 2023, 15:54
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 May 23 |
QUOTE(catalinski @ 10 Sep 2020, 15:41) Ori este fisurata acea conducta din plastic ori acel furtun care face legatura dintre gura de umplere si rezervor...gaseste exact pe unde curge. In cazul in care este acel racord din cauciuc eu l am gasit acum cativa ani la bonmarc : https://www.bonmarc.ro/piese-nova-supernova...-nova-diete-supernova (a nu se considera reclama) si s-ar putea sa mai aiba. Daca iti trebuie acea gura de umplere din plastic mai bine intrebi pe grupul de facebook si sigur vei gasi pe la cineva din dezmembrari. Minunat, asta este ceea ce căutam și apreciez că mi-ai oferit. Multumesc pentru ajutorul tau |
--------------------
Renault
Renault Kadjar
2018
|
|
manujoshuadung |
25 May 2023, 12:11
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 May 23 |
Salutare! Îmi pare rău să aud despre situația cu Supernova ta. Sunt sigur că este frustrant să fii nevoit să oprești frecvent la benzinării. Sper că vei găsi pe cineva dispus să-ți ofere o conductă pentru rezolvarea problemei tale. Poate că ar fi util să cauți în forumuri specializate sau să contactezi cluburi auto pentru a vedea dacă cineva are o soluție. Îți doresc mult noroc în găsirea piesei necesare! O poti gasi cu siguranta pe https://dru.ro/
This post has been edited by manujoshuadung: 26 May 2023, 11:06 |
--------------------
Dacia
Duster
2017
- CJ 18 NPC
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th November 2024 - 20:12 |