Cele mai tari numere de inmatriculare
![]() ![]() ![]() |
Cele mai tari numere de inmatriculare
vv |
![]() ![]()
|
||
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|||
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cunosc pe cineva care avea discutii cu al sau tata daca pe masina numarul sa fie 02 C*O*I sau 02 C*U*R.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
mama unui amic a facut gura la udriste (motiv de coada etc) si pentru ca nu luase numar rezervat s-a ales cu B - XX - MUE.
![]() N-are nici o vina saraca, nici macar nu si-a dat seama. Fii-su s-a luat cu mainile de cap cand a venit cu placile acasa. ![]() Mache: mi se pare ca nu poti sa pui combinatia de care vorbeai. sunt cateva interzise, iar cele pe care le-ai pomenit sunt sigur printre ele. This post has been edited by adso: 18 Oct 2004, 10:05 |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca au reusit sau nu sa si le ia asa. Era doar o discutie, la acel monent inca nu se daduse drumul la numerele noi.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
ckristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 4 June 04 From: botosani ![]() |
Un coleg de-al meu are numarul (impropriu zis numarul, mai degraba inmatricularea) "UIE". Orice barbat, cand vede asa ceva se gandeste la ... altceva. Bineanteles, colegii "binevoitori" i-au lipit "M" ul care lipseste pe numar (masina fiind parcata in garajul firmei).
In Iasi, este o masina cu "ULA". Si exemplele pot continua ... |
--------------------
Laureate 1.4 Nu-i masina ca Loganul decat, poate, doar Mertanul. Sau ..invers ??
|
|
Mache |
![]()
|
O firma de taxiuri din Bucuresti are cateva masini cu JAF la numar. Iar una dinter ele, arata...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
sa nu uitam editorialul din adevarul cu numerele de inmatriculare ale cordunenilor: JAF, BAT si FUR.
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Un tip din Fetesti are nr UIA. Va dati seama cam ce trebuie sa indure sotia lui cand conduce masina. Un alt tip are un papuc de pe care curg tablele inmatriculat cu JAF.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Vazute:
Broscuta => xx-xx-UAC Audi => TM sau B - 66-SIX Passsat negru => TM-69-FBI TM 22 DOI Golf 86 GTD => TM 86 GTD ghici cine? ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
IS-10NEL (modificat 1 in I de a iesit IS I0NEL), tot in Iasi - FUR, BAT, JAF la masinile clanului Corduneanu. Mi-a placut la cineva nr. B-XX-CIH.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
geo76com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 9 April 04 ![]() |
cumva 26 ?
![]() |
--------------------
DACIA
1310L
1995 ...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
|
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
xx 15 LAM
Nu dati, ca nu ma ocup cu decapitari! |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
bogdan_i |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Vazut aseara:
Audi A6: B-xx-AAS ![]() |
--------------------
RENAULT
Symbol
- b-45-...
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
B 24 FUN a fost descoperita chiar de cineva de pe forum, topicul este undeva pe aici la cafenea
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
xx-xx-UAC mi se pare chiar haios insa numere de cocalar gen x-69-FBI sau x-77-CIA imi provoaca sila de-a dreptul si imi amintesc zi de zi in ce tara minunata traim.
B-xx-AAS - lamuriti-ma si pe mine, ce-i asa special la numarul asta? |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Creca a vrut sa zica B-xx-ASS.
Wolf, ala cu IS IONEL l-am vazut si eu in targ la Bacau. E un Audi TT negru, nu? |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
bogdan_i |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE B-xx-AAS - lamuriti-ma si pe mine, ce-i asa special la numarul asta? Pai am zis: era un Audi A6. Audi A Sase... ![]() |
--------------------
RENAULT
Symbol
- b-45-...
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Aas (germ): cadavru... o fi vrut sa spuna asta?
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.295 Joined: 22 January 04 ![]() |
Am vazut un Cielo cu nr. B XX CLO. Mi-a placut ideea...
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Vazut: BH-01-SEX
Minti odihnite.....altceva n-am ce zice. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
B 34 SEX (be free for sex)
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.278 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Dacia 1100 a lui pui de drac : IS - xx - HRB . Masina nu seamana cu un harb , insa numarul e
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
CJ - XX - IAR
IS - XX - OAE - pe tip il cheama Oaie numele de familie...si e din comuna...Grajduri!!! A fost coleg cu papa. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
QUOTE B 34 SEX (be free for sex) Poate fi chiar three for sex ![]() |
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Femeie la volanul masinii mele preferate (fabia) cu numar Bxx WAC. Mai trebuia o litera.
![]() Mi-a placut ala cu AAS ![]() ![]() This post has been edited by EvilOne: 19 Oct 2004, 01:22 |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Bytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti ![]() |
B69SEX -vectra 1 in Colentina
Ag xx CZN - logan |
--------------------
Renault
12
- B-22-MZN also...BMW E28 524TD, Ford Capri MK3 V6 2.8i Flame Edition, Oltcit Club '83 38000km, Dacia 1310 rea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
B 01 SLZ - Passat 1,8T Bleu-marin
B 01 PZD (sau PIZ, nu mai retin exact) - Golf II Alb, o gagica la volan |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Am văzut și eu un camion cu nr. B xx PZD dar era al unei firme de construcții, nu mai rețin exact care.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
TM-xx-RLG - Religva un Golf 77 a unui prieten, dar merge exemplar masina aia.
TM-xx-BIG - Pe un jeep sua hummer prin TM, nu mai stiu exact xx-xx-BYE - Pe o masina sport am vazut ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th February 2025 - 14:20 |