Comentarii la adresa Logan-ului
Comentarii la adresa Logan-ului
DSops |
9 Jun 2004, 09:19
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara |
|
||
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|||
adso |
9 Jun 2004, 09:27
|
Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 |
cand a fost conferinta de presa? unde? eu de ce nu am vazut-o? au dat-o la tivi? daca da, cand si unde?
Multumesc |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
DSops |
9 Jun 2004, 09:46
|
Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara |
Jurnalistul se referea la conferinta de la Paris, eu nu am vazut o traducere a ei, numai pareri.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
adso |
9 Jun 2004, 09:51
|
Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 |
that figures. merci.
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
van den plas |
9 Jun 2004, 10:22
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 22 January 04 From: Bucuresti |
Hai sa incerc sa-ti raspund eu DSops :
1. Oficiali Renault au afirmat in numeroase randuri ca nu vor fi diferente intre Dacia Logan si Renault Logan 2. Acum a fost o prezentare a masinii. Test drive cu ziaristi invitati si tot tacamul va fi la lansarea din Turcia, in luna septembrie. 3. Aici ai dreptate. 4. De unde ai datele astea ? Productia incepe cu modelul de 5700 E. Modelul de top va costa 7500 E (motorizare 1.4 cred). La capitolul calitate s-a afirmat ca va fi un produs comparabil cu Skoda Fabia. 5. Daca fiabilitatea nu se cunoaste de unde stii ca nu e fiabila. Daca ABS, dubluairbag, aer conditionat, servodirectie, radio-cd, geamuri electrice,etc. inseamna lipsa dotarilor elementare, ce inseamna pt. tine dotari elementare ? Poate climatronic,airbag-uri laterale tip cortina, controlul stabilitatii, magazie de cd, tapiterie din piele, insertii de lemn pretios, tichie de margaritar,etc. Si eu mi-as dori toate astea la 7500 E si daca ar scrie BMW pe masina ar fi si mai bine. smile.gif Nu cred ca motorul de 1.4 care e montat si pe Clio (si care respecta normele Euro 4) e un motor depasit. Cred ca are avantajul ca ,fiind in productie de mai mult timp, a apucat sa-si arate fiabilitatea. In ceea ce priveste dci-ul, acesta e chiar un motor de ultima generatie. 6. Sunt foarte multe masini ,din aceasi clasa, care se vand in versiunea de baza (fara aer conditionat, radiocasetofon,geamuri electrice,ABS,dubluairbag) la preturi mult mai mari decat Logan in versiune de top. 7. Corect. Pt. Romania s-a afirmat oficial ca vor fi preturi speciale. :wink: |
--------------------
Ford
Mondeo
TDCI
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd December 2024 - 23:12 |