DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Comentarii la adresa Logan-ului

DSops
post 9 Jun 2004, 09:19
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Timisoara

Eu - ca de obicei - pesimist. Am vazut niste comentarii mai putin elogioase la adresa lui Logan:

1. Intrebat daca vor exista diferente majore de componente si calitate intre LGN D'acia si Reno, herr dirrector a raspuns ceva de genul: intrucat problemele esentiale au fost deja discutate, vom opri aici conferinta de presa.
2. Nici un jurnalist de breasla nu a facut drive-test, contrar uzantelor de lansare a unui model, au facut drive-test doar dealerii care au avut, bineinteles, aprecieri ghiciti cum.
3. Modelul de 5000 euro este un slogan publicitar care s-ar putea sa nu fie produs din motive de marketing, pentru a nu se concura cu Solnita; daca Solnita se va produce inca 6 ani...
4. Productia incepe cu un model pe la 7800 euro, unde Cielo are o oferta mai avantajoasa. De asemenea ne apropiem cam tare de produse Skoda, Fiat, care vor avea in mod cert avantajul calitatii de fabricatie.
5. Sloganele cu masina moderna si fiabila sunt desuete. Fiabilitatea nu se cunoaste, iar modernitatea consta in lipsa dotarilor elementare si in motorizarea invechita.
6. Orice firma ar fi in stare sa produca la acelasi pret, daca renunta la toate gadgeturile si foloseste motorizari vechi, pe linii de fabricatie amortizate - dar s-ar parea ca alte firme nu se demit la asa ceva.
7. Reno Login (CTRL+ALT+DEL) a fost anuntat in Rusia la preturi intre 8 si 10 mii euro.

Este evident ca Logan este un pas inainte si este bine ca in sfarsit cineva a reusit sa scoata berlina din fabricatie, dar nu impartasesc mandria nationala care a cuprins presa si politicienii: este o masina conceputa pentru sarantoci. Cum si eu sunt un sarantoc, s-ar putea sa ma vedeti intr-o zi conducand un Logan.

--------------------
Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adso
post 9 Jun 2004, 09:27
Post #2

Membru autentic

cand a fost conferinta de presa? unde? eu de ce nu am vazut-o? au dat-o la tivi? daca da, cand si unde?
Multumesc

--------------------
Call me Ishmael...
+
DSops
post 9 Jun 2004, 09:46
Post #3

Membru autentic

From: Timisoara

Jurnalistul se referea la conferinta de la Paris, eu nu am vazut o traducere a ei, numai pareri.

--------------------
Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male.
+
adso
post 9 Jun 2004, 09:51
Post #4

Membru autentic

that figures. merci.

--------------------
Call me Ishmael...
+
van den plas
post 9 Jun 2004, 10:22
Post #5

Membru

From: Bucuresti

Hai sa incerc sa-ti raspund eu DSops :
1. Oficiali Renault au afirmat in numeroase randuri ca nu vor fi diferente intre Dacia Logan si Renault Logan
2. Acum a fost o prezentare a masinii. Test drive cu ziaristi invitati si tot tacamul va fi la lansarea din Turcia, in luna septembrie.
3. Aici ai dreptate.
4. De unde ai datele astea ? Productia incepe cu modelul de 5700 E. Modelul de top va costa 7500 E (motorizare 1.4 cred). La capitolul calitate s-a afirmat ca va fi un produs comparabil cu Skoda Fabia.
5. Daca fiabilitatea nu se cunoaste de unde stii ca nu e fiabila. Daca ABS, dubluairbag, aer conditionat, servodirectie, radio-cd, geamuri electrice,etc. inseamna lipsa dotarilor elementare, ce inseamna pt. tine dotari elementare ? Poate climatronic,airbag-uri laterale tip cortina, controlul stabilitatii, magazie de cd, tapiterie din piele, insertii de lemn pretios, tichie de margaritar,etc. Si eu mi-as dori toate astea la 7500 E si daca ar scrie BMW pe masina ar fi si mai bine. smile.gif Nu cred ca motorul de 1.4 care e montat si pe Clio (si care respecta normele Euro 4) e un motor depasit. Cred ca are avantajul ca ,fiind in productie de mai mult timp, a apucat sa-si arate fiabilitatea. In ceea ce priveste dci-ul, acesta e chiar un motor de ultima generatie.
6. Sunt foarte multe masini ,din aceasi clasa, care se vand in versiunea de baza (fara aer conditionat, radiocasetofon,geamuri electrice,ABS,dubluairbag) la preturi mult mai mari decat Logan in versiune de top.
7. Corect. Pt. Romania s-a afirmat oficial ca vor fi preturi speciale. :wink:

--------------------
Ford Mondeo TDCI
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd December 2024 - 23:12
Forum Renault