Primul senzor defect..
![]() ![]() ![]() |
Primul senzor defect..
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.856 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
O sondă lambda, iar tehnologizarea pe care o urăști își spune la câți km s-a întâmplat, ce turație avea motorul, câți Nm erau ceruți, cât apăsai accelerația etc
|
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Minunat ar fi fost sa.mi arate toate astea la prima testare,dar n.a facut.o, ca poate asa nu mai plecam la drum.De la primul rateu m.am dus cu ea sa.i puna testerul.Si.n plus,nu stiu daca.i si real,tipul de le Receptie mi.a spus ca tocmai din cauza sondei defecte masina nu functiona normal.Cum ca aia dadea parametri eronati iar motorul,cu toate informatiile lui,nu putea sa se comporte eficient.Si ca evident motorul n.are nimic,asta stiam si eu,dar nu are cum sa functioneze in parametri daca sunt defecti senzorii.D.aia ziceam de tehnologie si crede ma ca stiu ce inseamna prea multa tehnologizare ca vad la mine la munca..Si nu.i neaparat de bine..
This post has been edited by iulia_boris: 25 Aug 2018, 13:57 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th December 2023 - 13:32 |