Accident Laguna 2, "valoare de nou" + alte intrebari
Accident Laguna 2, "valoare de nou" + alte intrebari
kosfunny |
7 Jun 2014, 08:34
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 13 December 08 |
|
||
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|||
negue |
7 Jun 2014, 11:55
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 27 March 13 |
QUOTE(kosfunny @ 7 Jun 2014, 09:34) [...] in general de la Remat primesti cateva sute de lei , obligand astfel asiguratorul sa puna diferenta ! De obicei, in cazul masinilor avariate puternic, aceasta diferenta este mai mai mare decat pretul care s-ar putea obtine vanzand epava la liber/ Multumesc mult pentru sfaturi. Eu estimez ca in cazul meu ies mai bine vanzand epava si nu ducand-o la remat. Cel putin motorul, planetarele, cauciucurile, tot ce inseamna echipament interior, chiar si sticla, sunt in stare foarte buna. Doar ca ducand-o la reprezentanta, preturile pieselor ("pe original") sunt mari, de aici si concluzia "dauna totala". Am retinut adresa, multumesc. Eu deocamdata estimez ca stau mai bine dpdv al hartiilor decat colegul @CaLeDONis. Am copie dupa nota de constatare, am si adresa de notificare dauna majora (cu nr. de inregistrare, si de unde rezulta si numarul de inregistrare a cererii de despagubire). La mine nu e graba, totusi voi insista sa respecte termenele legale. Ideea e ca inspectorii (repet, nimic de reprosat pana acum; ba dimpotriva, apreciez punctualitatea si corectitudinea) au devenit probabil imuni la amenintari cu reclamatii la ASF si dat in judecata. Stiu si ei ca doar foarte putini se tin de cuvant (aici @kosfunny ne poate fi de ajutor, eu estimez ca maxim 5% din cei care ameninta asiguratorii chiar merg mai departe si se tin de cuvant cu datul in judecata). E, la mine nu-i cazul, si cu toate ca sper sa nu mai am bataie de cap, daca vor calca pe bec eu urmez pasii: reclamatie la firma de asigurari-reclamatie ASF-dat in judecata (cu episoadele conciliere, mediere etc). Asta e, banii o sa-i recuperez oricum de la ei, chiar daca poate mai greu, iar ei si-i recupereaza de la betivul care a provocat accidentul. @kosfunny Interesant topul reclamatiilor la ASF pe primele 4 luni ale lui 2014, nu crezi? |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.6 16v
|
|
kxz |
7 Jun 2014, 22:28
|
Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. |
cat timp nu exista un top al numarului de reclamatii raportat la numarul de dosare de dauna deschise, sau macar la numarul de polite emise, e tot degeaba. cine incheie multe polite garantat va avea un loc fruntas si in topul reclamatiilor.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 00:49 |