Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
algor |
27 May 2005, 10:48
|
||
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy |
|
||
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|||
costi |
27 May 2005, 10:53
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...3&hl=Rottweiler
uita de ei; am vazut si Rottweiler bine crescut dar si Rottweiler fiara; ultimul m-a ingrozit (a omorit si un pechinez care statea cu el curte de 1 an); in cel mai rau caz ia o femela si dereseaz-o corespunzator ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
27 May 2005, 11:05
|
Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti |
Nu e adevarat..eu am avut un rottweiler si l-am dat cand m-am mutat la bloc ..avea 4 ani si era de o dragalasenie cumplita..actualii propietari s-au atasat de el extraordinar si catelul adica Nick a reactionat excelent la transferul de parinti...conteaza cum e crescut de mic, as aca nu te mai increde in extreme...intradevar era rau cu alti caini..mai ales aia mici..dar daca ai grija de el si are botnita nu vad unde-i problema....
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Marius |
27 May 2005, 11:16
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti |
Cand vine vorba de caini simt ca mi se atinga o coarda sensibila. Sunt proprietar de caine si ii iubesc la maxim.
Eu sunt de parere ca fiecare proprietar isi alege animalul de companie ce-l reprezinta cel mai bine. Asa ca, daca rottweilerul reprezinta rasa de caine ce te atrage cel mai tare, intereseaza-te daca tot ce implica cresterea unui astfel de caine iti convine si da-i bice. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
costi |
27 May 2005, 11:18
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti |
ce naiba nu-i adevarat; asta am spus si eu !
tu n-ai vazut insa Rottwailer facind harcea parcea un om ! trebuie sa aiba insa in vedere ambele variante ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
algor |
27 May 2005, 11:22
|
Merci de sfaturi! Problema pe care mi-o ridic e legata de faptul ca rottweilerul poate ataca mebrii familiei. Nu am inca un copil dar planific intr-un an de zile sa il scot la aer. Ma gandesc la primirea unui nou membru in familie de acest caiine.
O sa ma intrebati de ce rottweiler? In primul rand paza, zona in care doresc sa ma mut este langa Pacuret, asa ca iesenii stiu de ce! Apoi in al doilea rand ma atrage! |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
|
|
costi |
27 May 2005, 11:27
|
Ei vezi? Aici e problema !
Daca-i vrei de companie celui mic, il iei de pui, cresc impreuna si e mai blind ca o pisica! Daca-l vrei pt paza, se schimba treaba ca trebuie sa-l dresezi ca atare. Si atunci..... Toate accidentele cu Rottwaileri-membrii familiei au aparut cu ciini de paza. Eu zic sa nu te iei dupa noi, cauta o canisa si cere o opinie calificata ! In find sint multi alti ciini de paza care nu au probleme ! http://www.petzone.ro/caini/articole/alte/...3iul04-pag1.htm This post has been edited by costi: 27 May 2005, 11:34 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
27 May 2005, 12:02
|
Eu cainele care am fost nevoita sa-l dau l-am luat la 6 luni..si la 6 luni un caine e destul de mare si format si nu am avut probleme cu el.
Rottweilrul care l-am avut inainte de Nick acela era mai "posesiv" la modul ca s-a atasat de un membru al familiei si daca ma luam cu mama in brate sarea si el pe noi si ma tragea de par...dar nu sa ma atace sau mai stiu eu ce..decat gelozie ca la oameni as zice eu...deci depinde foarte mult de temperament.....Nick era in culmea fericirii daca il mangaia toata lumea si cand erau momente de dragalasenie hop si el!!!! Ps orice caine poate face harcea parcea un om..ma refeream la un caine de dimensiuni decente ... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
costi |
27 May 2005, 12:04
|
Cum naiba te-a lasat sufletul sa-l dai ? Mai ales ca era cum zici ca era !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
maxiK |
27 May 2005, 12:09
|
Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 |
dupa parerea mea (care nu este una calificata) cel mai bun caine pt paza si care totodata este un caine care-si adora stapanii, in special copii, este ciobanescul german.
p.s. oricum alegerea o faci tu asa ca ........ |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
luxcor |
27 May 2005, 12:09
|
Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi |
Golden Retriver ...
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
maxiK |
27 May 2005, 12:12
|
retiverul este caine de paza ?
nu fac "misto" chiar intreb serios |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
costi |
27 May 2005, 12:13
|
e pe naiba ! (da-i frumos rau !)
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marius |
27 May 2005, 12:19
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti |
Ciobanesc german zic si eu. De ce oare!?!
Aspect, afectiune, paza... ORICE. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
maxiK |
27 May 2005, 12:21
|
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Lexy |
27 May 2005, 12:22
|
L-am dat pe Nick de nevoie..si am fost si el a fost sa gaseasca o familie asa de iubitoare care sa accepte un rottw la 4 ani!Bine si ei mai avusesera unul....
Cand vii de la curte la bloc e o mare diferenta ptr animal!!!el de la 6 dimineata pana la 8 era in curte si seara de la 4 pana pe la 21 statea in curte restul in casa....cum puteam suplini aceste oaze de aer si miscare ptr el cu cate o jumatate rupta din programul meu dimineata si seara... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
AIX |
27 May 2005, 12:22
|
quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti |
Sorecar de ala rau!
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marius |
27 May 2005, 12:29
|
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
luxcor |
27 May 2005, 12:29
|
Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi |
QUOTE(maxiK @ 27 May 2005, 12:12) depinde ce vrei - un caine de paza - de ex rotweilerul care recunoaste un singur stapan nu va fi niciodata iubitor nici macar cu tine - stapanul - dar apai cu aia micii sau cu alte animale din curte ... goldenul nu este un caine de paza prin definitie - deoarece nu este suficient de agresiv - dar dresat corespunzator poate asigura un perimetru destul de mare - este in schimb ok cu copii poti sa te duci cu el si la vanatoare de rate de ex. fiind un aportor prin excelenta ... a si apropo neaparat baiat deoarece fetele sunt intradevar moi for more details please see: http://www.golden.go.ro |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
bolt |
27 May 2005, 13:05
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea |
Ia asculta ce-ti zice meseriasu'. Ti-a zis si Marius. Pune mana pe carte si invata ce trebuie sa stii pt. a fi proprietar de caine din grupa 2. Invata cum se alege un pui si cum se creste. Vezi ce calitati trebuie sa ai tu pt. acele rase si cum se comporta un asemenea cutu. Invata psihologia fiecarei rase pe care o vizezi si alege in cunostinta de cauza. Nu te grabi.
Ca un chinofil crescator iti recomand sa te orientezi catre rasele brahicefale. De la mic la mare : buldog american, boxer, bullmastiff. Au echilibrul necesar pe care-l cauti tu. Buna idea si cu ciobanescul german, doberman si rotweiler. ATENTIE : orice caine din rasele grupei a 2-a (paza si aparare) are un ridicat potential de agresivitate. Trebuie sa ai firea si stiinta cresterii si stapanirii in siguranta a acestor exemplare. Mai vorbim daca vrei. This post has been edited by bolt: 27 May 2005, 13:08 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
costi |
27 May 2005, 13:08
|
Totate bune si frumoase dar "brahicefale" sper ca-i de bine (putea-i sa ni-l traduci si noua !)
Off: te duci diseara la LOCAL K ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bolt |
27 May 2005, 13:13
|
Da Costi, uitasem, e de bine. Sunt rasele care au craniul sferic si prezinta prognatism, adica au mandibula mai avansata ca maxilarul. De aia cu obrajii lasati. Sa stii ca numa' p'acolo-mi fac veacul - la Local K. Ei, glumesc, am facut-o pana pe la 25 de ani. Oricum care vrea sa stie mai multe privind rase de lupta - am avut astfel de caini - pe care i-am si pus la bataie. Puteti sa ma-ntrebati. Pitbull, Tosa, Pero de Presa Canario, Cane Corso, Amstaff, bandogi etc. Care vrea tinem legatura.
Oricum, pt. see : sa nu excluda de pe lista un malinois sau alte rase din grupa ciobanestilor. This post has been edited by bolt: 27 May 2005, 13:16 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
AIX |
27 May 2005, 13:29
|
quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti |
QUOTE(bolt @ 27 May 2005, 13:13) e chiar invers: PROGNATÍSM n. Configurație anormală a feței unor oameni, caracterizată prin proeminență anterioară (în formă de bot) a maxilarelor. /<fr. prognathisme edit: sursa dex, nu vreun manual de medicina.. This post has been edited by AIX: 27 May 2005, 13:32 |
--------------------
.
.
.
|
|
Charlton |
27 May 2005, 13:34
|
ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania |
Bassetul , pentru figura aia trista
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
bolt |
27 May 2005, 13:36
|
Aix, aia au inebunit. Ii las corijenti la anatomie. Prognatism = proeminenta mandibulei fata de maxilar. Brevignatism = proeminenta maxilarului fata de mandibula. Despre asta zic nebunii aia, confunda prognatismul cu brevignatismul. Maxilarul e sus si mandibula e jos. Ii dau in judecata, ce mama masii !
This post has been edited by bolt: 27 May 2005, 18:03 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
miki |
27 May 2005, 14:02
|
#Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.062 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti |
Dac vrei ciine de paza, IN NICI UN CAZ nu il lua inainte sa i copilul ci numai dupa! Orice ciine trebuie sa fie "pe treapta cea mai de jos" in ierarhia familiei! Iar din punctul lui de vedere ultimul venit este "cal mai de jos"! Va fi greu sa-l faci sa accepte statutul "josnic" daca el este in familie inaintea copilului!
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
algor |
27 May 2005, 14:28
|
Ai dreptate...cred ca intai copilul....si apoi "bestia"! Am sa arunc un ochi si la ciobanesti....merci de sfat!
Pare o alegere mai grea comparativ cu alegerea unei masini |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
|
|
costi |
27 May 2005, 14:33
|
Ahaaaaaaa .....
Doar alegerea nevestii e mai grea (si nu stii daca-i buna/rea decit prea tirziu) ! Bolt aia or fi tinut poza ciinelui pe dos ! This post has been edited by costi: 27 May 2005, 14:35 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bolt |
27 May 2005, 15:07
|
Costi, iar ma bine dispui. Sa stii c-asa-u facut. Mama lor de incopetenti.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
Marius |
27 May 2005, 15:39
|
QUOTE(costi @ 27 May 2005, 15:33) Ahaaaaaaa ..... Doar alegerea nevestii e mai grea (si nu stii daca-i buna/rea decit prea tirziu) ! ..... da' de amanta nu zice nimeni p-aici ? Cat de greu/usor e? De fapt, pe amanta o alegi tu sau te alege ea? Mamaaaaaaa cate intrebari am in cap la care nu le gasesc raspuns!!! Scuze de |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:37 |