Butoane fete de usi, Inchidere geamuri
![]() ![]() ![]() |
Butoane fete de usi, Inchidere geamuri
torquemada |
![]()
|
||
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.856 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx
|
|||
dorindumitru |
![]()
|
![]() sofer potolit in trafic Group: Members Posts: 106 Joined: 20 April 06 ![]() |
Eu am primit de la agentul de vanzari Dacia, urmatorul mesaj: "Singura alarma care se monteaza la noi ( agreata de producator ) este AVITAL". De aici provine dilema mea.
Intr-adevar, pe Renault am Cobra montata, dar in ultimul timp nu am mai vazut alarme Cobra la vanzare pe net (nu ma refer la gherle de pe OLX, okazii, etc.) |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2017
- 0.9TCe Easy-R https://www.spritmonitor.de/en/detail/874482.html
Renault Clio Symbol 2005 - 1.4MPI https://www.spritmonitor.de/en/detail/153371.html |
|
s2-cristian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 July 18 ![]() |
Salut, are cineva schema electrica a geamurilor spate la noul logan, complementar din postul 18. Pinul 6 al macaralei cu impuls geam sofer la ce este folosit (schema post 18). Multumesc.
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.856 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Antipinch dar doar la macaraua de la șofer, chiar și la Prestige-ul chel.
This post has been edited by torquemada: 2 Jul 2018, 15:17 |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx
|
|
s2-cristian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 July 18 ![]() |
Ma ajuta cineva cu o schema electrica a geamurilor spate la noul sandero sau logan?
This post has been edited by s2-cristian: 4 Jul 2018, 18:27 |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th December 2023 - 22:38 |