Înlocuire radio sandero.
![]() ![]() ![]() |
Înlocuire radio sandero.
Cata1109 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 August 18 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2016
|
|||
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 458 Joined: 25 June 07 ![]() |
E mai simplu sa schimbi consola cu asa ceva:
https://www.google.com/search?q=consola+log...sSOuruwcERzjjM: sau https://www.google.com/search?q=consola+log...sSOuruwcERzjjM: L.E.: Acum am vazut ca ai Sandero 2. Cauta la dezmembrari o consola 2DIN https://www.google.com/search?client=ubuntu...NPbVYdL-1d3ntM: Nu cred ca decuparea o poti face cu atata precizie in regim home-made. This post has been edited by robbie_ro: 21 Aug 2018, 09:59 |
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
vali_vvvv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 November 18 ![]() |
Salut, inerc sa inlocuiesc cd-playerul original Blaupunkt de la Sandero 1. Am cumparat din Dedeman un player Akai, dar nu imi dau seama cum il pot monta. Las mai jos niste poze:
Asta e playerul original Blaupunkt: 1_blaupunkt.jpeg ( Size: 65.97k ) Number of downloads: 127 1_blaupunkt_prindere.jpeg ( Size: 79.3k ) Number of downloads: 129 Asta e playerul Akai: 2_akai_tabla.jpeg ( Size: 75.49k ) Number of downloads: 125 Akai'ul are o husa de tabla care se poate scoate, aici e cu ea scoasa, alaturi de originalul Blaupunkt: 2_akai.jpeg ( Size: 94.18k ) Number of downloads: 131 Dupa cum va dati seama originalul se prinde in bord cu clemele care apar in prima poza. Pot sa desurubez clemele de pe original, dar nu se potrivesc pe Akai. In cutia Akai mai erau doua limbi de tabla, cu o garua de surub fiecare. Nu am mai pus poze cu ele. Ceva idei cum sa procedez? Multumesc anticipat! This post has been edited by vali_vvvv: 11 Nov 2018, 23:16 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.155 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
vezi daca ai acel cadru pe masina , il scoti si il pui pe cel nou fixarea facindu-se indoind lamelele cadrului
This post has been edited by bygy007: 11 Nov 2018, 22:24 Attached thumbnail(s) 2_akai_tabla.jpeg ( Size: 147.36k ) Number of downloads: 135 |
--------------------
LOGAN
LAUREATE 1,6 GPL
2009
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
vali_vvvv |
![]()
|
Mersi pentru sfat, nu era nici un cadru in bord, dar l-am pus pe cel venit cu playerul Akai.
Totul bine, doar ca nu imi dau seama cum mai scot playerul din bord. Daca trag tare de el iese din acele urechiuse care il prind de suport, dar m-as fi asteptat sa pot baga o surubelnita prin fata care sa il despreinda, sau ceva de genul. WhatsApp_Image_2018_11_12_at_11.50.02_AM.jpeg ( Size: 71.8k ) Number of downloads: 41 WhatsApp_Image_2018_11_12_at_11.50.03_AM.jpeg ( Size: 93.51k ) Number of downloads: 44 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.155 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
trebuie sa ai 2 tablite in pachet se baga si se dezavoreste
Attached thumbnail(s) WhatsApp_Image_2018_11_12_at_11.50.02_AM.jpeg ( Size: 134.6k ) Number of downloads: 45 |
--------------------
LOGAN
LAUREATE 1,6 GPL
2009
|
|
vali_vvvv |
![]()
|
Mersi din nou bygy007, am in pachet aceste doua tablite, m-am gandit la ce zici tu, dar nu imi dau seama pe unde le bag
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 19.347 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
intre player si rama, pe bune ca nu a venit cu un manual de instructiuni???
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb "Popa Nan e-o stradă-nspre Hala Traian
De la Foișor până-n Piața Vitan" |
|
vali_vvvv |
![]()
|
E foarte prost manualul, la instalare sunt scrise cam 3 randuri, nimic relevant.
Playerul are o margine de plastic groasa (in care intra fata detasabila), acea margine neagra care se vede in poze. E mai groasa decat corpul casetofonului, nu stiu daca pot ajunge intre corpul playerul si rama metalica din cauza ei. O sa incerc maine dimineata. 12 Nov 2018, 21:27: Capture.JPG ( Size: 122.2k ) Number of downloads: 36 In poza de mai sus se vede rama metalica in care intra playerul. Vine in spatele marginii de plastic de pe fata playerului, si in plus are acea buza indoita, deci nu vad cum ar intra ceva sub ea din exteriorul fetei playerului. Iar pe interior marginii fetei nu are gauri care sa permita accesul la clema. This post has been edited by vali_vvvv: 12 Nov 2018, 21:27 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009
|
|
bygy007 |
![]()
|
rama aia trebuie sa iasa .... cu atentie
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE 1,6 GPL
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th December 2023 - 23:13 |