Intrebare generala alarme auto, Fire inchidere centralizata
Intrebare generala alarme auto, Fire inchidere centralizata
sorinnx2 |
25 Jan 2015, 11:47
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 22 March 14 |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
sorinnx2 |
26 Jan 2015, 16:33
|
Up , chiar nu are nimeni idee ? as vrea sa stiu pentru ca in viitor am in plan sa montez asa ceva si vreau sa am placerea si siguranta lucrului facut cu mana mea .
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
sorinnx2 |
28 Jan 2015, 16:37
|
UP , inca as vrea un raspuns , multumesc .
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dstdan |
3 Dec 2015, 18:43
|
Damian Stefan Tolbariu-Dan dst Team Group: Members Posts: 343 Joined: 6 November 13 From: Mures autoservice Team DST Dan |
Cele 6 fire, vin cam asa :
- alb/alb-negru la albastru si verde la actuator portiere - altele 2 la plus permanent - altele 2 la nimus permanent Vezi atasul, acum depinde si de culorile firelor, dar ele sunt cam stas/ identice la cam toate (F4) . Si casteva tipuri legare fire alarma, radio, etc. fara lipitura de cablajul existent al masinii+ izolatia ulterioara cu banda ifnifuga. This post has been edited by dstdan: 3 Dec 2015, 18:45 |
--------------------
Dacia,Renault,VW -
1310, Megan, Tiguan
1997, 2003, 2008
- TAM Mintile luminate discuta idei, mintile mediocre discuta evenimente, mintile reduse discuta oameni!
D.S.T.DAN Team |
|
eadin79 |
8 Dec 2015, 09:52
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 15 February 08 From: Craiova |
@DSTDAN:
Ma poti ajuta si pe mine cu: Am un Maat 679 Extreme 2, am cartea de la ea, am instalate: 1 actuator cu 5 circuite si 3 actuatori cu 2 circuite. In acest moment sunt conectate asfel: toate actuatoarele intre ele ciruite albastru si verde (1 cate 1) si apoi duse in alarma in iesirea comuna. Am o intrebare: excl.gif Care este schema de conectare a actuatorului master (cel cu 5 fire) astfel incat sa deschida/inchida masina - toate usile - si cand este actionat mecanic (cheie sau pinul de inchidere interioara)? Please HELP! [Vorbesc nu pentru masina mea, dar a sotiei ... Chervrolet Spark]. |
--------------------
Renault Fluence
Dynamiques 1.5dCi 110HP
2011
- XXX-XXX-XXX [COLOR=purple]Traim in Romania si asta ne face sa cheltuim mai putin ...
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:32 |