Recomandari Culinare (locuri, Retete)
Recomandari Culinare (locuri, Retete)
Marty |
15 Oct 2004, 08:18
|
||
Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Marty |
15 Oct 2004, 08:38
|
Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu |
Sa incepem cu micii, celebri mititei!
Cei mai buni mici pe care eu i-am mincat in tara asta se gasesc la circiuma Gil Flash din Baneasa (lina tramvaiului 5). Mai nou, 30 de metri mai incolo, chiar pe colt unde face 5-ul la dreapta ca sa ajunga la capul traseului, s-a deschis si o "sucuresala" a Flash-ului, NOSTALGIE. Ca mincare, cam tot ce servesti acolo este sublim, nu neaparat numai micii. Cartofii prajiti au la baza cartofi de pe cimp si nu pungi de plastic, salatele sunt mari, portiile la fel, micii sunt imensi! Repet, bucatarul mai mult decit OK! Ca preturi, un mic (cu paine si mustar) 15.000 lei , o portie de cartofi 20 de mii (e bine sa iei 2), bere intre 35-60 de mii. Ca ambianta, Flash-ul are o mica sala de mese (cca. 20 mese), foarte cocheta, masele fiind separate intre ele de niste perdelute. Recomand alegerea unor mese mai ferite de privirile din jur. Rar de tot mai apar cocalari sa manince, lucru care pe mine ma deranjeaza profund, d-aia va zic sa alegeti mesele mai retrase. Daca preferati Nostalgie, la subsol este o crama si un taraf, atmosfera rustica, cocalari cu duiumul. La etaj e mai aerisit, multa lumina, muzica la boxe, curat. Estimativ, o masa pentru 2 persoane cuprinzind, ciorba, mici cu cartofi, salate, papanasi si clatite, bere si cico - ajunge la 600 de mii dar niciodata nu veti fi in stare sa mincati tot ce-am zis eu acolo! Atentie: Nu se asculta manele, nu vin cersetori, vine unu' care vinde confectii si niste baieti cu cd-uri/dvd-uri!!! P.S.: Demn de mentionat este faptul ca patronul localurilor are si ferma proprie, toate produsele servite fiind din ferma respectiva! Pentru cei care vor sa cumpere carne de mici si alte produse din carne, acestea se comercializeaza in magazinul alimentar de la intrarea in Flash (nu in Nostalgie), calitatea si compozitia (unde e cazul) fiind identice cu cele ale produselor servite in restaurant!!! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sstanescu |
15 Oct 2004, 09:13
|
Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti |
Mai, eu alternez mici de la Gil si de la Cocosatu'. Insa de fiecare data mi s-au parut mai buni aia de la Cocosatu', nu stiu ce naiba au aia in plus. Cred ca o sa fac la un moment dat o manevra: iau si de la unul si de la altul la pachet si ma pun cu nevasta pe analizat.
('rar al dracului, o sa ma imbolnavesc de ulcer daca mai citesc topicuri d-astea de dimineata) |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
asarban |
15 Oct 2004, 09:19
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 |
Mici buni dar BUNI BUNI:
Langa piata 1Mai, pe patea stanga sau dreapta (depinde de unde te duci) este o macelarie, atentie NU ARABEASCA! Au niste mici... Daca te scoli de dimineata gasesti si niste pastrama facuta de ei de imi vine sa ma duc acum sa cumpar 6 kile si sa o fac pe gratar! GEorgicaaaaa hai cu mine! Restaurante chinezesti: Toate insirate pe Vasile Lascar: Dragonu pilii mele, Templul Soarelui I si II. |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
laufery6 |
15 Oct 2004, 09:20
|
Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 13 August 04 From: Constanta |
De facut sport nu ati auzit? Sau asta este sportul vostru? Asa va mentine-ti voi in forma? ) Vorba lu` GeorgeB o cura este bine. Eu nu ma incadrez pentru ca la inaltimea mea sunt slab.
|
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
Marty |
15 Oct 2004, 09:21
|
Da, am auzit de circiuma aia de pa Cimpineanu (parca), strada care duce de la Piata 1 Mai pin in spate la Prim. Sect. 1. Cica se maninca super ieftin si extraordinar de bine, problema fiind c-au doar 3-4 mese.
Exemplu: sniteloi +cartofi prajiti = 50 de mii |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Cristi |
15 Oct 2004, 09:36
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti |
La Waterloo (str. Traian), rata in sos alb [gulp!], adica sos de smântana, usturoi, lamâie [ghiort!]; doua pulpe (de rata, evident ); se topesc in gura [of, cred ca sunt masochist!]; mananci de crapi ! Daca ceri si cartofi (cam slabuti, din pacate) ai pus-o !
Pret.: aprox. 240.000 Pentru cei in cura (sper sa nu se supere nimeni, e o gluma ), se poate aplica "metoda romana"... This post has been edited by Cristi: 15 Oct 2004, 09:42 |
--------------------
Dacia
Solenza / Logan
- B
|
|
Marty |
15 Oct 2004, 09:45
|
QUOTE(sstanescu @ 15 Oct 2004, 10:13) Mai, eu alternez mici de la Gil si de la Cocosatu'. Insa de fiecare data mi s-au parut mai buni aia de la Cocosatu', nu stiu ce naiba au aia in plus. Cred ca o sa fac la un moment dat o manevra: iau si de la unul si de la altul la pachet si ma pun cu nevasta pe analizat. Aia de la Cocosatu' chiar nu-mi plac. Unde mai pui ca-i si ambianta de cacao. Ma rog, gusturile nu se discuta! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Wolfman |
15 Oct 2004, 09:53
|
The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos |
Mon Dieu, ce foame mi-ati facut acu' de dim. cu topicul asta! Ce mai buna friptura la gratar o face subsemnatu : se ia niste ceafa de pork cu OS si se condimenteaza, dupa care se lasa 1-2 ore in zeama scursa din ea intr-un castron; fara sa se bata cu ciocanul de snitele se pune pe gratarul incins mediu, si SE CRESTEAZA in toate directiile sa se patrunda bine. In 15 min e gata si se serveste cu cartofi copti pe gratar si gogonele (sau castraveciori murati, gogodari, etc).
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
thea |
15 Oct 2004, 10:09
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov |
|
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|
Metalic |
15 Oct 2004, 10:17
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 04 From: Bucuresti |
QUOTE se ia niste ceafa de pork cu OS si se condimenteaza, dupa care se lasa 1-2 ore in zeama scursa din ea intr-un castron; fara sa se bata cu ciocanul de snitele se pune pe gratarul incins mediu, si SE CRESTEAZA in toate directiile sa se patrunda bine. In 15 min e gata si se serveste cu cartofi copti pe gratar si gogonele (sau castraveciori murati, gogodari, etc). Te ucid cu sange rece , m-ai nenorocit , desi am mancat de dimineata o shaworma de 100.000 cat toate zilele tot m-ai terminat, criminalule, bestie fara suflet . Eu am facut ceva tot in genul asta numai ca am lasat ceafa sa stea in sos de vin rosu cu usturoi,...........a fost dumnezeu cu mine atunci la masa |
--------------------
Dacia 1300
berlina On the day I was born, the nurses all gathered 'round
And they gazed in wide wonder, at the joy they had found The head nurse spoke up, and she said leave this one alone She could tell right away, that I was bad to the bone. |
|
costi |
15 Oct 2004, 10:18
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Wolfman |
15 Oct 2004, 10:23
|
QUOTE(Metalic @ 15 Oct 2004, 10:17) Te ucid cu sange rece , m-ai nenorocit , desi am mancat de dimineata o shaworma de 100.000 cat toate zilele tot m-ai terminat, criminalule, bestie fara suflet . Eu am facut ceva tot in genul asta numai ca am lasat ceafa sa stea in sos de vin rosu cu usturoi,...........a fost dumnezeu cu mine atunci la masa Vinul rosu este bun si la stropit friptura, cand este pusa pe gratar deja! |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
thea |
15 Oct 2004, 10:26
|
|
--------------------
Dacia
|
|
LucVer |
15 Oct 2004, 10:27
|
Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov |
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Metalic |
15 Oct 2004, 10:27
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 04 From: Bucuresti |
Unde gasesc si eu niste carnati de urs , sau mistret , dar repede ca pierd copilu' de pofta
|
--------------------
Dacia 1300
berlina On the day I was born, the nurses all gathered 'round
And they gazed in wide wonder, at the joy they had found The head nurse spoke up, and she said leave this one alone She could tell right away, that I was bad to the bone. |
|
Marty |
15 Oct 2004, 10:28
|
Cine m-a pus sa deschid topicu' asta, Doamne ????
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
thea |
15 Oct 2004, 10:29
|
|
--------------------
Dacia
|
|
LucVer |
15 Oct 2004, 10:31
|
Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov |
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
geo76com |
15 Oct 2004, 10:46
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 9 April 04 |
QUOTE(Metalic @ 15 Oct 2004, 12:27) Casa iancului pe Popa Nan , nr 16 daca vrei iti dau si telefonul Restaurantul e nou deschis atmosfera frumoasa, vin bun, preturi bune, portii mari mai ales platoul rece cu cirnatii de cerb, pastrama de urs si mistret, ghiuden etc Mai au o unitate pe linga Iancului spre Pantelimon dar acolo am auzit ca e mai plin localul Ps Patronul cica e vinator... Au si site www.casaiancului.ro |
--------------------
DACIA
1310L
1995 ...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
|
|
Wolfman |
15 Oct 2004, 10:52
|
Sa trecem la desert dupa atatea fripturi...
Reteta de gogosi bestiale: 200 g iaurt fix 1 ou 150 g faina 1 linguritza praf copt Iaurtul se amesteca cu oul +un praf de sare+coaja de lamiie si se adauga faina amestecata cu praful de copt.Iese un aluat moale. Uleiul trebuie sa fie incins in momentul in care aluatul este gata. Se ia cu linguritza din compozitie si se pun gogoselele in tigaie. Se scot pe hirtie si se pudreaza cu zahar pudra vanilat. Se pot servi si cu crema ciocolata (finetti, primola, etc.) Eu de obicei dublez cantitatile ca sa ajung sa mananc si io . Astazi tre' sa fac din nou, ca ma roaga de fo' doo zile ai mei... |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
Marty |
15 Oct 2004, 10:53
|
Bre, dati-mi un tampax sau alt absorbant intern c-am niste bale-n gura de cred c-o sa auziti la Cotele Apelor Riurilor.....
Va rog frumos, in numele sanitatii mintale a unora dintre noi, terminati cu retetele ale caror ingrediente se gasesc extrem de greu pentru ca riscam sa ne ducem dracu cu capu'!!!! Lasa-l incolo de mistret cu pietre de riu ca deja mi se misca maselele-n alveole!!!! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Wolfman |
15 Oct 2004, 10:58
|
Marty, mi-a trecut foamea si mi-au dat lacrimile de ras cand am citit ultimul tau post!
|
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
Ducu1 |
15 Oct 2004, 10:58
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti |
|
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
- Numere de tabla Renault Megane II Bicorp
|
|
Lucian BLK |
15 Oct 2004, 10:59
|
membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti |
QUOTE(Marty @ 15 Oct 2004, 10:38) Cei mai buni mici pe care eu i-am mincat in tara asta se gasesc la circiuma Gil Flash din Baneasa He he ... da' de Dedulesti n-ati auzit? He he ... au niste mici mari ... he he ... De fiecare data cand trec imi fac plinul si mai iau si pt acasa! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
geo76com |
15 Oct 2004, 10:59
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 9 April 04 |
Tocmai am trimis dupa o saorma pe cineva .....
|
--------------------
DACIA
1310L
1995 ...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
|
|
Ducu1 |
15 Oct 2004, 11:00
|
Deja cand plec de la munca ma opresc la prima macelarie si imi iau 1 kg de pastrama de oaie! Nu mai pooooooooot de pofta!
|
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
|
|
Ducu1 |
15 Oct 2004, 11:00
|
Criminalilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
|
|
Wolfman |
15 Oct 2004, 11:06
|
Eu peste 3 ore scot gratarul din batch si-l incing cu niste mangal ramas de asta-vara. Miscarea a doua este o fuga pana la colt sa cumpar vreo 6 fripturi (ceapha de pork autohton) gata taiate de la macelarie din colt...Cum era sa fac io azi gratar ca si-asa a inceput sa rugineasca mai dihai ca fosta mea dacie liberta Deja mi-am sunat un prieten sa am companie la gratar
|
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
Marty |
15 Oct 2004, 11:07
|
QUOTE(Ducu1 @ 15 Oct 2004, 12:00) Deja cand plec de la munca ma opresc la prima macelarie si imi iau 1 kg de pastrama de oaie! Nu mai pooooooooot de pofta! Daca e in drum, cumpara de pe Cimpineanu, de unde ziceam mai sus. E excelenta pastrama lor! Daca nu, vezi cum opresti pe linga vreo macelarie turceasca/arabeasca, si aia au pastrama geniala. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:34 |