Internet mobil, need help
Internet mobil, need help
kum |
10 Nov 2010, 14:25
|
||
Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
eXtenSion |
10 Nov 2010, 14:45
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 |
Si nici nu are nicio legatura cu ACEA CARTELA. Ca puteam folosi orice cartela ma trecea cheful, ca tot nu avea semnal. Daca faceam reclamatie ca pe numarul ala mi-a aparut cost in plus sau ceva atunci, POATE, se ridica problema daca eu folosesc cartela.
Dar din moment ce reclamatia e ca NU EXISTA SEMNAL, lucru care nu tine de ce SIM folosesti, ce relevanta are ce numar folosesc?! --- Cata, un roman adevarat, felicitari! Dar nu o da pe subiectivisme, ca si altii au avut probleme cu zapp, deci daca mi se rezolva problema favorabil mie era un ajutor si pt ei, asa ca motivul nu e ca sunt eu antipatic, ci ca asa esti tu, de-a naibii. Doar inca de la inceput erai fericit ca, citez din tine "o sa imi aud ecoul". Da-i dracu pe toti ceilalti care patesc la fel, tu sa fii fericit cu masina ta "kewl". This post has been edited by eXtenSion: 10 Nov 2010, 14:50 |
--------------------
Mercedes
C
'22 Mazda 3 '19 Logan '07 1310 '01
|
|
C a t a l i n |
10 Nov 2010, 14:51
|
______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 |
-------------------------- Păi mai citește odată răspunsul la petiția aia. Mai citește odată articolul referitor la petiții, ca să vezi de ce trebuie să faci dovada că ai folosit acea cartelă. Mai citește odată foaia pe care ai semnat-o, în care scrie că ai luat la cunoștință de aria de acoperire la acea dată, arie ce nu include zona incriminată. Pe scurt, n-ai dat o adresă, reclami nefuncționarea în acea zonă în care Zapp declară nu are acoperire a unei cartele anonimă în baza lor de date. --------------------------- Nu încerca să faci pe victima, ai fost avertizat în repetate rânduri înainte de a cumpăra așa ceva... This post has been edited by C a t a l i n: 10 Nov 2010, 15:07 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kum |
10 Nov 2010, 14:52
|
Io n-am vazut de la inceput filmu' asta, i nici n-am timp s-l vad! Da', daca vrei sa obtii dreptate pe cale oficiala, ar trebui sa ai o ceva scris din partea lor cum ca zona in care vrei sa folosesti acel modem are acoperire Zapp! Daca-i doar pe vorbe (din cata am inteles) atunci chiar nu conteaza ce cartela bagi in acel modem! N-ai acoperire si gata!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
10 Nov 2010, 14:59
|
fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale |
QUOTE(eXtenSion @ 10 Nov 2010, 13:24) au zis ca satul ala are acoperire slaba. Solutii exista, recunoaste ca nu ti-ai dat osteneala. steppir3.jpg |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
10 Nov 2010, 15:20
|
Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu |
adresa din factura e aceeasi adresa la care vrei sa folosesti internetul?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
eXtenSion |
10 Nov 2010, 15:40
|
Nu, adresa e doar pt facturare, e luata din buletin. Acum sa nu-mi ziceti ca imi iau internet mobil ca sa il folosesc la adresa de domiciului. Ar fi chiar culmea.
--- Cata, daca nu stii ce vbim macar nu posta! 1. am dat o adresa si am si primit de la ei PRIN POSTA documente. Doar ca s-o fi pierdut adresa cand a fost trimisa din Arad la Bucuresti. Dar asta NU e problema mea. 2. ma bucur ca stii tu ce foi am semnat, mai ales ca am spus de 1000 de ori ca nu am semnat decat o factura. Dar daca tu stii ca am semnat ca sunt de acord cu conditiile, atunci e ok. 3. ce legatura are un anumit card sim cu lipsa semnalului. Daca imi cumpar masina a carui producator zice ca masina functioneaza pe drumurile oferite de ei in X si in X nu exista drum eu trebuie sa dovedesc ca folosesc masina?! |
--------------------
Mercedes
C
|
|
bucatzel |
10 Nov 2010, 15:45
|
Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.346 Joined: 19 May 08 From: Timisoara |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
C a t a l i n |
10 Nov 2010, 15:48
|
Cat timp nu te inregistrezi cu acea cartela in baza de date a operatorului, nu prea ai.... Ce drepturi are un anonim?
|
--------------------
-
-
|
|
neumann |
10 Nov 2010, 15:50
|
Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu |
QUOTE(eXtenSion @ 10 Nov 2010, 16:40) Nu, adresa e doar pt facturare, e luata din buletin. Acum sa nu-mi ziceti ca imi iau internet mobil ca sa il folosesc la adresa de domiciului. Ar fi chiar culmea. Exact... deci il poti folosi oriunde. QED... Daca nu au conditii gen -un hipermarket frantuzesc- unde poti returna produsul fara explicatii timp de n zile, atunci asta e, te-ai fript, degeaba te agiti. Tocmai ce mi-am comandat o pereche de clapari... pe net, din Germania. Conditiile sunt: UPS cu plata la livrare, returnare in 2 saptamani fara a preciza motivul. Dupa 2 saptamani, asta e. |
--------------------
...
..
|
|
C a t a l i n |
10 Nov 2010, 15:53
|
|
--------------------
-
-
|
|
eXtenSion |
10 Nov 2010, 16:11
|
Neumann - pai produsul nu e conform din moment ce nu il pot folosi. Analogia e simpla, maine imi iau releu, il pun la mine in curte, pun pe site o harta ca ofer net in toata lumea, vand modemuri cu 50 00 ron si gata, pot sa ma apuc sa pacalesc lumea sa cumpere? Iar dupa le zic.. "asta e, v-ati fript"?
|
--------------------
Mercedes
C
|
|
kum |
10 Nov 2010, 16:18
|
Mai man,
daca iti pui un releu in curte si vrei sa te apuci de vandut modemuri, io cred ca tre' sa precizezi si aria de acoperire a acelui releu. Undeva in scris! Si daca n-o respecti p-aia te-ai fript! Daca vine cineva si cumpara modemul de la tine si vrea sa-l foloseasca undeva in afara ariei de acoperire (aia pe care te-ai angajat tu in scris s-o respecti) e ciubucu' lui! El s-a fript! Tu vrei sa folosesti modemul in aria lor de acoperire aia precizata undeva in scris (pe site la ei de ex.)? Daca da, atunci arde-i! Daca in schimb ti-a spus tie unu' de la ei ca merge dom'le si in satul Cuca Macaii, unde vrei tu sa-l folosesti, da pe aria lor de acoperire OFICIALA Cuca Macaii nu exista, atunci te-ai ars tu! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
neumann |
10 Nov 2010, 16:29
|
afara de cazu in care poti demostra ca angajatul lor chiar ti-a zis. Insa, e prea greu si costisitor de demonstrat in proces, asa ca...
QUOTE Hm... Nu era mai bine prin USPS, făcea livrarea Lance...? eo doar primesc, nu decid eu prin cine livreaza aia... Si se scrie "lange". LE: daca aveai adresa pe factura, mai mergea o chestie. Puteai pretinde ca aia e adresa de livrare a serviciului, si ca, datorita imposibilitatii de a livra serviciul la domiciliul clientului, contractul se suspenda... Cusuta un pic cu ata alba, dar ar fi functionat, cel mai probabil, daca le si spuneai ca pe tine nu te-a facut nimeni atent ca la adresa din factura nu functioneaza. Insa asa, chiar nu ai nicio sansa. Doar sa accepte ala care ti-a vadut pachetul ca a zis el din greseala ca funtioneaza, si ca l-ai intrebat. Insa ala nu o sa-si aduca aminte, pentru ca are zeci de clienti pe zi, etc. This post has been edited by neumann: 10 Nov 2010, 16:33 |
--------------------
...
..
|
|
C a t a l i n |
10 Nov 2010, 16:31
|
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
10 Nov 2010, 16:34
|
fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale |
Nu e Cuca Macaii, parca Chelsea se numeste satul.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
eXtenSion |
10 Nov 2010, 16:34
|
Pai faza e ca ei au pe site o harta cu o anumita acoperire si zic ca e generata de soft si ca poate varia. Bun, pai asa imi fac si eu harta cu toata romania si zic ca nu ma angajez ca e 100% corecta si gata, am rezolvat.
|
--------------------
Mercedes
C
|
|
neumann |
10 Nov 2010, 16:36
|
Pe-ala sa-l cumperi tu!
Eu ziceam de clapari, sa-mi faca livrarea This post has been edited by neumann: 10 Nov 2010, 16:40 |
--------------------
...
..
|
|
C a t a l i n |
10 Nov 2010, 16:38
|
Păi Lance a fost câțiva ani poștașul numărul 1 în cadrul echipei US Postal Service... d-aia ziceam...
|
--------------------
-
-
|
|
neumann |
10 Nov 2010, 16:41
|
si eu care credeam ca vinde stechere la radioshack
|
--------------------
...
..
|
|
C a t a l i n |
10 Nov 2010, 16:43
|
S-a reprofilat, nu-l mai lasă Sheryl să sune din ușă-n ușă...
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
10 Nov 2010, 16:46
|
QUOTE(neumann @ 10 Nov 2010, 15:50) Tocmai ce mi-am comandat o pereche de clapari... Nokia? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tatabobu |
10 Nov 2010, 16:54
|
membru Group: Members Posts: 4.640 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti |
Nokian, ca-s de iarna. Grecule, nimic nu jtii!
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
neumann |
10 Nov 2010, 17:02
|
QUOTE(C a t a l i n @ 10 Nov 2010, 17:43) Si io care credeam ca din cauza ca nu mai poate posta adevarata dupa ce l-au operat la oo. Creca nochea lu grecu i-a cam radiat creerii (din circulatie). This post has been edited by neumann: 10 Nov 2010, 17:03 |
--------------------
...
..
|
|
Maskatu |
15 Jun 2011, 22:38
|
.. Group: Moderatori Posts: 13.966 Joined: 2 July 08 From: zuzu |
Cam care ar fi cea mai ieftina solutie in momentul de fata pentru internet mobil la un laptop? Fara abonament si obligatii de genul...
|
--------------------
.
.
.
- ---
|
|
bmwh548 |
15 Jun 2011, 23:12
|
Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi |
Desi ai sa ma injuri (pentru ca propun abonament) eu zic sa mergi totusi pe varianta Digi Mobil. E vreo 25 de lei pe luna (parca) daca nu ai si abonament Fiberlink la RDS, viteza buna, acoperire buna etc. Altfel iti ramane varianta Vodafone/Orange/Cosmote cu modemuri si cartele prepay pentru Internet (dar trebuie sa cumperi modemul si e vreo cateva milioane parca).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Maskatu |
16 Jun 2011, 08:11
|
.. Group: Moderatori Posts: 13.966 Joined: 2 July 08 From: zuzu |
Nu vreau sa ma complic cu abonament. Am deja unul pentru desktop-ul de acasa... as fi vrut ceva pentru eventualele iesiri unde chiar ai nevoie de un internet mobil... in fine. Ramane de vazut.
|
--------------------
.
.
.
- ---
|
|
kum |
16 Jun 2011, 08:36
|
Pai daca ai un telefon mai bunut (nu smartfon) poti sa iei o optiune de pe la operatorul la care esti!
Eu, de exemplu, am o optiune de 4 euro de la oringi si am 250 mega/luna! Ultra-mega-suficient pentru meil/news/forum. Si chiar daca nu imi ajung (ceea ce nu am patit inca) pentru inca 50 de centi mai iei 100 de mega! Si jmecheria e ca poti sa faci asta de cate ori vrei! Deci cea mai misto varianta este: optiune de net news (de 2 euro) cu 50 de mega, apoi mai incarci de doua - trei - patru ori cate 100 de mega cu 0,5 euro si ai net cacalau! Io folosesc aifonu' pe post de AP, ca tot s-a dat moaca optiunea asta, da' e suficient un telefon care sa stie 3G si sa aiba blutut si il folosesti pe ala ca modem! Si ai net pe lectop cand ai nevoie! Acu' nu stiu cand si cat ai nevoie de net pe lectop, eu am prezentat o situatie pentru uz ocazional! Daca iti trebuie mai mult de atat, solutia este RDS! This post has been edited by kum: 16 Jun 2011, 08:36 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:00 |