Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
Marty |
24 Aug 2006, 10:49
|
||
Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
dizzy |
24 Aug 2006, 10:53
|
Work smart not hard! Group: Members Posts: 4.906 Joined: 11 February 04 |
Cum imi zicea un american : DON'T EAT!!!!
DON'T DRINK ALCOHOL! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
asybo2002 |
24 Aug 2006, 10:54
|
Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti |
pai daca te intereseaza eu merg la Sala si nu mi-ar strica un companion...e undeva prin Militari...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
Marty |
24 Aug 2006, 10:55
|
Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu |
Merci, din Baneasa-n Militari... M-ai convins!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
TMihai |
24 Aug 2006, 10:59
|
Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti |
Eu nu dorm noaptea gandindu-ma la ce mai am de facut la munca a 2-a zi. Are efect garantat!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
scyla |
24 Aug 2006, 11:05
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 August 06 |
Mancatu' mai rarut, ca-i mai dragut, la mine a dat rezultat. Suferitu' din amor si ...cand mananci mai rarut uita de dulciuri si mai ales uita de beuturi acidulate. Ceva sport nu strica, sa se aseze mai bine ce ramane... Bafta. 100Kileeee??
|
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
scyla |
24 Aug 2006, 11:05
|
|
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
Slider |
24 Aug 2006, 11:08
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda |
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Pedro |
24 Aug 2006, 11:09
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti |
E, deja e pe nasoale , de la o varsta incep si astea. Am avut mai toata viata mea de om matur 75kg, la un moment dat acum 2-3 ani brusc am sarit la 90 si ceva maruntis. Nasol este ca parca barbatii oarecum instinctiv cauta pe undeva sa se mai implineasca si mai nasol este ca odata ajuns la o oarecare greutate, oarecum "respectabila", incep si isi fac apaitia fel si fel de probleme , in special de mobilitate. Pentru mine cea mai mare trauma traita pe tema asta a fost de curand cand de unde umblam iarna pe munti ca capiatu' de-si faceau cruce cabanierii si a trebuit in final sa ma imprietenesc cu mai toti din salvamont victoria sa nu ma mai cert cu ei si sa nu ma mai puna sa semnez angajamente sa pot iesi pe creasta, de unde toate astea , am ajuns ca la o ultima iesire, vorba aia in plina vara , acu vreo luna sa ma fac de ras in fata unor pitifelnici, transpirand si gafaind ca porcu, ultimu la cabana. M-am simtit groaznic , nu am cuvinte sa exprim starea cu pricina, cu alte cuvinte m-am facut de ras in ultimul hal. Asa ca daca aveti vreo solutie fiabila ma agat si eu cu cele 100 kile ale mele.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
SiloS |
24 Aug 2006, 11:09
|
Gangester Group: Members Posts: 4.264 Joined: 23 February 04 From: Buzau |
+ efort intelectual . neuronii consuma cea mai multa energie din tot corpul .
+ stres + tigari ______ - mancare [ daca mananci ceva , pastreaza dieta respectiva pana te plictisesti de ea . De exemplu , daca mananci o friptana , a doua zi la fel , a treia zi ca-n a doua si tot asa o saptamana ] - somn . Dormi cat mai putin . ______ Efectul ar trebui sa fie garantat dupa biologul din mine . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
scyla |
24 Aug 2006, 11:13
|
Epuizatu' nu-i o solutie, siloS, or tu asta ii propui. Ceva vointa si lucrurile sunt simple. Dietele nu exista. Sa fie clar. Reduci mancarea, ceva sport, munca, sex si efectu-i garantat .
|
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
axabrt |
24 Aug 2006, 11:14
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.426 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti |
depinde de metabolismul fiecaruia.la mine se trage din familie
Eu ma ingras foarte greu.Orice as manca/bea nu reusesc sa ma ingras mai mult de 1 kg la cateva luni, de obicei iarna cand se taie porcul. Cunoasteti solutii pt ingrasat rapid? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Marty |
24 Aug 2006, 11:14
|
QUOTE(TMihai @ 24 Aug 2006, 11:59) Eu dorm f. bine noaptea, semn ca n-am ce dracu' sa fac la servici! Oricum, am un somn foarte aiurea: ma trezesc la cel mai mic zgomot, dimineata nu pot sa sar de 7.30-8 din cauza ... luminii. Apropos, nu maninc paine (decit la micul dejun si la ciorba). |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ant |
24 Aug 2006, 11:16
|
Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti |
Sfatul 1: treci pe leguminoase - si hai un pestic ceva acolo si o ciosvarta slaba de pui
Sfatul 2: lasa painea si berea, si pastele, si foietajele si orice altceva iti mai place - rontaie morcov in loc - nu uita fructele! Sfatul 3: putina miscare - iti recomand inotul - oricum forma de cetaceu in devenire o ai(spaga ta e ca nu te mai ineci usor) Sfatul 4: gaseste-ti prieteni si mai grasi - o sa pari mignion Sa-ti mai zica si altii ... PS eu am ajuns de la 65 la 85 si inca mai urc ... ce sa fac ? |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
crintea1949 |
24 Aug 2006, 11:20
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 |
Se pune problema unei reechilibrari a nutritiei, O dezintoxicare a organismului cu o cura de argila de la un tip din Alba Iulia, am testat metoda. O dezintoxicare cu echilibrare a organismului cu o alga , produs al Hofigal Bucuresti, produs numit silimarina
Succes Si nu te lua de fumat. Se vede foarte clar cat de poluat este aerul , praf, fum de la masini de te omoara cu zile, doar sa nu ai minte sa mai bagi otrava in tine si inca sa o si pletsti sanchi cai placere.Mai bine un vinisor de STRUGURI, o tuicuta de PRUNISOARE, naturaleturi de astea Sa uazim numai de bine |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
stargsm_ro |
24 Aug 2006, 11:21
|
Vally Group: Members Posts: 56 Joined: 22 February 06 From: Craiova |
ca toti ceilalti si eu pe aici.
Intr-o vara mi sa pus pata sa slabesc si m-am ambitionat sa mananc numai legume fara paine fara carne. Am mancat cat am putut nu mam abtinut deloc + un pic de miscare si am reusit sa dau jos ~ vreo 20 kg. Partea nasoala e ca le-am cam pus la loc dar macar atunci am slabit si mi-am aratat mie ca se poate. Am mai incercat si acum sa mananc iar numai legume dar nu ma mai pot abtine. 2-3kg am mai dat jos si acum dar doar atat... |
--------------------
Renault
Clio III
2007
- DJ 83 ANA Vally - Craiova ; YM: stargsm_ro
|
|
Marty |
24 Aug 2006, 11:22
|
QUOTE(Ant @ 24 Aug 2006, 12:16) Sfatul 1: treci pe leguminoase - si hai un pestic ceva acolo si o ciosvarta slaba de pui Sfatul 2: lasa painea si berea, si pastele, si foietajele si orice altceva iti mai place - rontaie morcov in loc - nu uita fructele! Sfatul 3: putina miscare - iti recomand inotul - oricum forma de cetaceu in devenire o ai(spaga ta e ca nu te mai ineci usor) Sfatul 4: gaseste-ti prieteni si mai grasi - o sa pari mignion Sa-ti mai zica si altii ... PS eu am ajuns de la 65 la 85 si inca mai urc ... ce sa fac ? 1. Bag des peste si foarte des legume! 2. Nu prestez paine, bere f. putin (10-15 beri pe an), paste rar, foietaje rar... Daca e sa nu mai maninc orice-mi place, dupa cum zici tu, o sa trebuiasca sa maninc numai ce nu-mi place. Si prefer sa dau in primire decit sa maninc bame, ardei umpluti, etc.! 3. Asta intrebam si eu: ce fel de miscare sa fac? Merita sa investesc intr-o bicicleta? 4. Pai asa era pina acum. Deja e invers. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ant |
24 Aug 2006, 11:23
|
Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti |
Parca il si vad pe Marty cu castronelul de pamant pane si bolul de salata de alga. Te rog eu mananca macar o singura data si spune-ne si nou impresiile de dupa.
Acum apare si big sa-ti sugereze gropanolul - ca doar nu duci lipsa de prieteni @ Marty 3. inot 2-3 iesiri pe saptamana, o zi la baschet si una la fotbal si garantat se va vedea. Si nu ...clickul de maus nu e sport . PS - daca ma vede nevasta-mea ce scriu eu aici si eu continui sa ma ingras si sa prestez pe post de sporturi pescuitul si jocuri pe calculator ... cred ca dorm pe pres si nu mai vad ... This post has been edited by Ant: 24 Aug 2006, 11:29 |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
Marty |
24 Aug 2006, 11:29
|
Lu' ala ii recomand eu cura forte cu Cimitirol, doza soc de aminamin si imapchetari cu pamint la 2 metri adincime in locuri special amenajate!
Multumesc lu' tatabobu pentru dieta recomandata! Daca voi avea vreodata boala pe mine si voi traversa vreo perioada de masochism atroce, jur ca voi urma dieta respectiva! Oricum, apreciez gestul! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tatabobu |
24 Aug 2006, 11:35
|
membru Group: Members Posts: 4.640 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti |
Coane, ai vrut testata si aia e La mine se vede rezultatul
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
scyla |
24 Aug 2006, 11:36
|
Bicicleta nu prea da rezultate, in schimb chestia cu baschetu, inotu sau ceva fotbal de 2,3 ori pe saptamana. Aaa...si mancatu' seara, ai grija.
|
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
vijelie |
24 Aug 2006, 11:36
|
membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti |
Eu am aplicat o cura destul de dura: 2 saptamani numai salate (+ rosii, castraveti, ulei de masline), carne de pui fripta alternativ cu peste alb tot la gratar. In saptamana a 3-a m-am dat la maxim o felie de paine neagra pe zi in plus, iar in cea de-a 4-a chiar vita la gratar + 1/2 pahar de vin alb seara. Ideal ar fi ca timp de 3 luni dupa sa te abtii de la multe: carne prajita, cartofi, orez, paine alba, dulciuri, bauturi carbogazoase etc. Rezultatele, cel putin pt mine, au fost cele scontate, adica de 2 ani imi mentin constanta greutatea.
Atentie! E bine sa faci o vizita la doctor inainte de toate, fiindca mi se pare ca te-ai ingrasat cam mult (de la 85 la 100kg). Ce-i drept nu spui in cat timp si ce inaltime ai, dar e mai bine sa iti faci oarece analize fiindca regimul este destul de solicitant si daca ai vreun dezechilibru gen diabet sau probleme cu glicemia s-ar putea sa nu il suporti. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ovidiums |
24 Aug 2006, 11:44
|
Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 |
orice miscare care solicita organismul e buna, e important sa creasca arderile din organism pentru a se topi tot surplusul adipos. orice efort care aduce cu sine transpirat abundent are ca efect slabitul.
evident, dupa ce se ajunge la greutatea dorita nu trebuie sa stergi totul cu buretele; e nevoie permanant de miscare shi de o viatza cat mai dinamica. am spus asta nu fiindca eu am reusit sa slabesc ci pentru ca nu reushesc sa ma ingras (desi am toate atuurile: varsta, bere, mancare) |
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|
Ant |
24 Aug 2006, 11:59
|
Stai calm ovidiu si eu ziceam la fel
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
free_fiber |
24 Aug 2006, 12:11
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti |
Herbalife? sunt niste prostii gen alimente cu care slabesti garantat, dar nu stiu daca te tii de ele. Am fost eu la o prezentare de-a lor si multi veneau pe scena si ziceau "Buna ziua, ma numesc X, consum produse herbalife si in 2sapt am slabit X kilograme".
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
vijelie |
24 Aug 2006, 12:13
|
membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti |
...si toata lumea intr-un glas: Aleluia!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
24 Aug 2006, 12:15
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
pastrama |
24 Aug 2006, 12:16
|
scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct |
Buna ziua, ma numesc Y, m-am lasat de produsele herbalife si in 2 saptamani m-am facut cat casa!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
colombina29 |
24 Aug 2006, 12:16
|
Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa |
Eu sunt de parere ca trebuie sa mananci din toate cate putin! Incearca timp de 2 saptamani sa iti modifici modul de viata astfel:
1. Mesteca incet de tot la masa si, voba lui Hipocrate: nu te scula niciodata satul de la masa, sa mai ai senzatia ca ai mai manca ceva. 2. Evita cat poti dulciurile si fainoasele: redu ratia la o felie de paine la masa(obligatoriu daca nu vrei sa-ti cada dintii!) si te atingi de dulciuri numai daca e strict necesar - crize de glicemie, etc. 3. NU MANCA NIMIC DUPA ORA 18.00 - aici sta secretul manechinelor. 4. Bauturile alcoolice.... PA! Iti garantez ca poti manca orice fara sa te ingrasi ba mai mult sa ajungi astfel la greutatea optima. E greu in primele 3-4 zile, dar daca reusesti sa te obisnuiesti, vei avea numai de castigat! Eu asa am procedat si am ajuns de la 105 la 90 kg! Acum recunosc ca am mai pus inca 5 kg de cand am venit de la greci si cu gratarele astea de pe malul lacului dar am reinceput sa tin "cura" asta si in 3 zile am dat jos 1.2 kg! A, sa nu uit: atentie la pepeni! desi par inofensivi sunt adevarate depozite de glucide, mai mult, maresc stomacul si implicit senzatia de foame! Succes si perseverenta! |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Mache |
24 Aug 2006, 12:17
|
Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti |
Martinezule, mai lasa masina si fa si tu plimbari lungi, pe jos, prin cartier. Pe langa ce ti s-a recomandat pana acum.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 00:51 |