furtun filtru aer
furtun filtru aer
Laurentiu021 |
3 May 2017, 15:11
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 16 June 16 |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 1.4
|
|||
TibY |
3 May 2017, 15:54
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 6 May 09 From: Oradea Bihor |
Hello,
Da, acel furtun costa 200 de lei daca te duci la magazin asa ca mai 2 variante: 1. Olx 2. Dezmembrari Ai sanse mari pentru ca acel furtun e si pe Loganul de 1.4 Denumire mai precisa fata de cum ai cautat si tu nu stiu. Bafta |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021
|
|
DrV |
3 May 2017, 16:54
|
Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 3 November 11 |
Salut. Sunt de pe telefon si nu reusesc cu sa te ajut cu o cautare, inca, dar sapa, sigur găsești solutii, le-am citit pe forum, nu mai stiu sigur daca in sectiunea solenza sau super nova. Încearcă" înlocuire furtun filtru aer " . Oricum revin pe seara cu un link. (Parca avea colegul dany garo o prezentare, care se inspirase de la un alt coleg, ambii cu solenze?)
Iar despre Confort, servo si ac au fost cumpărate ca optiuni de către primul proprietar (cel mai probabil) restul fiind apanajul "scalei" - geamuri electrice, eleron, jante pe 14 din aliaj - stella). La mine asa a fost, văzând factura inițială. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort Singura modalitate de a face fata pretentiilor exagerate, este sa le indeplinesti. Dr. Rusu M.
|
|
bion |
3 May 2017, 18:42
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM |
QUOTE(Laurentiu021 @ 3 May 2017, 16:11) Sunt proprietarul unei SLZ din 2004 (sfarsitul anului) , insa am o mare nedumerire la model, nu sunt primul proprietar, si nici nu prea ma descurc cu cautatul prin acte mentionez ca pe usa scrie ca este confort, insa am mers cu o alta care era tot confort si fara AC si servodirectie La ultimele fabricate nu s-au mai respectat dotarile . aveau piese pe stoc si montau in devalmasie. Am vazut Prima cu ac si servo fra lampa interior si parasolar dr. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Iulikk |
3 May 2017, 20:05
|
Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral |
Ba s-au respectat toate dotarile.
Ai solenza Confort cu servodirectie si aer conditionat. La ultimile modele se puteau cumpara ca extraoptiuni. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
DrV |
4 May 2017, 00:15
|
Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 3 November 11 |
https://www.daciaclub.ro/Foarte-scump-domne...er-t206524.html
colegul ramsen zice ceva de sirocol de la camioane - te prinzi citind colegul cgc64 il descrie ca mod de realizare si apoi pune si o poza - face cat o mie de cuvinte colegul dany garo da si cateva linkuri in care gasesti piesa cu pricina - nu le-am verificat daca mai sunt de actualitate, la momentul ala stiu ca functionau. l.e.-nu mai sunt bune linkurile, dar daca te uiti pe pagina 2 afli ce ar fi de cautat la magazinele de piese auto. spor la citit si bricolat. sunt vreo 3 pagini (parca), nu dureaza mult. This post has been edited by DrV: 4 May 2017, 00:23 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort Singura modalitate de a face fata pretentiilor exagerate, este sa le indeplinesti. Dr. Rusu M.
|
|
Laurentiu021 |
4 May 2017, 19:22
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 16 June 16 |
Va multumesc foarte multe pentru ajutor , sincer sa fiu nu stiam ca acest furtun este si pe logan, din ce auzisem (citit / cautat / cunostitne) , cel de pe logan e de plastic , in fine, nu asta conteaza
Multumesc mult pentru tot ajutorul ca nota de final - furtunul probabil o sa fie ceva "home made" , pentru ca nu dau 200 pe el nou, si la dezmembrari din ce am cautat astazi, aratau mai prost ca al meu )) - cu masina, raman la varianta dracu sa o ia , , este un confort "tunat" ))))) |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 1.4
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:17 |