Spre Grecia, prin Serbia si Macedonia
![]() ![]() ![]() |
Spre Grecia, prin Serbia si Macedonia
Adrian2002 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 November 16 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 sedan
2008
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.466 Joined: 17 May 05 From: Tziganistan ![]() |
Daca platesti cu cardul revolut, nu e acelasi lucru? Stiu ca mergea si cu cardul.
Referitor la preturi, da, Grecia mi se pare extrem de scumpa pentru ce nivel de trai au, merita aprovizionarea din Macedonia. This post has been edited by Laurentziu83: 3 Oct 2022, 11:16 |
--------------------
Renault/Cube/Cube
Megane 3 1.6 16V / Nature EXC / Cross Race
2009 / 2021/ 2021 Mintile luminate discuta idei, mintile medii discuta evenimente iar mintile reduse ii discuta pe altii.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 17.702 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pai pe insule costa logistica, in zone turistice te arde ca e zona turistica.... Asa daca te duci in ferentari normal ca e mai ieftin ca la mega de la unirii.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb Argumentele ad hominem sunt arma prostului.
|
|
Adrian2002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 November 16 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 sedan
2008
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.466 Joined: 17 May 05 From: Tziganistan ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 3 Oct 2022, 16:50) pai pe insule costa logistica, in zone turistice te arde ca e zona turistica.... Asa daca te duci in ferentari normal ca e mai ieftin ca la mega de la unirii. Eu ziceam inclusiv de zone neturistice, gen prin partea de vest sau orase gen Serres sau Kalamata. E foarte scumpa Grecia desi cam pute a saracie pe acolo. La Mega la Unirii ai aceleasi preturi ca la Mega din Targu Ocna, dupa cum la Lidl in Valeni ai aceleasi preturi ca la Lidl la Eforie sau Mamaia nord, de aia si fac o groaza de bani supermarket-urile alea in sezon, pentru ca au preturi mai mici decat excrocii locali. Nu stiu insa daca e aceeasi regula in Grecia. This post has been edited by Laurentziu83: 3 Oct 2022, 16:59 |
--------------------
Renault/Cube/Cube
Megane 3 1.6 16V / Nature EXC / Cross Race
2009 / 2021/ 2021 Mintile luminate discuta idei, mintile medii discuta evenimente iar mintile reduse ii discuta pe altii.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 17.702 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
la mega nu ai acelasi preturi, am vreo 3 pe o distanta de 2 statii de autobuz cu preturi diferite. La paine o fi la fel, dar la mezeluri de exemplu nu e la fel.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb Argumentele ad hominem sunt arma prostului.
|
|
cccccc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 4 May 12 ![]() |
gogle ma trimite de la topolovatul mare la jebel pentru deplasarea spre grecia. adica dj 572, 592, 592A, 693B.
care stiti starea drumului? am vazut zone cu criblura. |
--------------------
dacia
dacia
1972
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.421 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Niste colegi din grupul moto zic că de la Buziaș la Jebel s-au plombat recent și sunt și zone cu covor nou. Sunt și zone cu denivelări.
Până la Buziaș era ok acum jumătate de an. Drumul e egal daca mergi pe Recaș Timișoara Jebel, ca distanță tot 60 km și că timp.doar că vei traversa Timișoara. Depinde ora la care mergi, dar drumul va fi sigur ok. Pune Waze și vezi. This post has been edited by rue: 5 Oct 2022, 19:47 Attached thumbnail(s) Screenshot_20221005_203334.png ( Size: 336.25k ) Number of downloads: 78 |
--------------------
former Dacia
Logan
2006 1.4 mpi Laureate Plus
- RUE Dacia Logan 2021 100 TCE Eco G, Comfort
|
|
cccccc |
![]()
|
multumesc.
intradevar de la buzias la jebel drumul ok. asa arata stret view. si cel dela topolovatul mare la buzias. insa de la iesireade pe autostrada la topolovat eu vad criblura. daca dau traseul de acolo imi arata ca prin timisoara este mai scurt. se poate ca portiunea cu criblura sa fie o problema rezolvata probabil de la vremea imaginilor google 5 Oct 2022, 20:21: in vara am trecut timisoara in drum spre croatia, am alimentat la aral si pe la 6/5 am fost in granita. cam la aceasi ora incerc sa trec si la vara This post has been edited by cccccc: 5 Oct 2022, 20:21 |
--------------------
dacia
dacia
1972
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.421 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Cum zicea unu de pe grupul moto "merge, e ok. ca doar nu duce oala cu ciorba plină"
|
--------------------
former Dacia
Logan
2006 1.4 mpi Laureate Plus
- RUE Dacia Logan 2021 100 TCE Eco G, Comfort
|
|
cccccc |
![]()
|
nu cred ca imi schimb traseul in conditiile in care bulgaria este primita in spatiu. primirea lor este in beneficiul celor din sudul tarii. scapa de o coada serioasa in sezon.
ce sa faci noi am adoptat pozitia de forta si nu a tinut. in plus ziaristi au mazgalit tot ce a fost construit. sper sa le vina mintea la toti. diplomatia lipseste democratiei noastre. |
--------------------
dacia
dacia
1972
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th January 2023 - 11:41 |