Problema semnalizare stanga
Problema semnalizare stanga
greuceanux |
10 Jul 2014, 10:20
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 October 06 |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- tm20nfs
|
|||
maru |
10 Jul 2014, 10:33
|
Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 |
nu prea le am cu buleftrica dar incearca sa te uiti pe la relee de sub bord (scoate`le pe rand si baga`le la loc de cateva ori), sigurantele verifica`le inca o data pe toate (scoate`le pe rand si baga`le la loc de cateva ori) si de ce nu desfa si cochilia la volan si uita`te putin la blocul de lumini (scoate mufele pe rand si baga`le la loc,desfa surubelele de masa pe acolo si freaca`le putin,invarte rapid de bloc pe toate treptele de cateva ori)
|
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
bygy007 |
10 Jul 2014, 16:28
|
Membru autentic Group: Members Posts: 8.156 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI |
vezi maneta
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE 1,6 GPL
2009
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
evghenin26 |
13 Jul 2014, 10:40
|
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 29 April 08 From: Deva |
acum trei zile am avut si eu problema asta , cu semnalizarea pe dreapta, am dat stopul dreapta jos si masa era oxidata , am dat cu smirglu pe piciorusul de la masa si si-a revenit la normal, incearca sa vezi daca nu cumva ai aceeasi problema si sa fie doar o coincidenta, daca nu vezi la sigurante, la maneta cred ca e cam greu sa ajunga apa, dar nu se stie niciodata.
te poti uita si la relee, ale mele le-am gasit acum ceva timp pline de apa, am dat o gaura in carcasa si le-am pus invers, adica am schimbat suportul sa nu mai intre apa in ele This post has been edited by evghenin26: 13 Jul 2014, 10:42 |
--------------------
Dacia
Logan
2017 Prestige SL Plus
- HD26LEA
|
|
kingviper |
13 Jul 2014, 10:50
|
- Group: Members Posts: 301 Joined: 4 May 08 From: Bucuresti, Berceni |
Bipait-ul mai rapid se mai manifesta si cand e un bec ars pe partea respectiva iar cele ramase clipocesc mai repede, de unde si sunetul mai rapid, din cate stiu.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005, Confort
- B 4* ***
|
|
maru |
13 Jul 2014, 11:29
|
Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 |
QUOTE(evghenin26 @ 13 Jul 2014, 10:40) acum trei zile am avut si eu problema asta , cu semnalizarea pe dreapta, am dat stopul dreapta jos si masa era oxidata , am dat cu smirglu pe piciorusul de la masa si si-a revenit la normal, incearca sa vezi daca nu cumva ai aceeasi problema si sa fie doar o coincidenta, daca nu vezi la sigurante, la maneta cred ca e cam greu sa ajunga apa, dar nu se stie niciodata. te poti uita si la relee, ale mele le-am gasit acum ceva timp pline de apa, am dat o gaura in carcasa si le-am pus invers, adica am schimbat suportul sa nu mai intre apa in ele QUOTE(kingviper @ 13 Jul 2014, 10:50) Bipait-ul mai rapid se mai manifesta si cand e un bec ars pe partea respectiva iar cele ramase clipocesc mai repede, de unde si sunetul mai rapid, din cate stiu. cititi cu atentie postarea facuta de greuceanu: "Becurile sunt toate ok - pentru ca se aprind toate 6 cand pun avariile." |
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
bygy007 |
13 Jul 2014, 13:37
|
Membru autentic Group: Members Posts: 8.156 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI |
QUOTE(greuceanux @ 10 Jul 2014, 11:20) Dupa ce s-a uscat, cand vreau sa semnalizez stanga, nu se aprinde nici un bec si se aude un bipait foarte rapid. Cand semnalizez dreapta, bipaie normal si se aprind becurile. Becurile sunt toate ok - pentru ca se aprind toate 6 cand pun avariile. pai eu zic ca tot de la maneta este , merge pe o parte si pe ailalta nu , butonul de avarie leaga toate becurile la releu (stinga + dreapta) This post has been edited by bygy007: 13 Jul 2014, 13:39 |
--------------------
LOGAN
LAUREATE 1,6 GPL
2009
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 00:51 |