Alegeri parlamentare 6 decembrie 2020?, rezultate fara surprize, pe un site de intelectuali
Alegeri parlamentare 6 decembrie 2020?, rezultate fara surprize, pe un site de intelectuali
DragosP |
7 Dec 2020, 08:00
|
Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RDK |
7 Dec 2020, 08:15
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București |
Idioții nu pot pupa moaște sau cum?
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
Habba |
7 Dec 2020, 08:19
|
Vizionar Group: Members Posts: 527 Joined: 24 January 17 |
QUOTE(DragosP @ 7 Dec 2020, 05:55) La parlamentare diaspora da exact 6 parlamentari, adică vreo 1,3% din total, indiferent de cate sute de mii de voturi sunt sau nu. Asta e circumscriptia, cam atât pot ei influența. Nu știu cum se face dar si cu pauza pe care ai avut-o, iar ai picat examenul de cunoștințe de bază. Poate n-ai avut timp de studiu |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
Lord Hades |
7 Dec 2020, 08:35
|
Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov |
1. Prosti nu sunt cei care au votat un partid sau altul, sunt cei care au absentat.
2. Aur a speculat o zona neacoperită de niciun alt partid. Dpdv strategie merita apreciati. Ca politicieni rămâne de văzut, dar daca incep sa bată câmpii cu grație gen prm o sa fie nasol. Apropo cunosc un document care a votat aur, în ideea in care acest partid ar fi cumva legat de cei de la recorder. Eu nu am cunoștiință de asa ceva, dar poate gresesc. 3. Usr+, favoritii mei, au făcut taman pe dos ce ar fi trebuit să facă. Ei sunt in continuare marcarea speranța, dar au sanse bune sa moara tânără speranta. 4. PNL tocmai a inteles sper, cu cat cazi mai de sus, cu atât doare mai tare. Urcat pe cai mari in primavara, deconteaza rateurile gestionării pandemiei. 5. Psd a jucat inteligent, a stat la cutie ca sa nu mai irite lumea, si a câștigat prin neprezentare. Marele câștigător. Dragoș, ma gandesc ca nu locuiești în românia. Ori iti place sa isi bată joc de tine psd & co, ori nu ai plecat niciodată mai departe de 5km de satul in care locuiești, ori nu ai copii. Sau esti bugetar, etc. Nu intenționez să te jignesc, imi doresc doar sa te inteleg mai bine. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Bicicleta galbena |
7 Dec 2020, 08:39
|
Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.108 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti |
Am votat, dar am si stat acasa...
Ce cakat a iesit, hsbp. Am mai spus-o deschis, eu sunt votant USR. Si totusi cred ca din cauza lor nu s-a dus lumea la vot, poate mai mult decat din cauza pandemiei. 1. De cand au trecut prezidentialele, USR parea ca a luat-o razna: desi toate sondajele spuneau ca cel mai probabil vor face o alianta cu PNL, singurul lor inamic a fost... PNL. Nu faceai un pas si dadeau in ei. Nu zic nu, in multe cazuri aveau dreptate.... dar imaginea lasata de ei a fost 'astia nici nu s-au luat bine si deja se cearta in vazul lumii'... PNL a raspuns si el, nu cu aceeasi forta, dar n-a ramas dator. Mai o interventie a lui Roman, mai una-alta in Parlament.... senzatia trimisa maselor a fost clara, de lipsa de idei comune si caragata permanenta. Politica asta paguboasa a durat cateva luni bune de zile! 2. Mie imi place de Barna, dar priza lui la electoralul basic, rural, e zeeeeerooooo. Oamenii pur si simplu nu inteleg ce spune omul asta la costum, si care face ochii mari cand vorbeste.Pentru ei e din alta lume, iar alternativa Ciolos (ca asa e, sunt 2 in 1) n-are destula consistenta. N-am vazut cifrele, dar probabil in mediul rural USR iau ceva gen 3-5 %. Lipsa totala de idei si solutii pentru... cat? 40-50% din votanti? Nici un personaj USR nu e cunoscut in astfel de medii. 3. Barna vorbea de un 'rezultat istoric' aseara, dupa exit-poll. Nu serios, vezi cifrele alea ireale si pronunti 'istoric'????? Nu ai avut, asa, inspiratia sa zici 'sa asteptam cifrele finale', cum a zis, de exemplu, Ciolacu? Cum ai zis tu 16%, poate 18 sau 20 si nu te-ai gandit ca ar putea fi SUB 16? A iesit 14, na! |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
radian |
7 Dec 2020, 08:49
|
gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani |
Am fost si raman simpatizant Ciolos. Cum zicea mai sus Bicicleta galbena USR-PLUS daca nu se focalizau pe lupta cu PNL poate se alegeau cu mai multe voturi.
QUOTE(DragosP @ 7 Dec 2020, 09:00) Esti hAURar, manca-ti-as fericirea ta de paracioasa mica... This post has been edited by radian: 7 Dec 2020, 08:50 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
7 Dec 2020, 08:51
|
Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea |
QUOTE(Lord Hades @ 7 Dec 2020, 08:35) Dragoș, ma gandesc ca nu locuiești în românia. Ori iti place sa isi bată joc de tine psd & co, ori nu ai plecat niciodată mai departe de 5km de satul in care locuiești, ori nu ai copii. Sau esti bugetar, etc. Nu intenționez să te jignesc, imi doresc doar sa te inteleg mai bine. Ai perfectă dreptate în ceea ce mă privește. M-ai înțeles. Dar nu despre mine este vorba, niciodată nu a fost vorba despre mine. Acum doar mă distrez de prostia de care pot da dovadă unii oameni, aparent inteligenți. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bgdrenault |
7 Dec 2020, 09:04
|
bgd Group: Members Posts: 3.387 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt |
Azi nu iese bouleanul sa strige peeseedee?
5 procente i a tras in jos, numai el. Cel putin in sedinta de guvern, acum ceva timp rage rar: "vom inchide pietele si targurile" , desi pana atunci nu fusese nici o discutie........ Sa traiti seful, asa facem, daramam pereti, inchidem, sa stea im pullll,,,,,,,,,a lor afara, in frig, ca acum 30 de ani. D i in ma sa, sunt votanti peeseeedeee. Cine cucul lor le a spus ca in piete e pericol de infectare, cand in supermarketurile nemtesti nu se respecta nimic, cand la vitrinele cu servire asistata e coada ca pe vremea lui ceausescu. a iesit in fiecare seara ragand peeseedee........o data e bine, a doua oara e bine, dar cat? deschide autostrada pnl, fortandul pe Umbrarescu sa se faca de cenzurat.........un om care nu a facut rahaturi, dar a doua zi erau pline vulcanizarile? Pe cine credeti ca au injurat soferii? Bai Johane, nici PNL istii tai nu te au votat........ |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Habba |
7 Dec 2020, 09:13
|
De unde atâta ura viscerala de la un pesedist care s-a autodeclarat ca nemergand la vot?
Da, tov. Biciusca, despre dvs. fac vorbire. This post has been edited by Habba: 7 Dec 2020, 09:14 |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
ady77 |
7 Dec 2020, 09:20
|
راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau |
Decat atat
+ pentru cel ce a trecut examenul, vezi ca la redistribuire se tine cont de toate voturile, inclusiv de cele din diaspora, priceputu-le care esti tu priceput. QUOTE(Habba @ 7 Dec 2020, 09:19) La parlamentare diaspora da exact 6 parlamentari, adică vreo 1,3% din total, indiferent de cate sute de mii de voturi sunt sau nu. Asta e circumscriptia, cam atât pot ei influența. Nu știu cum se face dar si cu pauza pe care ai avut-o, iar ai picat examenul de cunoștințe de bază. Poate n-ai avut timp de studiu La revedere! |
--------------------
|
Bicicleta galbena |
7 Dec 2020, 09:31
|
Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.108 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti |
Pai ce faci, intri, dai buna ziua si pleci?
Ia loc la o masa, bem ceva - unii de bucurie, altii de suparare... Aicisa suntem pe un forum decat, ne destindem putin... bine, ne mai si pizduim nitel, da' nu parasim incinta |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
bgdrenault |
7 Dec 2020, 09:32
|
HAi domnul ady, unde fugi?
tovul habba, ca sa urasti pe cineva, trebuie sa ai motiv. Ori, dupa cum ma declari pesedist, ar trebui sa l iubesc pe johan.........Ca i a ridicat. Nu prietene, nu am mers la vot pentru ca risc........si nu risc pentru mine, ci pentru ei. Pentru inteligenta Turcan , nimeni pe drum, ce sa vezi , vicepremier... pentru plangaciosul de ciolacu, ce sa vezi, marele mos craciun al romanilor......... pentru inteligentul Barna, chemat si el pe la DNA, si care zilele trecute tocmai vorbea contra lor si contra justitiei..... pentru paslaru, panzaru......sau cum pana mea il cheama, mare europarlamentar.......si care facea afaceri cu dragnea Hai mai........psd ul ingroapa Romania........PNL face varful la mormant........ Repet.......am avut altceva mai bun de facut |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
7 Dec 2020, 09:39
|
gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani |
Sapte-sapte, urmatoarea postare sper ca n-o sa fie peste alte 8 luni...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
7 Dec 2020, 09:40
|
BAi, cea ti facut cu Ponta? Nu intra n pe nicaieri?
Nici Base? Ce face buzica, adica elenita? Ramane fara papica? Mama a trei copii? |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Habba |
7 Dec 2020, 10:23
|
QUOTE(ady77 @ 7 Dec 2020, 08:20) Decat atat + pentru cel ce a trecut examenul, vezi ca la redistribuire se tine cont de toate voturile, inclusiv de cele din diaspora, priceputu-le care esti tu priceput. La revedere! Aici nu se discuta despre redistribuire ci despre rezultatele de vot finale, cât a obținut fiecare ca și mandate directe. Ca încă nici nu s-a terminat numărătoarea, da' tu, hop, te trezești cu redistribuirea. Priceputu-le. This post has been edited by Habba: 7 Dec 2020, 10:24 |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
sorin1983 |
7 Dec 2020, 10:31
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.615 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova |
@bgdrenault : ai spus foarte bine ce gandesc si eu
daca amanau alegerile si nu faceau numai tampenii aveau sanse sa castige. asa...ghinion! |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bion |
7 Dec 2020, 10:32
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM |
Ady 1877 o sa posteze peste patru ani
AUR e partid bazat pe apvisti. Au mirosit nemultumirile cu inchidere de biserici ,pandemie etc.Antivaccinarii s-au lipit perfect. Atata timp cat exista udmr o sa existe si echivalentul. Radiane.Aur a iesit pe locul doi la diaspora Poporul celalalt al tau voteaza Orban Viktor asa ca... Sa vedem redistribuirea ca poate nu ajunge nici cu udmr sa iasa guvernul meu. Mare dobitoc sasul, Atata o zbierat cu pesedee de s-a saturat lumea.Acu iar o sa zbiere pesede 4 ani. In concluzie Cum am lipsit de vot ,eu cu moldobozgo s-a ales prafu... This post has been edited by bion: 7 Dec 2020, 10:35 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bucatzel |
7 Dec 2020, 10:54
|
Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.354 Joined: 19 May 08 From: Timisoara |
Bine ca pentru heitarii piosi s-a putut vota in doua zile.
Va recomand tuturora sa va masurati cuvintele inainte de a posta pe teme relativ politice, se apropie sarbatorile, si am sacul plin de cadouri consistente.. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
yoncv |
7 Dec 2020, 10:59
|
Membru ochelarist Group: Members Posts: 433 Joined: 28 September 06 From: Craiova |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
bion |
7 Dec 2020, 11:34
|
Bucatzel. Pai acu nu e buna diaspora? Trebuie luata ca atare si cu bune si cu rele.
HSBP O sa mor si nu o sa vad pesede luand-o pe cocoasa |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
7 Dec 2020, 11:36
|
QUOTE(bucatzel @ 7 Dec 2020, 10:54) Bine ca pentru heitarii piosi s-a putut vota in doua zile. Cuvinte măsurate. QUOTE Va recomand tuturora sa va masurati cuvintele inainte de a posta pe teme relativ politice, se apropie sarbatorile, si am sacul plin de cadouri consistente.. Ești plin de contradicții, dragul meu. This post has been edited by DragosP: 7 Dec 2020, 11:37 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Agrig |
7 Dec 2020, 11:43
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.002 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. |
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
maho |
7 Dec 2020, 11:58
|
Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.164 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic |
QUOTE(bgdrenault @ 7 Dec 2020, 09:40) BAi, cea ti facut cu Ponta? Nu intra n pe nicaieri? Intra, da' nu pot sa pun poza. QUOTE(DragosP @ 7 Dec 2020, 11:36) Cuvinte măsurate. Mai masurate decat astea pe care nu ma mir ca nu le vezi: QUOTE(bgdrenault @ 7 Dec 2020, 09:04) Azi nu iese bouleanul sa strige peeseedee? acum ceva timp rage rar sa stea im pullll,,,,,,,,,a lor afara, in frig, ca acum 30 de ani. D i in ma sa, sunt votanti peeseeedeee. Cine cucul lor le a spus ca in piete e pericol de infectare, cand in supermarketurile nemtesti nu se respecta nimic, cand la vitrinele cu servire asistata e coada ca pe vremea lui ceausescu. a iesit in fiecare seara ragand |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
7 Dec 2020, 12:08
|
Nu scoate din context, domnule Maho. Dacă poți. Dacă nu, asta e, de unde nu-i...
Eu mă refer la domnul moderator. This post has been edited by DragosP: 7 Dec 2020, 12:10 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
7 Dec 2020, 12:13
|
Domnu` iti cam zornai pintenii
Cred ca aur ala e croit pentru matale. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DragosP |
7 Dec 2020, 12:35
|
O fi, nu i-am votat, nu știu, în satul meu au au fost niște iluștri necunoscuți pe listele lor.
Așa că "pas!". |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
7 Dec 2020, 12:47
|
No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.264 Joined: 24 June 07 |
De ce sa nu-l votezi pe Tudose, om de incredere.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DragosP |
7 Dec 2020, 13:09
|
Dacă te referi la Mihai Tudose, n-aveam cum să-l fi votat, e europarlamentar.
Dar este cel care a semnat contractul pentru construcția podului peste Dunăre, lucrări care dau de mâncare binișor acum în Brăila. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bgdrenault |
7 Dec 2020, 13:25
|
QUOTE(Agrig @ 7 Dec 2020, 11:43) Petrov? 7 Dec 2020, 13:26: QUOTE(maho @ 7 Dec 2020, 11:58) Ma gandesc ca e cam mare totusi 7 Dec 2020, 13:27: QUOTE(maho @ 7 Dec 2020, 11:58) Paraciosu-le! This post has been edited by bgdrenault: 7 Dec 2020, 13:27 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Agrig |
7 Dec 2020, 13:28
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.002 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. |
Petrov nu dispare, se transforma...democrat sadea!
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th November 2024 - 21:45 |