Bula daciotului
Bula daciotului
Lucian BLK |
14 Jun 2005, 08:42
|
||
membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti |
|
||
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|||
J o h n n y |
14 Jun 2005, 10:18
|
Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj |
Adevaratii cititori de Catavencu se recunosc de la o posta...
Totusi, poate ar fi unii useri care nu ar gusta glumele astea... Sa vedem ce zic moderatorii This post has been edited by Johnny_Bravo: 14 Jun 2005, 10:19 |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
AL |
14 Jun 2005, 10:36
|
Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti |
eu eu primul!.... in calitate dubla de moderator si loganist va urez spor la adunat bule intr-un topic pe care sunteti liberi sa-l deschideti la cafenea... eventual il vor face "lipicios" moderatorii de acolo dca va fi "de real succes"!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
CosminM |
14 Jun 2005, 10:42
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu |
Ideea este f. buna.
Si cine are curajul sa-si puna o bula de-a lui sa i se dea un premiu! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
Ant |
14 Jun 2005, 10:43
|
Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti |
intre timp nominalizarea mea a "facut pasi " asa ca pot doar sa ma declar de acord cu aceasta initiativa .
This post has been edited by Ant: 14 Jun 2005, 10:47 |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Charlton |
14 Jun 2005, 11:41
|
ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania |
Buna propunerea , merita toata atentia , si asteptam "victime" .
Succes. |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
alx |
14 Jun 2005, 12:28
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni |
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
AIX |
14 Jun 2005, 12:44
|
quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti |
boiolu, eu glumeam, tu vorbesti serios?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Lucian BLK |
14 Jun 2005, 14:00
|
membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti |
Categoria alexmirica
QUOTE(alexmirica @ 14 Sep 2004, 11:21) .... Aceasta se afla pe lista de modificari adusa de stimabilul alexmirica Glontului (numele masinii) sau.-filtru aer de Boeing 707 .... P.S. Care altul putea fi? |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
AIX |
14 Jun 2005, 14:10
|
quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti |
Campul antipraf dintre Loganuri:
QUOTE(boiolu @ 13 Jun 2005, 15:33) La mine la bloc sunt cateva loganuri, asa ca, eu perspicace asa cum sunt de felul meu, parchez intotdeauna intre doua dintre susnumitele masini. De ce? Simplu, tot praful se aduna pe loganuri si masina mea e giugiuc nu alta! |
--------------------
.
.
.
|
|
Marius |
14 Jun 2005, 16:46
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti |
Nu-i corect asa.
Daca intr-un topic degenereaza discutia intr-o caterinca maxima, multi useri spun anumite lucruri care scoase din contextul respectivei discutii par mari aberatii. Deci, propun "nominalizarea" numai a acelor perle scoase aiurea si total deplasate. Ultimul citat postat aici nu mi se pare adecvat. Later: QUOTE(cbr-ica @ 18 Apr 2005, 12:16) Salut! Care dintre voi stie de unde pot achizitiona o shuieratoare d-aia pt. toba? Am auzit o Alfa Romeo trecind la o distanta de 50 m si credeam ca aterizeaza vreun avion. E super cool si cred ca singurul tuning care merita facut la eshapament. R. This post has been edited by Marius: 14 Jun 2005, 16:58 |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
brunner |
14 Jun 2005, 21:03
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... |
QUOTE Solenza asa cu designul ei din anii 80 arata mult mai bine si arata mult mai bine pt ca nu s-a mers pe compromisuri. Au desenat-o pur si simplu, ce daca ala din spate n-are loc?Mi se rupe.E o masina din clasa mica Solenza - masina fara compromisuri. |
--------------------
M
M
1
|
|
Sony |
14 Jun 2005, 21:56
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land |
Zi si cine a emulat asa ceva!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
brunner |
14 Jun 2005, 22:40
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... |
|
--------------------
M
M
1
|
|
Lucian BLK |
15 Jun 2005, 06:31
|
Eu propun ca la acest topic sa nu aiba drept de scriere decat o persoana (sau doua) care sa primeasca pe privat propuneri. Altfel o sa ajungem la n pagini care vor contine multe posturi aiurea! Se va transforma intr-un fel de Mistocareala
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
CosminM |
15 Jun 2005, 08:46
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu |
Poate ca ar fi bun un astfel de topic cu tente de "mistocareala"(ca doar Academia Catavencu cam asta face...).De ce? Pai atunci cand se incinge atmosfera pe alte topicuri userii si moderatorii ar trebui sa vina aici si sa se calmeze postand sau citind...(sa-si descarce "energiile negative").
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
Ake |
15 Jun 2005, 08:51
|
Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti |
aprob propunerea lui boiolu
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
asarban |
15 Jun 2005, 09:23
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 |
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Slider |
15 Jun 2005, 09:36
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda |
Eu cred ca trebuie sa poate posta oricine aici dar sa fie fara "drept la replica" ca altfel cine stie ce flame-uri mai apar si pe aici.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
asarban |
15 Jun 2005, 15:14
|
Ia de luati din putu gandirii!
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...50&p=16974593 |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
mil |
16 Jun 2005, 17:20
|
ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x |
si eu de acord... am putea sa ascundem identitatea celor citati...dar in principiu tot ceea ce spun pe forum e public si isi asuma responsabilitatea...
putem face o rubrica mare cu cu subrubrici/editii saptamanale de exemplu Bula spatamanii 13-20.05. si cu un grup moderator responsabil cu selectia...asarban si Marty sunt recomandati de toata activitatea lor anterioara pentru colectivul de redactie...rubrica ar fi interzisa postarii ramane ca o vitrina. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Lucian BLK |
17 Jun 2005, 06:09
|
QUOTE(mil @ 16 Jun 2005, 18:20) si eu de acord... am putea sa ascundem identitatea celor citati...dar in principiu tot ceea ce spun pe forum e public si isi asuma responsabilitatea... putem face o rubrica mare cu cu subrubrici/editii saptamanale de exemplu Bula spatamanii 13-20.05. si cu un grup moderator responsabil cu selectia...asarban si Marty sunt recomandati de toata activitatea lor anterioara pentru colectivul de redactie...rubrica ar fi interzisa postarii ramane ca o vitrina. Cam asa ceva! Structurat pe saptamani sau luni! Si un top! A, vedeti ca la categoria alexmirica e cam greu de patruns, trebuie sa ai ceva componente de tanc, avion, elicopter, vapor etc. O bula la care n-ai izbucnit in ras nu e demna de Bula Daciotului, nu conteaza ca e scoasa din context cum e cea de la #10 posta-ta de AIX (a mea). Referitor la identitatea persoanelor, personal, nu cred ca trebuie ascunsa, trebuie lasata impreuna cu data la care s-a postat. Dai click pe ea si ajungi in topicul din care provine astfel vezi despre ce era vorba. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
AIX |
17 Jun 2005, 09:00
|
boiolu, mie inca nu mi-e clar de ce am ajuns eu acolo; nu c-as face apel la varsta, dar n-am 10 ani sa (pot sa) cred ca o masina se murdareste mai repede decat cealalta. Pur si simplu glumeam. Exista cateva variante:
1. era clar ca e gluma, insa tie ti s-a parut prea amuzanta ca sa n-o pui pe tapet. 2. nu te-ai prins ca e gluma, si atunci as ridica oaresce intrebari despre al tau simt al umorului, dar ma abtin, ca nu-i treaba mea. Deci, ce facem? Punem si glumele? Atunci scoatem si din..context. Sa ne umplem de bule ca masinile de spalat. Pai nu? |
--------------------
.
.
.
|
|
Slider |
17 Jun 2005, 09:20
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda |
Ei vedeti? de asta imi era frica! ca or sa apara mesaje in care cel "incriminat" sa ceara explicatii de genul "da' de ce am aparut acolo, ca nu ati inteles bine ce am vrut sa zic...etc, etc"....
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Marius |
17 Jun 2005, 10:02
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti |
Asa, si ce? Daca a aparut aici inseamna ca a scos o perla si/sau ca nu s-a inteles ce-a vrut sa zica si asa mai are o sansa sa se faca inteles.
Da' nu pricep de ce suntem la Probleme forum. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Lucian BLK |
17 Jun 2005, 10:12
|
QUOTE(Marius) Da' nu pricep de ce suntem la Probleme forum. Vezi primul post! Inca asteptam aprobari. AIX acest topic nu se vrea a fi un "colt al rusinii" ci un "colt al destinderii". Din punctul meu de vedere poate fi postat orice post de-al meu, integral sau partial, in context sau scos din context, atata timp cat descreteste o frunte e ok. Daca nu-ti convine ca te-am citat nu e nici o problema, rugam un moderator sa stearga agel post si gata! P.S. Si cei din AC le scot din context. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
AIX |
17 Jun 2005, 10:44
|
Daca ziceai de la inceput, ma scuteai de niste posturi.
Subsriu la ce-a zis mil. |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
17 Jun 2005, 14:32
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land |
@AIX, poti insoti glumele de smileys si dispar dubiile daca ai fost serios sau nu!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bogdan_o |
18 Jun 2005, 15:20
|
om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti |
Sper sa nu se supere Gutenberg, dar e demential postul lui, nu prin prisma necazului omului, dar cand te gandesti la ce poate face o dacie...
QUOTE De cateva zile, m-am imbolnavit de nervi. Nu bine fac cativa metri, dau de vreo denivelare sau mai rau, de o groapa si.... hop si hayonul se deschide Ma dau jos, il trantesc cu "blandete" si peste cativa metri, repet operatiunea. Nu demult cand credeam ca am rezolvat problema troncanelilor la hayon, am observat cu uimire ca daca ma uit din interiorul masinii spre tripla spate dreapta, se vede luminita de... afara ... cu tot chederul nou si cu tot reglajul hayonului. Ideea e ca nu ma plictisesc deloc. Si totusi, nu stiu ce sa ma mai fac cu hayonul asta care sare ca un popcorn din 5 in 5 metri. (Niste puncte trainice de sudura intre el si caroserie mi se par cateodata unica solutie ) |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
asarban |
20 Jun 2005, 08:18
|
|
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th November 2024 - 20:01 |