Despre anvelope, pentru asfalt, pentru pamant
Despre anvelope, pentru asfalt, pentru pamant
mumus |
16 May 2011, 10:14
|
||
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov |
|
||
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|||
mumus |
27 May 2011, 11:28
|
Ruleaza foarte placut aceste anvelope , o pacere imi pare bine ca am pus slickuri.
This post has been edited by mumus: 27 May 2011, 11:29 |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
mumus |
17 Jul 2011, 20:13
|
am peste 300km cu maxis detonator pe 26 de 1.5 , sunt multumit pe deplin de ele si pe drum neasfaltat merg bine...da fara franari cu blocare de roata... ce sa zic... nu imi pare rau ca am ales aceste anvelope.
fara pana deocamdata sper sa ramana asa. |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
Laurentziu83 |
17 Jul 2011, 20:25
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.591 Joined: 17 May 05 |
Eu momentan pe Focus am niste chinezisme, care blocheaza cam repede pe asfaltul de la Paraul Rece, si mai si fasaie a nylon cand blocheaza si se duc sanie, dar cum le termin (si banuiesc ca nu vor tine prea mult), voi trece pe Vittoria Randonneur, de care am fost multumit pe vechea bicla. Se vedea si ca sunt rezistente la uzura, erau facute dintr-un material calumea, singurul lor dezavantaj era aderenta pe portiunile de nisip de pe asfalt cand intrai cu viteza, se simtea putin instabilitatea.
|
--------------------
.
.
.
|
|
cacciula |
10 Aug 2011, 19:12
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 August 11 |
ATENTIE!!! AUTO SOFT ESTE CEA MAI MARE TEAPA, ITI CUMPERI AMVELOPE NOI SI CIND VI LA GARANTIE PENTRU DEFORMAREA CAMEREI AMVELOPEI TI SE SPUNE DE CATRE EXPERTI AUTO SOFT ; CA ASA SE INTIMPLA DIN CAUZA PROASTEI UTILIZARI . DACA MAI INCERCI SA SPUI CEVA ESTI DIRECTIONAT CATRA PROTECRIA CONSUMATORULUI CA FIRMA NU ARE CU CE SA TE AJUTE TE-AI PACALIT SI GATA . NU CUMPARATI PRODUSELE LOR SUNT FABRICATE IN CHINA TAIWAN SI VINDUTE PE BANI BUNI, EVIDENT SUNT PRODUSE NOI DAR DACA AI PROBLEME POITI SA TE DUCI SA ITI CUMPERI ALTELE CA GARANTIA NU FACE DOI BANI .
|
--------------------
skoda
octavia tour
2007
|
|
marius80_eugen |
24 Feb 2012, 12:42
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti |
QUOTE(mumus @ 17 Jul 2011, 20:13) am peste 300km cu maxis detonator pe 26 de 1.5 , sunt multumit pe deplin de ele si pe drum neasfaltat merg bine...da fara franari cu blocare de roata... ce sa zic... nu imi pare rau ca am ales aceste anvelope. fara pana deocamdata sper sa ramana asa. Eu am de 1,25 pe fata si 1,5 pe spate , cred ca am mai mult de 300 km cu ele si sunt ok . Sunt moi , se consuma repede din pacate , dar sunt ok chiar si pentru oras . La drum mai lung sunt super ok mai ales daca le umfli bine . Eu le folosesc cu camere pe masura , tot de la Maxxis si au usurat foarte mult rotile . Practic foaia mica nu am la ce sa o mai folosesc , iar cea mijlocie numai la deplasari pe trotuar , altfel numai foaia mare . Pana in prezent se prezenta foarte ok , le mai testez cu mana pe balcon din cand in cand sa nu ramana pe janta si sunt ok , din septembrie pana in prezent nu s-au desumflat nici jumate din presiune . Eu NU m-as risca sa o iau offroad cu ele , sunt sensibile la suprafete ascutite si dure , e clar ca sunt pentru sosea si ar fi pacat de ele sa le termini pe coclauri . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
mumus |
20 Jul 2012, 13:53
|
am peste 1000 km cu maxxis detonator fara pana zilnic merg c-am 3-400 metri drum rau, pietruit, neasfaltat, la coborare cobor tare pe macadam, in rest doar asfalt vede, sambata trecuta am coborat din poiana alaturi de 2 prieteni pe un drum forestier, viteze intre 25 si 45 km/h, cauciucurile nu au pic de urma de uzura, desi au dat si de bolovanisi de lemne si de toate...pe acelas drum cu gume mai de offroad am avut viteze de totp peste 60 km/h, cu slickurile doar 45 km/h.
Oricum, sunt super multumit de ele, mai ales ca le folosesc 90% pe asfalt, daca exista aceleas cauciucuri cu balon de 1.25, le-as incerca cu placere. Sper sa ajute pe cineva rewieu-ul meu. Ps si eu am tot camere maxix dar de 1.9, ca mi sa zis ca cele de 1.5 sunt mai subtiri. Intradevar nici eu nu mai folosesc foaia mica deloc, foaia mijlocie doar pe trotuare, in rest foaia mare... acu ma bate gandul sa imi iau si o cursiera, are cineva de vanzare? This post has been edited by mumus: 20 Jul 2012, 13:56 |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
mumus |
21 Jul 2012, 19:33
|
azi am fost din nou in poina, din nou am coborat pe un drum forestier (nu drumul vechi) acasa am facut o inspectie amanuntita...gumele sunt ca noi.
Azi in schimb am cazut pe iarba, noroc ca la viteza extrem de mica (traversam o partiie) am tras usor de tot frana, roata a blocat si spatele a fugit eu m-am pus jos ca la plaja, in iarba deci slickurile pe iarba nu sunt bune si cazatura se datoreaza doar faptului ca am pus saboti noi, si tin franele acum de numa numa (jackwire) |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
Honorius |
18 Feb 2013, 14:37
|
zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului |
Am intrat in posesia unei vechituri de sosea Redolfi. N-am apucat sa merg prea mult ca am si facut pana intrun pietroi mai ascutit si deja sunt in dilema. Anvelopa 23-622 (700x23C) are camera sau e dintr-o bucata? Ce trebuie sa cumpar? Camera sau anvelopa?
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
Honorius |
20 Feb 2013, 13:24
|
zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului |
Va multumesc pentru avalansa de raspunsuri. S-a rezolvat. Se poate inchide.
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
argon |
14 Nov 2014, 11:13
|
Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 |
Bunaziua, dezavantaje la anvelopele pliabile care ar fi? Avantajul e clar, ca o poti lua dupa tine de rezerva, dar nu stiu de ce am impresia ca trebuie sa existe si dezavantaje fata de una clasica, armata cu otel..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
14 Nov 2014, 11:19
|
Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti |
N-ai o harta in torpedou? Cum arata marginile rezultate din pliere?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
14 Nov 2014, 11:22
|
Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti |
argoane tu ai tubeless? de ce trebuie sa cari si anvelopa, nu ajunge decat camera de schimb?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
argon |
14 Nov 2014, 11:45
|
Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 |
Nu am tubleless, dar se intampla sa se taie cauciucul, mai ales pe pietre, si nu ai ce face cu camera de rezerva.
http://www.freerider.ro/service/cum-repari...iata-16626.html This post has been edited by argon: 14 Nov 2014, 11:47 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
14 Nov 2014, 12:14
|
______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 |
Pliabilele sunt foarte subtiri, se taie mai repede, iar in unele cazuri ramai usor fara crampoane.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Laurentziu83 |
17 Nov 2014, 21:00
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.591 Joined: 17 May 05 |
Eu am patit o singura data sa mi se deformeze anvelopa spate, se simtea la mers normal, dar am mai facut 100 de km cu ea asa pana acasa.
Nu merita sa cari anvelopa de rezerva cu tine. O camera de rezerva, un set de petice, o pompa si un set de imbusi sunt arhisuficiente. |
--------------------
.
.
.
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:19 |