A folosit cineva Rust converter ?
![]() ![]() ![]() |
A folosit cineva Rust converter ?
emil_t |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu am luat din Real o sticla gri de la NIGRIN sau ceva de genu. Si-a facut treaba cu brio. A transformat rugina in ceva negru, iar apoi am dat cu chit, grund, vopsea (nu eu, ci vopsitorul)
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
emil_t |
![]()
|
de cat timp ? Trebuie slefuit inainte sa aplici ?
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
intai indepartezi mecanic rugina instabila,. dai cu pensula cu substanta, acum in functie de substanta ,sunt o gramada de producatori si au instructiuni propri de folosire
sunt la flacoane de 1 L., 0.5 L unele substante cer spalarea suprafetei cu apa. dupa uscarea completa. |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.061 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
sa fie altceva decat fertanul discutat la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=213186 ?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() .. Group: Moderatori Posts: 13.966 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Am incercat atat cu feruginol cat si cu inca o solutie minune care costa o gramada de bani (imi scapa denumirea acum). Efect zero. Daca ai rugina multa nu prea ajuta cu nimic, stopeaza rugina o luna doua, dupa care iese din nou la suprafata. Cea mai buna "solutie" anti-rugina este decuparea zonei afectate sau inlocuirea intregii piese.
|
--------------------
.
.
.
- ---
|
|
emil_t |
![]()
|
Da klaus, cred ca este acelasi lucru.
Am vrut sa vad daca cineva a folosit pana acum pe termen lung Maskatu, eu mi-am revopsit o janta. Aceeasi care anul trecut am "tratat-o" cu feruginol. Ramane de vazut in cateva luni daca are vreu efect. This post has been edited by emil_t: 5 Jul 2012, 09:28 |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
gabriel.bv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 4 June 10 From: Brasov ![]() |
@emil_t : am sa ma interesez si eu de aceasta substanta "minune" prin BV si daca gasesc ceva mai serios am sa iti transmit..
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
- BV xx NIG [B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
|
|
Tecapa432 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 May 23 ![]() |
Salut Emil_t,
Personal, am mai folosit produse de transformare a ruginii, nu sunt sigură dacă este la fel cu a ta, dar personal prefer mult periile de sârmă, care sunt metode mai vechi. Am folosit acest produs va pun in link: https://www.cortenplus.com/products/rust-converter Vă mulțumesc foarte mult pentru această sugestie, Tecapa |
--------------------
Dacia
Logan
2004
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 19.321 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa 13 ani o fi si casat masina de la rugina....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb "Popa Nan e-o stradă-nspre Hala Traian
De la Foișor până-n Piața Vitan" |
|
Oppus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 September 23 ![]() |
în mod interesant
|
--------------------
dacia
logan
2013
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th December 2023 - 19:43 |