SuperNova noua,640km!, Pentru pasionati
![]() ![]() ![]() |
SuperNova noua,640km!, Pentru pasionati
robert1991 |
![]()
|
||
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|||
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(robert1991 @ 3 Dec 2011, 17:07) va spune baiatu.proprietarul este un tiganus si pretul e 1800e.il gasiti in vitan pe primul rand mai in spate.bafta! |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
spielbergl |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 16 August 11 From: Hunedoara ![]() |
Are cateva chestii care o tradeaza:
1. Lipseste capacul de la difuzor usa sofer 2. Usa soferului este inchisa (butonul sta jos) desi usa pasagerului e deschisa 3. Rotita de la aerisire partea dreapta lipseste 4. Capacele nu sunt originale. (asta sa zicem) Interesant ar fi de vazut pe ce cauciucuri este. La 18000 ar trebui sa aibe cauciucurile originale (cele din 2002 au Montana???), Daca vreti sa cumparati comparati cu rezerva. A fost una alba Europa prin iunie parca, care chiar era noua... 2700 cerea parca. Motive pot fi multe. Am avut un coleg de liceu care la 18 ani a scos din garaj o Dacia 1300 noua nouta... Parintii divortasera, si masina a ramas mamei care nu avea permis. Sunt cazuri din acestea, dar intr-adevar putine. |
--------------------
Dacia SupeRNova 2002
Opel Astra Classic III 2012
2002
- HD
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
a mea a avut matador toate 4.unu se afla si acum pe ea.avea dot 2702 parca
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.839 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Referitor la capace, unele au fost dotate din fabrica cu acest model,deci pot fi originale.
Nici mie nu mi se pare ca arata impecabil, tinand cont de lufturile amintite, in special la capota,precum si de elementele lipsa/deteriorate din interior. Iar bara spate este lovita pe partea stanga, din poze stopul de ceata parand a fi spart. |
--------------------
Dacia SuperNova;
Opel Astra Sports Tourer/
confort 2002; Essentia 2015
|
|
danutz19 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 15 September 10 From: Roman ![]() |
si parca si capatul la toba pare vopsit cu albastru,parca asa pare
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
IbizA |
![]()
|
![]() Membru renault-ist Group: Members Posts: 46 Joined: 2 December 11 From: R U M A N I A ![]() |
Uitati aici inca una foarte frumoasa !
http://evz.auto.ro/dacia-1300/1189857.html This post has been edited by IbizA: 6 Dec 2011, 15:50 |
--------------------
Renault
Twingo RS
2009
- Nu dau [COLOR=red]Hai CFR!:D:D[COLOR=red]
|
|
spielbergl |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 16 August 11 From: Hunedoara ![]() |
Zica cine ce o vrea dar nu merita atatia bani. Parerea mea... Intr-adevar arata bine, dar sa fim seriosi... Nu e atat de rara ca sa merite atatia bani.
|
--------------------
Dacia SupeRNova 2002
2002
- HD
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
cum sa dai aproape 2300e pe o dacie 1300 fie ia impecabila ,poate sa fi nebun de legat ca alfel numi imaginez ,ala care a pus anuntu cred ca a gresit si in loc de 23 de mil a pus 2300e
![]() |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.937 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Cine mai doreste,cine mai pofteste....proaspete:
http://mercador.ro/oferta/super-nova-2002-ID4PQ8.html http://mercador.ro/oferta/ocazie-unika-sup...ova-ID7lCf.html Bafta! |
--------------------
Ford
Focus
Ghia'01
- B-982-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() .. Group: Moderatori Posts: 13.966 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Super nova cu bot de solenza nu am mai vazut. In orice caz arata ca dra*u. Ceva de genul struto-camila. Cu omologarea aia ma cam indoiesc. Cat despre modificare in sine, sunt sigur ca a intrat cu ea in vreun copac, si a avut la indemana o solenza, de pe care a luat toata fata.
Iar a doua, pare ok. Ori e samsarita la maxim, ori este pe bune. Insa nu inteleg ce-i cu scaunele. Alea nu sunt scaunele ei din fabrica, deci ceva bate la ochi. |
--------------------
.
.
.
- ---
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
and_rei |
![]()
|
Asa este.Scaunele alea sunt ale ei.Ce dor mi e sa conduc o supernova :X
A doua se vede ca e proaspat vopsita sau samsarita la greu.N are cum sa luceasca asa vopseaua in poze.Daca asa e in poze in realitate e mult mai bine credeti-ma.Mai bine iei una cu 80000km cu un pic de rugina si stii una si buna. Preturile ar fi ok. @maskatu nu este prima cu bot de solenza...mai e una...albastra parca...sa ma corecteze cineva daca stie mai bine,eu nu mai tin minte exact... |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
marianmn |
![]()
|
![]() Deisia Group: Members Posts: 441 Joined: 13 April 09 From: Iași ![]() |
adica asta
Attached thumbnail(s) __bmbmhjlhlkn.jpeg ( Size: 903.15k ) Number of downloads: 703 ygghuguj.jpeg ( Size: 802.38k ) Number of downloads: 782 indkjgbhfghex.jpeg ( Size: 1.01mb ) Number of downloads: 760 |
--------------------
Ex - Dacia
SuperNova
2oo2 Clima / Audi A4 B5 TDI
|
|
adi_timisoara |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 31 August 11 From: TIMISOARA ![]() |
a 2 a parca e scoasa din cutie arata ff bine in poze ,daca va uitati si jantele sunt noi parca nu a mers cu ea deloc.
|
--------------------
dacia
super nova
2002-campus
- TM-54-NMG
|
|
Maskatu |
![]()
|
Si eu de ce am altfel scaunele? Alea din ultimul lot au primit alt model de scaune sau cum?
![]() |
--------------------
.
.
.
- ---
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.937 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Aia albastra cocotata rau.......oare ce o cara cu ea???
Masky.......vb cu Blondu.......el are tot confort.....si am impresia ca are si scaune la fel cu cele din poze. Bafta! |
--------------------
Ford
Focus
Ghia'01
- B-982-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
si a mea are 1000 km:)) la ceasurile de logan ca desteptu am uitat sa i trec km reali, e noua?
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
AndreiSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 20 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Maskatu si eu am banchetele pe spate cum are supernova aia rosie scaunele. Scaunele din pacate le am pe albastru
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
pulbur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 23 June 09 From: SM ![]() |
|
--------------------
Dacia/Fiat
DSN
2002
|
|
spielbergl |
![]()
|
Europa si Confort au tapiteria asta. Asa am si eu e ok cu scaunele. Trebuie verificat un pic poate nu are chiar 18k, dar daca nu are rugina si alte boli traditionale (oale gaurite etc) merita banii.
|
--------------------
Dacia SupeRNova 2002
2002
- HD
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
mie toate scaunele mi-s cum pe supernova rosie
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.839 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Va lamuresc eu in legatura cu tapiteria:
-doar modelul Europa a beneficiat de tapiteria din poze. Este un fel de stofa; -Confort (cum am si eu) are textura tapiteriei plusata, iar la mine culoarea este un violet-mov deschis; -Rapsodie, Clima, probabil si Campus- tapiterie plusata (velur), in 2 nuante. Pe Clima si Campus stiu ca s-au montat tetiere spate. Referitor la masina rosie, parca portiera fata stanga are autocolant de Solenza, fiind probabil revopsita. |
--------------------
Dacia SuperNova;
Opel Astra Sports Tourer/
confort 2002; Essentia 2015
|
|
BOGHDAN_GNP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 4 August 09 ![]() |
Asa de jos au ajuns preturile la SuperNova? 1350 euro si are numai 18000 km?
This post has been edited by BOGHDAN_GNP: 25 Feb 2012, 01:43 |
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
2002
- TL
|
|
adi_timisoara |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 31 August 11 From: TIMISOARA ![]() |
Eu am Campus si nu am tetiere pe spate ,aia ma mira si pe mine
25 Feb 2012, 08:34: cateva poze cu scaunele ... 25 Feb 2012, 08:39: o poza cu scaunele mele ![]() This post has been edited by adi_timisoara: 25 Feb 2012, 08:39 |
--------------------
dacia
super nova
2002-campus
- TM-54-NMG
|
|
Maskatu |
![]()
|
Normal ca au scazut preturile. Cat sa mai tina? Vorbim totusi de o masina veche de 8-11 ani.
adi, vezi ca nu ai pus pozele. |
--------------------
.
.
.
- ---
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
nu toate modelele de campus au tetiere pe spate ,dar poti pune tu daca vrei de alt model si i pui huse sa nu se vada diferenta. rapsodie si clima au diferite tapiterii .si campus are la fel ca rapsodie eu asa stiu bafta. This post has been edited by donlucyan: 25 Feb 2012, 10:15 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Pe topicul asta chiar nu se ajunsese la discutii despre dacia vs. alte marci.
|
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th September 2023 - 20:01 |