Frână de mana, Sunt șofer începător de 3 luni
![]() ![]() ![]() |
Frână de mana, Sunt șofer începător de 3 luni
Lucian_Mihai24 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 August 21 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2021 Comfort SCE65
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.104 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Daca ai noroc, nimic.
Daca nu, si intra apa in mecanismul franei de mana (cel mai des este uzura pe cablu, dar nu numai), aia va ingheta in stationare, si vei ramane cu rotile spate blocate. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 456 Joined: 25 June 07 ![]() |
Inseamna ca eu am noroc cat pentru toti. Din 2007 am folosit mereu frana de mana si pana acum nu am avut nicio surpriza...sper sa nu fi scris intr-un ceas rau.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 18.909 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
vreo 11 ani la logan am tras mereu frana de mana, nu s-a blocat niciodata. Alea lu bucatzel sunt povesti de la dacia 1300.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb "If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses." Henry Ford
|
|
alfabit |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 26 September 09 ![]() |
Intră apa la tamburi, iarna îngheată peste noapte, dimineața când pleci roțile spate blocate, nasol.( Petru cei ce laudă frânele cu tambruri spate )
Ce facem însă la frâna parcare automată spate ??? Logan/Sandero III ( unele versiuni ) frână spate electrică automată sau greșesc eu ? Asta cum o combinăm ? Măcar de s-ar putea dezactiva dar asta nu este legal ... ![]() |
--------------------
Dacia
patru cilindri
201x
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Din 2008 am avut zero probleme cu frana de mana, fie iarna, fie vara.
Din 2021 cu siguranta ca nu imi voi face probleme cu generatia III ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.736 Joined: 10 May 20 ![]() |
In peste 30 de ani la toate "gioarsele" detinute nu am avut probleme cu frana de mana, am tras-o de fiecare data la parcare (la "automate" era si conditionare) si am prins si ierni cu - 40C pe alte coclauri, dar pana acum nu am avut una cu frana de parcare electrica automata spate, pe reno sunt cativa colegi care au dezactivat-o (destul de simplu "click-click"
![]() Daca la Logan\SanderoIII este bine sau rau cu frana asta nu stiu, ramane de vazut (si desigur de citit).... This post has been edited by Gil26: 10 Nov 2021, 17:42 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
alfabit |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 26 September 09 ![]() |
Da, oricum sfat să trageți câteva frâne zdravene ăștia cu frăna parcare automată, înainte de oprire iarna peste noapte, uscați frânele,
Bineînțeles "europeenii", cei care nu locuiesc Frankfurt, Bruxelles etc, care treceți prin băltoace gen o r a ș Pantelimon-Berceni-PopeștiLeordeni ![]() |
--------------------
Dacia
patru cilindri
201x
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.825 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
La baltoace nu trebuie trasa frina de mina, aduna apa in tamburi daca opriti imediat dupa ea si ingheata de trebuie ciocan sa mai pleci din loc!
Asta e pe patite nu poveste. Masina insa era 4x4 cu tractiune principal pe spate si abia cu reductorul am rupt gheata si dupa citeva ciocane in tamburi desi nu trasesem frina de mina! |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th September 2023 - 04:25 |