Credeti in Dumnezeu?, o statistica interesanta
Credeti in Dumnezeu?, o statistica interesanta
driverx |
11 May 2009, 11:33
|
--- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
marksman |
11 May 2009, 12:02
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.538 Joined: 1 November 04 From: sat |
Ala nu e credincios, e indoctrinat. This post has been edited by Illusi0n: 11 May 2009, 12:02 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot
|
|
BlaueCorsa |
11 May 2009, 12:54
|
Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi |
N-am vazut filmul, dar mi se pare o intrebare de bun simt.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Andy_ACS |
11 May 2009, 13:00
|
Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.295 Joined: 19 July 04 From: Craiova |
Oricum, ca sa continuam 'dezbaterea' - faptul ca s-au gasit fosile umane vechi de muuulti ani iar conform Bibliei creatia lumii s-a facut mult mai tarziu este o dovada ca ceea ce spune religia si biserica (cea crestina) nu e in totalitate adevarat. Totusi aceasta NU e o dovada ca Dumnezeu nu exista.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
11 May 2009, 13:33
|
Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 |
religia este o inventie a baietilor destepti pentru a manipula masele, asa a fost in trecut si asa este si in prezent.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lostboy |
11 May 2009, 13:37
|
Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 |
Un fel de opium....
|
--------------------
.
.
.
|
|
logan1.5dci |
11 May 2009, 13:46
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea |
Unor persoane la face bine, in momente de grea incercare, sa se roage la cineva superior. Chiar daca nu ii va ajuta, ii poate incuraja, le poate da sperante, ca altfel si-ar pune streangul.
Din acest punct de vedere DUMNEZEU exista. Din alte puncte de vedere, strangere de bani/pamanturi/manipulari/interese, e clar ca nu poate exista in acest secol. Si totusi, daca ma gandesc ca sunt unele locuri unde inca nu a ajuns curentul electric......s-ar putea sa mai existe, un pic. This post has been edited by logan1.5dci: 11 May 2009, 13:48 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Stefan |
11 May 2009, 13:47
|
Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
bucatzel |
11 May 2009, 13:47
|
Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.346 Joined: 19 May 08 From: Timisoara |
Daca ar fi existat, nu i-ar fi lasat pe magnificii muncitori de la Dacia sa isi bata joc de poporul roman cu produse de o calitate atat de indoielnica.
Ma distreaza cand trec prin centrul Timisoarei, sa ma uit la oameni cum isi fac cinspe cruci in fata catredralei, dupa care se apuca de injurat cate un pieton care fuge pe trecere. Nici nu stiu ce sa zic... atatia credinciosi sunt amnezici, sau fatarnici? Andy_ACS... cum se face ca ne intrebi daca credem sau nu, dupa care ii feliciti pe aia care zic da? Sau din cauza amneziei uiti sa ne feliciti si pe noi, astialalti? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Andy_ACS |
11 May 2009, 14:02
|
@bucatzel - fiind initiatorul poll-ului si unul dintre cei care 'sunt in dubiu' incerc sa nu resping niciun punct de vedere.
Pentru mine e de felicitat si respectat un om bun, corect, cinstit indiferent daca crede sau nu in Dumnezeu. Nu cred ca am fost partinitor prin ce am spus, iar daca totusi asa am lasat impresia imi cer scuze. In final doresc sa ii felicit pe toti participantii la aceasta discutie, indiferent daca cred sau nu in Dumnezeu. Chiar daca unii aduc argumente sa le sustina parerea, chiar daca nu. E alegerea fiecaruia. Mie mi se pare interesant sa vedem ce parere au ceilalti in ceea ce priveste subiectul acesta si de asemenea ce argumente aduc in a-si sustine optiunea. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
bucatzel |
11 May 2009, 14:13
|
Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.346 Joined: 19 May 08 From: Timisoara |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
driverx |
11 May 2009, 14:24
|
QUOTE(Stefan @ 11 May 2009, 14:47) Asa. Senchiu. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
FLP |
11 May 2009, 21:03
|
Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan |
Am raspuns ca sunt in dubii.
Sunt inca extrem de confuz in ceea ce priveste existenta Lui. Si asta se intampla doar din cauza ca asa zisii reprezentanti ai Domnului cu care eu am intrat in contact sunt niste oameni de nimic, interesati doar de bani, inculti, etc. Dar... religia e f buna ca si valoare morala. Am observat ca frica de Dzeu tine la unii oameni mai bine decat frica de lege. Deci o consider necesara. |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
driverx |
11 May 2009, 21:08
|
QUOTE(FLP @ 11 May 2009, 22:03) Dar nu e singura "unealta" de implementare a valorilor morale. Totusi, a nu fi credincios si a nu crede in D-zeu are un MARE dezavantaj. Atunci cand ai probleme, indiferent de natura lor nu ai pe cine sa dai vina ... aka ... "E voia Domnului" This post has been edited by driverx: 11 May 2009, 21:09 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Victoras2001 |
11 May 2009, 21:50
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bygy007 |
11 May 2009, 23:14
|
Membru autentic Group: Members Posts: 8.156 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI |
raspund si eu cu o alta intrebate oare sintem singuri in univers??, ca poate DUMNEZEU e din alta parte,
raspunsul meu este indecis |
--------------------
LOGAN
LAUREATE 1,6 GPL
2009
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Arhimede |
12 May 2009, 01:37
|
Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 |
Nu "cred", nu "sunt in dubiu".Ci sunt convins. Am bifat DA.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Lostboy |
12 May 2009, 07:39
|
Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 |
Întrebare pentru credincioșii împătimiți: cine are drept de viață și moarte asupra omnului?
|
--------------------
.
.
.
|
|
vdaniel |
12 May 2009, 15:26
|
Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord |
da-dar ma abtin de la alte comentarii
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
membru_DC |
24 May 2009, 12:45
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 |
sunt un om normal, cred cum crede toata lumea nu la modul sa ma duc duminica la biserica
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
turturel |
24 May 2009, 22:06
|
membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila |
DA!
am vrut sa scriu un mic comment dar nu vreau sa poluez topicul. cine crede..crede..cine nu..nu! |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
bendix |
25 May 2009, 20:50
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO |
Da, si ma bucur ca sunt pe acest forum !
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
driverx |
25 May 2009, 20:58
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
klaus |
25 May 2009, 22:21
|
步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti |
Daca as crede in Allah, s-ar pune?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bendix |
25 May 2009, 22:22
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO |
QUOTE D-zeu te-a ghidat aici pe acest forum? M-a ghidat prin multe locuri in viata ! QUOTE Sa ii multumim lui D-zeu ca a avut ingaduita si a permis sa il avem pe bendix printre noi, in aceasta comunitate deosebita, plina de crestini, iubitori a lui D-zeu. Radeti voi, dar chiar ma simt fain impreuna cu voi Bine, cu marea majoritate ! |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
BlaueCorsa |
25 May 2009, 22:24
|
Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi |
Allah tot Dumnezeu inseamna, deci probabil ca da.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
gangara |
2 Jun 2009, 23:49
|
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 |
Cu toate că sunt la antipodul habotniciei raspund DA...motivul: n-am nimic de pierdut.
Pot da N exemple de oameni importanți care se dădeau atei, iar pe patul morții cereau iertare Lui Dumnezeu. |
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
Duyu |
22 Jul 2009, 18:53
|
Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i |
DA
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
bolovan_ro |
4 Aug 2009, 08:47
|
Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 |
1) Nu exista dovezi ca exista (ma rog...cel putin nu asa cum se crede. Foarte probabil sa existe o entitate cu ceva mai multe cunostinte decit noi...exact cum suntem noi pentru maimute...ii foarte probabil sa existe cineva in universul asta...sa fie ca noi - Sa nu uitam ca exista peste 100 miliarde galaxii...cu cite 100 miliarde planete...deci foarte probabil sa fie inca o planeta cu conditii de viata. Mai mult, ultimele cerceari arata ca si marte a avut cindva apa...si conditii prielnice pentru viata).
2). Sa prespupunem ca exista...atunci eu nu vreau sa fiu creatia unui ipocrit: Cunosc zeci de persoane suferinde (cancer...handicapuri etc)...oameni extraordinari, persoane care si-au dat inclusiv mincarea de la gura pentru oameni straini si nevoiasi...cu toate astea...ei sint oropsiti de soarta...pe cind parlamentari (vezi o ritzi, un nastase etc)...sint bine merci...prospera. Vezi infactori ce calca cu mindrie si bucurie drepturile altor oameni, vietati ce calca pe cadavrele altora...si sint bine mergi, sanatoase, cu sansa si noroc...si atunci...cum sa crezi intr-un ipocrit ce se crede bun si drept? WFT? fuck no, eu nu sint creatia lui... |
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
Andy_ACS |
4 Aug 2009, 09:09
|
@bolovan_ro - desi in mare masura iti dau dreptate, hai sa iti zic ce mi-a raspuns un fost coleg de generala care acum a facut teologia (si crede cu adevarat, nu ca altii).
El zice ca Dumnezeu e o 'entitate' mult prea avansata fata de noi si ca mintea umana nu poate intelege unele aspecte. De aceea nu e corect ca noi cu mijloacele noastre inferioare de agandi si sistemul nostru subiectiv de valori sa judecam pe El. I in sensul asta mi-a spus o pilda, nu mai retin exact numele si detaliile, dar in mare era cam asa: Un mare credincios, cuvios, om de mare caracter avea un discipol. Intr-o zi cand discipolul era plecat pe 'parintele' sau spiritual l-au sfasiat leii. Discipolul a fost foarte revoltat cand s-a intors, cum un om asa credincios a fost lasat sa moara de catre Dumnezeu? Si a facut un juramant de tacere si a plecat in pelerinaj. Dumnezeu a trimis alaturi de el un inger cu chip de om pentru a-l insoti. In prima zi au trecut pe langa o biserica, ingerul a luat pietre si a inceput sa arunce inspre altarul bisericii. Credinciosul nostru a fost stupefiat, dar facuse juramant de tacere si a tacut. A doua i au oprit in gazda la niste oameni foarte ospitalieri, care i-au omenit cum se cuvine. Cand au plecat ingerul a furat toata argintaria. Credinciosul nostru a fost revoltat, dar facuse juramant de tacere... A treia zi au stat in gazda la o alta familie, oameni ospitalieri si credinciosi, iar inainte de a pleca ingerul l-a omorat pe fiul acestora. Nemaiputand sa se abtina credinciosul l-a intrebat de ce a facut aceste fapte. Ingerul i-a spus ca e de fapt trimis de Dumnezeu si i-a dezvaluit ca la primul caz - biserica fiind parasita niste draci jucau pe altar, el a aruncat cu pietre sfinte si i-a alungat. La al doilea punct - oamenii aceia buni facusera o greseala furand argintaria de la un boier, iar el i-a scapat de o pedeapsa grea, iartandu-i pentru scaparea lor. La al treilea caz copilul cand crestea va deveni un criminal care isi va omora parintii, iar el a opriot acest lucru. Concluzia - mintea umana nu poate intelege pe Dumnezeu care e omniscient, dupa cum spune undeva in Biblie 'el e alfa si omega, inceputul si sfarsitul, trecutul, prezentul si viitorul'. Sper cas v-a placut pilda, mie mi-a placut cand mi-a povestit-o (mult mai frumos si mai pe larg decat am facut-o eu aici). Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:17 |