[VIDEO] SPEED WARNING ADVERT, The faster you go, the bigger the mess!
[VIDEO] SPEED WARNING ADVERT, The faster you go, the bigger the mess!
adip |
30 May 2007, 00:07
|
||
Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
Arhimede |
30 May 2007, 00:33
|
Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 |
Propun sa facem ceva in scopul asta.
M-am saturat de mesaje transmise pe messenger care mai de care mai penibile, cred ca ar putea fi inlocuite cu un mesaj care sa atraga atentia cu filmulete de genul asta.Forumul asta are ceva membrii, si cred ca se pot raspandi mesajele astfel incat sa aibe ceva ecou, cat de mic. Eu am scapat ca prin minune de ceva de genu asta, si am prieteni care au ramas fara familie prin astfel de intamplari. Astept reactiile voastre. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Zippy |
30 May 2007, 01:32
|
Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti |
eu am trimis deja la toata lista mea de messenger (vreo 200 persoane)..dintre care vreo 100 au permis. Sper sa aiba un efect!
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
hash |
30 May 2007, 12:22
|
calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 |
Brr, m-a luat cu racori pe sira spinarii ..
|
--------------------
-
-
-
|
|
TMihai |
30 May 2007, 12:47
|
Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti |
Nici nu stiu ce-i mai rau...sa te nenoroceasca vreunu sau sa traiesti cu vina ca i-ai nenorocit pe altii, mai ales pe cei dragi? Cred ca orice audi a6, passat, seria 7, 4x4 etc ar trebui vandut cu un sistem care sa nu te lase sa pleci la drum pana nu vezi un filmulet din asta.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
driverx |
30 May 2007, 13:44
|
--- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vijelie |
30 May 2007, 13:51
|
membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti |
Filmuletele astea capitaliste sunt prajituri cu frisca in comparatie cu ce filme REALE difuza Militia Rutiera viitorilor posesori de permise inainte de 1989.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Arhimede |
30 May 2007, 14:32
|
Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 |
Eu tot cred ca ar trebui sa fie un topic in cele mai multe parti din forum cu titlul Apel in care sa fie rugati membrii sa transmita filmulete de genu asta.Poate sunt de acord moderatorii!!
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
TMihai |
30 May 2007, 14:36
|
Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti |
Ar trebui puse pe post de topic reminder
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
ady85btz |
30 May 2007, 14:59
|
Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti |
lasati smecheria,nu va dati mari cu hergheliile voastre,nu intrati in jocurile altora,ignorati viteza...viata e cea mai importanta!!!
super emotionante! si triste totodata....asa ceva se intamplat in fiecare minut in lume |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Abu |
31 May 2007, 08:51
|
Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti |
@adip, adevar graiesti...
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
SiloS |
1 Jun 2007, 14:34
|
Gangester Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 February 04 From: Buzau |
@Primul film al lui Zippy ... daca soferul nu frana avea timp sa treaca . In alta ordine de idei ... pe mine sangele din filme nu ma impresioneaza deloc ... eu m-am dat peste cap cu masina .... am intrat in stalp cu masina de am crapat parbrizul cu capul ... am vazut oameni intinsi pe marginea drumului dandu-si ultima suflare . Filmele ... sunt doar filme ... pentru unii unii chiar au un umor negru ...
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
sefu_alx |
1 Jun 2007, 14:40
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 |
filmele astea sunt copiate dupa Final Destination
|
--------------------
x
y
2009
|
|
touche |
1 Jun 2007, 15:15
|
Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta |
QUOTE @Primul film al lui Zippy ... daca soferul nu frana avea timp sa treaca laugh.gif . In alta ordine de idei ... pe mine sangele din filme nu ma impresioneaza deloc ... eu m-am dat peste cap cu masina .... am intrat in stalp cu masina de am crapat parbrizul cu capul ... am vazut oameni intinsi pe marginea drumului dandu-si ultima suflare . Filmele ... sunt doar filme ... pentru unii unii chiar au un umor negru ... laugh.gif ai dreptate sunt oar niste filmute, dar scopul acestor filmulete este sa te atentioneze ce se poate intampla, chiar nu doresc nimanui sa fie vinovat de un accicent care se lasa cu victime Chiar daca ai intrat intr-un stalp cu masina cred ca esti fericit ca nu ai intrat intr-un om cu masina. |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
SiloS |
1 Jun 2007, 15:19
|
Da' ce ? Crezi ca eu eram la volan ? Eram pasager in amandoua accidentele .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
touche |
1 Jun 2007, 15:22
|
Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta |
da , am crezut ca tu erai la volan, se pare ca am inteles gresit
|
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
SiloS |
1 Jun 2007, 15:36
|
Daca eram la volan imi era rusine sa spun pe forum ca m-am dat peste cap, ca am intrat in stalp .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
bear_mc |
3 Jun 2007, 09:58
|
Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti |
De cate ori vad filme de genul asta imi dau seama cat de fragili suntem.
Tin minte ca acum cativa ani eram pe bucuresti-urziceni si toata lumea o ardea cu 130km/h si mai mult si la un moment dat trecem pe langa un accident. O dacie intrase intr-un caminon. Cei din dacie murisera. Dupa ce am trecut de accident 99% din masinile care circulasera mai devreme cu 130km/h nu cred ca au mai trecut de 100km/h pana la bucuresti. |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
ionijhonnie |
9 Jul 2007, 07:07
|
Membru Group: Members Posts: 314 Joined: 8 July 07 From: Ploiesti - Bucuresti |
Pentru a reduce numarul accidentelor , ar trebui modificata legislatia putin:
Soferii incepatori sa poata conduce numai auto cu cel mult 70 CP shi limitator electronic al accelerarii in primii 2 ani. In primele 3 luni cu cel mult un pasager sau maximul de 200 kg incarcatura. In Scoala de Soferi sa fie obligatorie vizionarea unor asemenea Videoclipuri plus analizarea lor in detalii si concluziile ce se trag din acestea. Prea multor copii de bani gata li se pune in mana permisul obtinut cu spaga (cumparat) shi sunt luati direct din fata calculatorului cu Need for Speed sau Carmagedon s.a., shi urcati la volanul unui auto cu foarte multi CP; alcool; fumat "iarba"; bauturi energizante; sex in timpul condusului; prea multa cafea/prea putina odihna; asa s-au intamplat multe tragedii. Shi eu mai la inceput am facut unele tampenii, dar am avut norocul/sansa ca nu s-a intamplat nimic. Acu cred ca se pot reduce numarul accidentelor inca din scoala de soferi prin educatie preventiva plus o mult mai atenta examinare psihologica. |
--------------------
Actual: Dacia
SuperNova, 2001
îmbunătățită Rapsodie-Confort-Clima, 1.4mpi
- Albastru KatYfea X Ex: R16-1964, R16-1967, D1300-1975, LoganMCV-2007
|
|
ovidiusoft |
9 Jul 2007, 09:17
|
Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti |
Limitarea masinilor este o tampenie. Si cu Dacia 1300 se prind viteze mari si se moare. Si cu 2 cai putere poti sa lovesti un copil si sa-l omori. Deci pass.
Insa ce ar trebui facut: - introduse in timpul scolii notiuni de redresare din derapaj, anti larget locking, franare de urgenta. - responsabilizarea instructorilor. Nu am idei de cum ar trebui facut asta... poate cu inspectii inopinate pentru a verifica virgula calitatea cursurilor. - proba de examen mult mai dura - condus de zi, de noapte, mers in afara localitatii (depasiri) - poligon mult mai complicat (cum aveau aia la televizor la emisiunea aia) - test psihologic ca proba de examen (adica dat in fata politistilor si cu martor, sa nu se mai "faca" cu 50 ron) - simulator pentru testarea vitezei de reactie si a corectitudinii reactiilor (evitare vs franare) Pentru incepatori (acum problema e ca poti sa fii incepator si peste 10 ani daca n-ai condus...) ar trebui reluata proba de poligon pentru orice masina pe care vor sa o conduca. Sa demonstreze ca stiu sa o stapaneasca. Si nu in ultimul rand - ITP la soferi - adica la 2 ani sa se faca din nou testul psihologic si simulatorul. Nu ai trecut - esti pe bara! |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
AlinREHAU |
16 Jul 2007, 23:19
|
membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 |
Eu am vazut live un om calcat de tren de la 15-20 m , cand am sunat la salvare (pe vremea aia nu era 112 ) aia mi-a spus sa caut si sa sun de pe un fix .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
touche |
17 Jul 2007, 01:08
|
QUOTE Soferii incepatori sa poata conduce numai auto cu cel mult 70 CP shi limitator electronic al accelerarii in primii 2 ani. si crezi ca o masina cu 70cp nu prinde viteza necesara pentru a provoca un accident grav? inainte de a avea megane am avut un polo de 50 cp si prindea lejer 140 km/h ( viteza la care se pot intampla multe din cauza unui incepator si nu numai) Cu o examinare mai atenta sunt total de acord cu tine sau introducerea poligonului ar mai fi o solutie |
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
yO_ |
27 Jul 2007, 22:00
|
Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
Forum Bot |
27 Jul 2007, 23:08
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 |
B30KDT: un spot la subiect dar un picut mai amuzant
|
-------------------- |
|
AlinREHAU |
27 Jul 2007, 23:11
|
Pai sa nu conduci asa ... la 200 printre masini si camioane daca nici nu stii drumul etc , un iresponsabil care a omorat inca cativa oameni nevinovati . Am fost pana la Constanta in iunie si dupa Kogalniceanu sunt niste urcusuri si coborasuri , ei bine in varful pantei ma depaseste unu si i-a dat la vale viteza eu am tinut-o cu 100 , cand a ajuns jos era un fel de gaura mai mare de intra toata masina pe o portiune de 10 -20 m cu 20 cm mai jos , tipul de la greutate a tras involuntar de volan stanga si apoi dupa multe manevre stanga dreapta sus jos abia a reusit sa controleze masina . A avut noroc ca nu venea nimic din fata ca altfel vedeam un carnagiu . Dupa faza asta nu au mai depasit 100 dar noi i-am depasit sa ii vedem cat is de albi la fata toti . Nu poti avea incredere in fiare... vorba cuiva .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
Cypher4laguna |
3 Aug 2007, 09:51
|
Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti |
Unii uita ca traiesc in Romania si asta... inseamna drumuri proaste nu Nurburgring ... Evident ca pe Nurburgring nu exista trafic pe contrasens nici pietoni nevinovati sau fie si indisciplinati care sa sara in fata masinii.
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
supremeon |
2 Sep 2007, 22:32
|
cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... |
chestia este ca oamenii sunt cam prosti si neatenti cand conduc, nu neaparat viteza este de vina... eu, personal, inafara localitatii intotdeauna voi incerca sa ating viteza care sa imi confere economia de combustibil, si sunt de parere ca limitele legale din Romania sunt prea joase... as pune 120 pe sosele, si 80 in localitate... si soferii ar trebui sa stie ca acelea sunt limite maxime, nu viteze la care trebuie sa circuli... de exemplu, in oras toti merg cam cu 55, inclusiv pe sosele care suporta mai mult... in ceea ce priveste accidentele din filmele astea, sunt facuta din prostie! si cea mai mare prostie este discutatul cu altii... soferul trebuie sa isi vada de drum, sau, daca tot vorbeste, in puii mei, sa nu intoarca capul catre ceilalti... eu asa fac... iar clipul in care tipele trec pe rosu, no comment, caci nu viteza e de vina; clipul in care tipul izbeste din spate un camion, la fel, nu viteza este de vina ca el nu a virat suficient din timp etc... iar, in clip-urile care arata izbirea pietonilor, nu viteza e de vina, oameni buni: pietonii nu au ce cauta acolo! Daca un pieton iti sare in fata, nu conteaza daca ai 60 sau 40 la ora... tot zboara...
|
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
AlinREHAU |
2 Sep 2007, 23:04
|
Problema e ca MAJORITATEA oamenilor care sunt loviti de o masina la 50 la ora -TRAIESC dupe 50 la ora sansele scad dramatic , poate tie nu ti-a iesit niciodata un copil in fuga de dupa o masina , eu am asistat la o faza din asta. Am vazut ceva rosu i mic in dreapta masinii din fata apoi am vazut fum la rotile lui ala , dupa o fractiune de secunda iesa copila cu rochita rosie prin stanga lui ala ... Daca ala din fata mea avea cu 5 Km mai mult o atingea urat pe fetita . Unde sa mai pui ca nu aveam 50 si tatal fetitei a inceput sa sara cu gura , nu era nici gand de trecere de pietoni acolo . 50 la ora in localitate e super ok , nu chiar peste tot dar e ok . La intrarea in oras unde ai de mers 6 Km pe drum cu 4 benzi de ex nu e ok Ar trebui sa fie puse limitari la 60 - 70 in zone din astea .
Cu cat mergi mai incet in oras cu atat ai sanse sa nu iti manjesti masina de rosu.Chiar zilele trecute mergeam undeva intre blocuri unde nu era circulatia chiar mare si eram singur pe strada ,mancam un mar si mergeam cu a 1 a , incet incet ... poate asa a fost sa fie , la un moment dat a iesit un copil de dupa un gard exact in fata mea , evident masina a inghetat in locul in care era . Daca stai si analizezi poate zici ca daca aveam 30 la ora treceam inaintea copilului , dar e mai bine sa fi prevazator. |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
supremeon |
3 Sep 2007, 00:08
|
cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... |
si unde treaba se presupune ca este organizata se pot intampla diverse chestii neplacute... uitati aici: http://video.acasa.ro/view_video/70ad13f46...vului-2007.html
|
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
yO_ |
30 Sep 2007, 11:49
|
Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon |
Imagini șocante filmate de radarul poliției - VIDEO
http://www.realitatea.net/93332_Imagini-so...---VIDEO-.html# |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th November 2024 - 20:10 |