Handsfree mode - Idei/pareri (cum as putea face?)
Handsfree mode - Idei/pareri (cum as putea face?)
s3r_ban |
2 May 2015, 08:40
|
||
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 20 July 14 From: Timisoara |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
An 2000 ; 1.6 ; 16v
- [WTF]
|
|||
marksman |
2 May 2015, 18:00
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.538 Joined: 1 November 04 From: sat |
Nu stiu ce fel de microfon era in statie, dar probabil ca e unul cu directionalitate pronuntata. La Passatul din parohie microfonul e plasat in plafon, deasupra oglinzii retrovizoare si interlocutorii nu se plang de calitatea sunetului.
Daca microfonul tau are doua fire, poti incerca sa il inlocuiesti cu unul de handsfree de Passat sau orice alt microfon de handsfree auto, cu doua fire. Vezi ca se gasesc instalatii HF de Logan/Duster la bursa (sau cel putin erau mai demult). |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot
|
|
s3r_ban |
9 May 2015, 21:57
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 20 July 14 From: Timisoara |
Mersi frumos Marksman pentru sfat.
Asa am microfonul, e cu directionalitate pronuntata, doua fire.. am sa incerc maine sa fac o proba cu modulul ala de 5 microfoane de la un webcam..sunt legate in serie..(conectat la laptop are o raza foarte mare de captare a sunetului)..sper sa se comporte ok si pe CB. Mai am alt microfon HF in oglinda (e din aia cu bluetooth) dar nu prea as vrea sa o stric.. Am sa revin cu rezultatul. |
--------------------
Renault
Scenic
An 2000 ; 1.6 ; 16v
- [WTF]
|
|
raul1989 |
21 Jan 2019, 19:02
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 December 18 |
Buna e normal sa fiu auzit foarte prost când folosesc comunicarea mâini libere!
|
--------------------
dacia
dokker
2018
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:36 |