Dilema, Am primit Loganu' lovit
Dilema, Am primit Loganu' lovit
zarzavaturi |
8 Apr 2005, 11:02
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 March 05 |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6
|
|||
AL |
8 Apr 2005, 11:14
|
Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti |
Nimeni nu te putea obliga sa cumperi un produs defect sau neconform!
Acumm ca ai semnat de preluare, problema ta este una de garantie! Sfatul meu e sa iti vopseasca capota dar sa o bage doar pe ea la cuptor inainte de a fi montata!... va trebui sa ai grija ca nou capota sa fie ok inainte de a fi vopsita (fara urme de zgarieturi sau rugina), sa foloseasca toata tehnologia de pregatire (decapare, spritzchit etc.) si sa fie ulterior introdusa substanta de protectie pe baza de parafina acolo unde e necesar!!!!... idem cordoane de mastic... idem astuparea unor gauri tehnologice etc. ... idem emblema Dacia... Ar mai fi varianta revopsirii capotei originale... Tu decizi ce accepti... orice idee o au sa ti-o dea in scris ! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
zarzavaturi |
8 Apr 2005, 11:22
|
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6
|
|
Doru |
8 Apr 2005, 11:34
|
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 |
Ii luai seria de caroserie si n-aveau cum sa-ti dea aceeasi masina.
|
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
zarzavaturi |
8 Apr 2005, 11:41
|
Eu am vorbit cu cineva de la dealer si mi-a zis ce s-ar fi intamplat daca refuzam masina. Chiar credeti ca ar fi trimis masina inapoi la Pitesti ? Ar fi indreptat si ar fi vopsit capota originala. Eu zic ca am procedat bine, macar asa primesc o capota noua.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6
|
|
naturall |
8 Apr 2005, 12:15
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World |
nici eu nu prea cred ca iti dadeau alta masina desi asa ar fi fost corect...sa nu uitam ca suntem totusi in Romania si ei sunt inca Dacia...
...poate reuseai, insa cu un scandal imens si ff multi draci si timp pierdut... in schimb acum poti sa accepti reparatia doar daca iti convine cum e facuta...daca nu e ok, stii ce ai de facut: VC, OPC & stuff |
--------------------
Dacia
Logan
1900 toamna
- B69XXX It's more DACIA than Renault
|
|
MoneyTalks |
9 Apr 2005, 21:50
|
- Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland |
QUOTE(zarzavaturi @ 8 Apr 2005, 10:41) Eu zic ca am procedat bine NU ai procedat bine! NU trebuia sa accepti masina lovita! Daca ai acceptat-o, e problema TA si NU a noastra. Orice sfaturi ai primi de aici, treaba e consumata si urmeaza sa iti rezolvi problema cu dealer-ul. Discutia asta NU are sens, aici se inchide momentan, iar peste un timp se va sterge. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th November 2024 - 20:00 |