Topic sters, DKMT
![]() ![]() ![]() |
Topic sters, DKMT
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.103 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Am o "vaga" imprese ca lui skija poti sa-i multumesti pentru asta.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Despre ce era topicul?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Era ala despre Vatra Romaneasca, varianta Hunedoara. Cu raioane si regiuni cezaro-craiesti umplute cu valahi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 4.939 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Da' parca mai era un topic pe care (conform initiatorului) se putea injura in voie, pt. racorirea spiritelor
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
se pare ca adminii fac parte din conspiratia antiromaneasca
![]() ps: parca i-am vazut si pe ei la intilnirea aia secreta This post has been edited by kaspersky: 19 Jan 2012, 18:58 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
in afara de mistouri nu am vazut nici un raspuns concret... As dori totusi o explicatie..
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
PM direct moderatorilor de la Cafenea și cu asta basta.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 21.558 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 19 Jan 2012, 18:53) se pare ca adminii fac parte din conspiratia antiromaneasca Pai chiar aseara o fost o intalnire ultra-mega-secreta. Francmasoneria este pe lista de asteptare, stau aia cu lacrimi in ochi si asteapta sa le dam si loc accept la noi pe forum. ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
iar fu intalnirea de taina a moderatorilor si a catorva useri mai egali ca altii...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.790 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
broblem?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
IRONICK |
![]()
|
Frustrari secsuale? Te simti marginalizat?
This post has been edited by IRONICK: 20 Jan 2012, 11:29 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.260 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
N-am avut mantia spalata si calcata si n-am putut veni.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
IRONICK |
![]()
|
S-a simtit, chiar am avut nevoie de cineva in plus pentru ceremonie.
This post has been edited by IRONICK: 20 Jan 2012, 12:36 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.103 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nu stiu sigur de ce mai-marii cafegii ti-au ras topicul. Dar daca eram eu in locul lor, dupa doua curatenii, probabil ca nici eu n-o mai faceam pe a treia (unde de vina e fix skija, cum ziceam), si-i prezentam butonul de delete. Mai ales ca nici nu era extrem de clar daca topicul ala e serios sau la misto.
Fara suparare, dar cu formulari de genul "se aude si la brasov" sau "hunedoara a fost exclusa" nici eu n-as fi sigur ca nu ziceai la misto. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Era pe surse, io-l cred.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th September 2023 - 16:56 |