Curs Valutar | Ultimele stiri financiare | |
---|---|---|
Euro | 4.975 |
Un pas inainte – credite pentru taximetristi,
In ceea ce priveste contractarea unui imprumut, situatia taximetristilor este una delicata, deoarece sunt inca banci care nu acorda credite acestei categorii de solicitanti sau banci care accepta taximetristii numai in calitate de persoane fizice autorizate.Pentru a solicita un credit la una din...(citeste) |
Dolar | 4.6178 | |
Cont Zero Tot de la Raiffeisen, e chiar cum il lauda?
zax |
9 Jan 2017, 13:17
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti |
|
||
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|||
VladSoare |
9 Jan 2017, 13:40
|
Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga |
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
ady77 |
9 Jan 2017, 13:52
|
راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau |
|
--------------------
|
maho |
9 Jan 2017, 15:48
|
Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.164 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic |
Ai semnat fara sa citesti?
@zax: pe la alte banci se pune pe site (mai ascuns, dar daca cauti se poate gasi) un document, de genul "termeni si conditii generale".... etc., destul de lung. In mod normal ar trebui sa-l poti gasi si la banca pe care n-o agreeaza neumann. N-ar strica citit si ala. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
zax |
9 Jan 2017, 16:04
|
Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti |
QUOTE(VladSoare @ 9 Jan 2017, 14:40) Nu era fumata, asa e ea... ca la reno, "asa face toate". Ca nu are draftul disponibil, ca iese din aplicatie gata completat in momentul in care-mi baga datele. Mi-a printat ea un document cu costurile dar tot cam a oferta colorata arata... O sa inccercc sa mai trec si pe la alta sucursala. QUOTE(ady77 @ 9 Jan 2017, 14:52) Pot sa iti raspund la inceputul lunii viitoare, sa vad extrasul. Am semnat act aditional pentru asta la sfarsitul lui decembrie. Mda, din motive obiective ideal ar fi sa deschid contul pana miercuri. QUOTE(maho @ 9 Jan 2017, 16:48) @zax: pe la alte banci se pune pe site (mai ascuns, dar daca cauti se poate gasi) un document, de genul "termeni si conditii generale".... etc., destul de lung. In mod normal ar trebui sa-l poti gasi si la banca pe care n-o agreeaza neumann. N-ar strica citit si ala. O sa-l caut, sa vedem ce gasesc |
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
ady77 |
9 Jan 2017, 16:25
|
راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau |
Mie mi-au zis ca e pe bune si le cunosc pe d-nele de la agentie de 9 ani.
|
--------------------
|
zax |
9 Jan 2017, 16:53
|
E, asta cu "pe bune" e dupa intelesul fiecaruia... ca cu tani am vorbit si de un cont de economii care cica ar avea costuri 0 daca-l fac odata cu asta "fara concurent"... treaba e ca de fapt ea se referea doar la comisionul de administrare care se reduce de la 4 lei la 0 dar ramane un comision de 0.5% la retrageri pe care ea nu-l considera cost ca de, "se plateste o singura data, cand scoti banii"
In concluzie, nu mai cred in mos craciun de mult asa ca ceva costuri pe undeva tot trebuie sa existe si pot sa le accept dar vreau sa le stiu. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
klaus |
9 Jan 2017, 19:21
|
步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti |
Aia cu zero lei la extragere de la alte ATM-uri au avut si cei de la Garanti vreun an-doi, dupa care au scos-o.
Din acest motiv intrebarea de baza care as pune-o ar fi pe cat timp sunt garantate prevederile contractuale. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Avani |
9 Jan 2017, 23:49
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.131 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri |
Contul curent nu e produs de creditare la termen. Deci, in principiu dacă beneficiezi de oferta asta acum, cam asa ramai cu costurile, tot 0.
In practica, trebuie sa existe o clauza in conditiile generale, in care banca are drept de interventie unilateral asupra costurilor. Daca respectiva clauza va fi folosita sau nu, niciuna de la ghiseu nu iti poate oferi informatia asta. Oricum, nefiind o asumare pe un termen precis din partea ta, oricand nu iti mai convin treburile, iti iei lucrurile si te muti la alta banca. This post has been edited by Avani: 10 Jan 2017, 15:30 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Lord Hades |
23 Jan 2022, 13:28
|
Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov |
Scruu aici fiind card de la RZB.
Pot face plata în SUA cu card romanesc visa de debit? Ma refer la plati la comercianți, nu online. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
marksman |
23 Jan 2022, 22:50
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.539 Joined: 1 November 04 From: sat |
Prin 2011 am plătit în SUA cu Visa Debit fără probleme. E drept, de la BT, nu de la RZB, dar nu văd de ce nu ar merge. Problemă a fost cu Maestro de la BRD, mi-au blocat cardul pentru că a avut loc o încercare de plată suspectă din USA. Așa am răbdat de sete două ore, că AMEX-ul corporate nu funcționa pe POS-ul ăla.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot
|
|
Fratzica |
23 Jan 2022, 23:46
|
Zen Group: Moderatori Posts: 2.916 Joined: 6 April 04 |
QUOTE(Lord Hades @ 23 Jan 2022, 14:28) Scruu aici fiind card de la RZB. Pot face plata în SUA cu card romanesc visa de debit? Ma refer la plati la comercianți, nu online. Depinde. Mie mi s-a intamplat sa platesc hotelul in US si sa imi dea decline, dupa 10 min ma suna de la banca sa ma intrebe daca eu eram initiatorul platii, dupa ce am confirmat, totul a fost ok. Cel mai safe ar fi sa ii suni din timp la call center si sa le zici ca vei face plati in tara X in perioada Y, sa nu ai surprize. This post has been edited by Fratzica: 23 Jan 2022, 23:58 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Lord Hades |
24 Jan 2022, 05:27
|
Got it. Mersi de sfaturi.
|
--------------------
OOOO
A3
|
|
r_vlad |
24 Jan 2022, 09:24
|
--- Group: Members Posts: 1.266 Joined: 6 September 06 From: Sibiu |
Nu am avut probleme sa platesc in SUA, la POS, cu mai nimic. Am folosit inclusiv VISA Debit de la Raiffeisen. Singurul loc unde am avut probleme a fost la benzinarii self service (cam toate pe la ei). Acolo, cand bagi cardul in automat, te intreaba daca e credit sau debit. Alegeam debit si nu ma lasau sa merg mai departe cu tranzactia si sa alimentez. Odata am apelat la un angajat care a ales credit chiar daca foloseam un card de debit si a mers. Daca nu merge trebuie intrat in benzinarie si facuta plata acolo.
This post has been edited by r_vlad: 24 Jan 2022, 09:32 |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
Lord Hades |
4 Feb 2022, 16:55
|
Vorbisi cu raiffeisenul zice ca nu am restricții... vedem mai încolo.
|
--------------------
OOOO
A3
|
|
Lord Hades |
25 Feb 2022, 14:38
|
Merge fără probleme, atât cu cardul fizic cat si contactless din telefon.
|
--------------------
OOOO
A3
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th November 2024 - 19:55 |