Cum ati auzit de DaciaClub?, o scurta poveste despre cum ati ajuns:DC
Cum ati auzit de DaciaClub?, o scurta poveste despre cum ati ajuns:DC
rtulea |
18 May 2005, 11:40
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|||
radian |
18 May 2005, 11:53
|
gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani |
Are careva timp si chef sa se ocupe de confectionarea de autocolante www.daciaclub.ro? As fi unul din amatori, contracost binenteles.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Liviu |
18 May 2005, 22:38
|
expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard |
Ce ar fi sa petreci 2 minute la Bursa, citind topcul despre autocolant ? Unde mai pui ca e si sticky !
Sau, ca sa nu mai cauti (poate obosesti ) : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=2166 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
ashu |
18 May 2005, 23:52
|
Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti |
Io am primit un meil cu linkul la forum de la un coleg. Era in iarna lui 2002, de-abia imi luasem supernova. Forumul era doar pentru supernova, erau putini membri, iar discutiile erau in marea majoritate tehnice si la subiect. Eu n-am fost in viata mea un pasionat de masini, nu aveam nici o problema cu supernova, insa am rasfoit putin forumul sa vad cam ce parere au si ceilalti despre supernova. M-a prins, explicatiile de atunci erau excelente, era un fel de howstuffworks despre supernova. M-am apucat si am citit toate topicurile, despre roti, caroserie, vopsea, motor, cutie, toba, catalizator, stergatoare, chedere, etc, tot. Am invatat o groaza atunci despre DSN, de fapt despre masini in general.
Mi-au placut foarte mult discutiile de atunci si nivelul ridicat al userilor. Asta a facut sa raman in continuare pana in ziua de azi. In timp, odata cu dezvoltarea Cafenelei, mi-a facut placere sa pot discuta cu acei membri de la inceput si cu multi dintre cei veniti ulterior si pe alte teme, fara legatura cu masini. As zice ca acum m-am retras la Cafenea, ma simt acolo ca vinerea seara cand ma intalnesc cu prietenii mei vechi la aceeasi bodega de ani de zile si unde discutam tot ce sa intamplat in timpul saptamanii. Oricum, de 3 ani de zile pentru mine forumul asta face parte din cotidian, m-am obisnuit si mi-e greu sa las prea mult timp fara sa intru sa mai schimb o vorba pe subiectele care ma starnesc. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
lili |
19 May 2005, 07:19
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 November 04 From: Timisoara |
De la un prieten. Ma inscrisesem sa-mi cumpar un Logan si mi-a spus ca pot obtine informatii de pe forum.
In final am renuntat la Logan si mi-am luat Kalos, dar am ramas, fiindca am invatat foarte multe de pe forum. Citesc aproape zilnic. Multumesc celor care au avut initiativa si celor multi care sar in ajutor sa raspunda la intrebari. As vrea sa contribui financiar, dar nu stiu cum(poate imi da cineva un PM..) |
--------------------
Chevrolet Kalos
SX 1.4 16v
- B35044
|
|
burliu |
19 May 2005, 07:25
|
Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 |
eu prin noiembrie 2002 cind aveam supernova de atunci sint pe aici si de atunci zilnic citesc forumul
|
--------------------
.
.
.
|
|
SilviuB |
19 May 2005, 14:19
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina |
Anul trecut prin august am dat o cautare pe google cu ,,poze live logan" (cred) si asa am aterizat pe aici... si am ramas datorita acelor multor lucruri care le-a insirat ashu in postul lui.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
costi |
19 May 2005, 14:23
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti |
nici eu ..... si-mi pare rau !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
St |
20 May 2005, 07:59
|
Membru Group: Members Posts: 4.448 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti |
Cautam pe google, dar nu mai stiu sigur ce. Cred ca despre Logan.
Inregistrat in aceeasi zi 18 July 04. vre-o 4-5 zile am citit 4-5ore pe zi pe forum fara sa zic nimic. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Michael |
20 May 2005, 11:34
|
Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 August 04 From: Bucharest |
Cautam cu disperare pe net informatii despre Dacia Logan, model pe care doream, la vremea respectiva, sa il achizitionez. Asa am ajuns si pe DaciaClub, care m-a ajutat sa imi formez o opinie cat mai documentata despre acest model.
|
--------------------
Volkswagen
Jetta
2008/Comfortline 1.4 TSI 122 CP DSG7
|
|
Gaby |
20 May 2005, 12:47
|
neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti |
Eheee... era odata prin primavara lui 2002 cineva care incerca sa-si promoveze un nou forum pe supernova.com. (Alex) ... si care nu reusea sa convinga oamenii sa mute discutiile pe acel forum.
Dar uite ca a reusit si acum acel forum habar nu am daca mai exista, in timp ce asta are peste 6.000 de membri. Imi aduc aminte ca prima data forumul avea un skin de te dureau ochii cand il citeai. |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
Mache |
20 May 2005, 12:52
|
Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti |
Iar nenea Gaby a facut ce a facut si a introdus microbul Daciaclub.ro si in mine.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
rdu |
20 May 2005, 13:23
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 44 Joined: 25 April 05 From: Iasi |
Am ajuns aici de la un link de pe teraforum :dupa 2 sapt. de citit mi-am vindut dacia iar rezultatul il vedeti in stinga
|
--------------------
DACIA/FIAT
LOGAN 1.6 LAUR,PANDA
- IS .....
|
|
bogdan_iuly |
20 May 2005, 21:17
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 February 05 From: Bucuresti |
Pe scurt: TV + curiozitate + Google => DaciaClub
Pe lung: Daca va aduceti aminte la stiri (ProTV sau Antena1) a fost un reportaj despre "retragerea" pentru rescrierea softului a primelor Loganuri in care erau citate cateva posturi de pe un topic (ala cu "ti-a ciripit tie pasarica") de pe DaciaClub. Desigur ca ei nu au dat numele site-ului, insa aceste probleme m-au determinat sa caut pe net despre Logan ... Si asa am aflat de DaciaClub ... Si acum, dupa cateva luni, chiar daca nu am scris un nr prea mare de posturi (dial-up, daca intelegeti), ma consider dependent ... |
--------------------
Dacia
Logan
- It's nice to be important, but
It's more important to be nice! ------------------------- Scooter |
|
musicall |
21 May 2005, 01:06
|
musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila |
Membru destul de recent februarie 2005 cautam informatii despre LOGAN... da nu mai tin minte... cine mi-a dat pontu !! Poate e mai bine... ca acum ii eram dator cu o bere !!!
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
DomnulK |
21 May 2005, 06:27
|
ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti |
Pe vemea aia aveam SRN,si cautam un manual pentru ea...Asa am ajuns la Daciaclub.ro. Acum imi e greu sa ma mai despart de Daciaclub.ro
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Valentin V |
21 May 2005, 08:48
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 28 January 05 From: Bucuresti |
in ianuarie 2005,ma hotarasem sa iau logan
cautam pe google poze logan si diverse informatii despre logan am incercat sa ma inscriu cel putin 3saptamani nu reuseam deloc pana intr-o zi cand am devenit membru incepator de atunci sunt zilnic pe forum,si de acasa si de la serviciu |
--------------------
DACIA by Renault
Logan 1.4 Preference
- B 63 AIV
|
|
yrandreia |
8 Jun 2005, 12:55
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti |
Si eu tot cu... Si... sincer... nici nu mai stiu exact ce cautam, dar... era de Dacia
|
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2002
- B-XX-YRA :::... Nu te pune cu prostul ca... are mintea odihnita! ...:::
|
|
gheghe |
8 Jun 2005, 17:09
|
Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH |
Traiasca M-am hotarat sa caut informatii cand s-a anuntat programul de innoire a parcului auto.
Necazul e altul, tind sa devin DEPENDENT DE FORUM. Ma ia familia la ochi |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
CristiZ |
8 Jun 2005, 17:28
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi |
Am cautat despre Dacia Logan pe Google.
|
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
blondiasi |
8 Jun 2005, 22:52
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 12 February 03 From: Iasi |
initial am intrat pe www.dsn.as.ro, dupa ce am dat un search in google despre poze cu dacia solenza (pe vremea cand nu aparuse)
|
--------------------
Ford
Mondeo Tournier TDdi
2003
|
|
bogdus |
10 Jun 2005, 15:00
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 20 October 03 From: Bucuresti |
Cautam informatii despre Solenza, la sfarsitul lui 2003, ca vroiam sa imi iau. Am gasit forumul vechi (cel cu dsn.as.ro). Am intrat si mi-a placut.De atunci am ramas fidel. Tin minte ca la prima mea intrebare mi-a raspuns ashu. Intre timp mi-am luat Supernova. Posturi am mai putine, ca am masina de cateva luni, dar nu am avut inca probleme prea mari cu ea. Cel mai mult mi-a placut calitatea, atat a informatiilor, cat mai ales a membrilor si a conversatiilor. Apreciez foarte mult ca aici nu se scrie in limbajul mirc (traiasca regulamentul si cei care l-au facut). Imi place sa citesc forumul, pentru ca invat o gramada de lucruri, despre masini si nu numai. |
--------------------
Dacia
ex DSN, actualmente Opel Astra
2002/Rapsodie "Adevarata intelepciune este aceea de a sti ca nu stii nimic.."
Socrate |
|
crocky |
14 Jun 2005, 17:05
|
daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti |
Pai in vara lui 2004, cand Oltcit-ul isi cam daduse duhul...cautam sa-mi iau masina (de solenza stiam de la un prieten care-si luase de un an) si eram in cautare de informatii "din interior" si ... google s.a. uite asa am poposit aici; si am de gand sa stau
|
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
alx |
14 Jun 2005, 17:18
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni |
Eu am fost membru activ mai bine de 1 an pe alt forum similar in care se vorbea destul de des de acesta dar din nepotrivire de caractere am parasit acel forum si... "i'm stuck with you!"... si reno.ro...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
SYL |
14 Jun 2005, 17:44
|
doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti |
Cum Alex, ai parasit daewooclub? Daca respectivi sustineau ca o masian de epoca, adica Cielo (da, masina e copiata dupa Kadett '84, deci are peste 20 de ani vechime ) e mai bun ca LGN trebuia sa pleci....pe mine a ajuns sa am distreze cu cata inversunare isi suntin woo-urile, incat unii de pe acel forum si-au facut gruparea "anti-logan" (sau ceva de genul...parca asa apare sub avatarul lor).
|
--------------------
Dacia
Duster
1.2 TCe 4x4 E6 (2015)
|
|
SOR |
14 Jun 2005, 17:55
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova |
eu cautam oltcitclub si am gasit daciaclub deci... in loc de oltcit a trebuit sa imi iau dacie...
|
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
alx |
15 Jun 2005, 07:35
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni |
QUOTE(SYL @ 14 Jun 2005, 17:44) Cum Alex, ai parasit daewooclub? Daca respectivi sustineau ca o masian de epoca, adica Cielo (da, masina e copiata dupa Kadett '84, deci are peste 20 de ani vechime ) e mai bun ca LGN trebuia sa pleci....pe mine a ajuns sa am distreze cu cata inversunare isi suntin woo-urile, incat unii de pe acel forum si-au facut gruparea "anti-logan" (sau ceva de genul...parca asa apare sub avatarul lor). Nu din aceasta cauza am parasit forumul... Am spus si mai sus: nepotrivire de caractere... Fiecare poate sa-si sustina ideile pana in panzele albe, nu ma afecteaza pe mine... Ma afecteaza cand isi bate cineva joc de mine. Aici macar se fac publice banarile... Acolo nu! Si se mai si raspunde cu o explicatie de genul: Nu am chef sa iti explic... Am facut exact ca ei: am dat 1 warn forumului, 2, 3,4 si la al 5-lea am parasit. |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
fiderzen |
15 Jun 2005, 08:14
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari |
eu am aflat de la tv,era o emisiune despre internet ,ceva,si a prezentat si siteul daciaclub ,bine, asta s-a intamplat acum un an parca.....dar am vizitat si siteul supernova si stiu doar ca era cam nasol....
|
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
oboman1980 |
15 Jun 2005, 12:04
|
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 19 November 04 From: Darmanesti, Bacau |
Cautam pe net "probleme dacia solenza" si am aflat de daciaclub.ro. Asta era anul trecut prin toamna.
De atunci mai intru si vad ce probleme au altii si ce pareri au despre dacia. Asa mi-am dat seama ca problemele care le am eu la SLZ-a mea sunt cam pe la majoritatea SLZ-elor. Oricum am aflat chestii utile si chiar imi place tot ce e daciaclub.ro |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2003
- BC-06-LRF
|
|
GeorgeB |
15 Jun 2005, 12:06
|
the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti |
de pe google a loooong , long , looong time ago
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:11 |