AUSTRALIA GP, Detalii despre circuit
AUSTRALIA GP, Detalii despre circuit
St |
4 Apr 2023, 15:11
|
Membru Group: Members Posts: 4.448 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
eurocristi |
4 Apr 2023, 18:28
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 16 May 07 From: Oradea |
Cursa a fost spectaculoasa in mare parte, restartul de la final s-a facut pentru spectacol, in mod normal ar fi tresbuit sa se termine sub SC.
Pina la urma a fost bine asa, este material de tocat pentru presa si pentru fani. Sainz a fost complet aiurea la restart, daca nu se oprea in Alonso ar fi iest in decor , mi se pare normal sa primeasca penalizare pentru prostie ca nu putem numi greseala manevra lui. Ocon nu cred ca a gresit cu ceva, m-am uitat de cateva ori la reluari. Gasly s-a urcat pe el desi avea loc in stanga iar Ocon nu mai avea unde sa mearga in dreapta. Ma bucur pentru Alonso, nu m-as fi gandit ca poate sa aiba un debut de sezon cu 3 locuri 3 cu Aston si cred ca nu sunt sigurul care avea indoieli de genul asta. Sper ca Aston sa reuseasca sa mentina un ritm de dezvoltare si sa fie la bataie cu Merc pentru locul 2. Ferrari este praf, nu are piloti de clasa, masina nu este grozava, nu prea au atuuri. |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
ProfiBv |
4 Apr 2023, 20:55
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.126 Joined: 12 June 16 From: Bv |
|
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2010 / 1,5dci 110cp / EDC
- Bv Drumuri bune și RESPECT !
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:30 |