Felix, CNSAS-ul si Sobolanii Rosii, Motanul contraataca.
![]() ![]() ![]() |
Felix, CNSAS-ul si Sobolanii Rosii, Motanul contraataca.
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.193 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
ce interesant...paine si circ.
Mai bine ne uitatam sii noi la cfr-isti ca aia mai au taria de caracter sa faca o greva ceva....restul suntem masa de manevra. Da sa mor io daca mai votez anu asta.... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Felix n-are nici o vina ca un avocat a reusit sa aplice lovitura de gratie CNSAS-ului. Vina apartine celor care n-au fost in stare sa faca o lege ca lumea; si parca tin minte ca a fost mare chin cu deconspirarea prin parlament, ca legea Ticu a fost facuta varza de tovarasi. Nu-i exclus sa-si fi lasat baietii portite de scapare.
OT: Apropo de Felix, anul trecut anuntase ca se retrage; a fost mare tam-tam pe subiectul asta prin presa (o atentie exagerata pentru un partid de buzunar). A doua zi dupa anunt, suna telefonul fix si o voce de caprioara ma intreaba daca vreau sa particip la un sondaj; zic da. Si incepe sa ma intrebe ce parere am despre anuntul lui Felix, cum cred eu ca ar fi mai bine pentru partidul antena 1/2/3, pentru imaginea lui Felix etc. Cum ar veni, a fost doar o chestie de imagine, ca motanul continua sa-si bage coada in toate. Apropo, la antene nu s-a pomenit nimic despre scandalul de la alegerile PC... |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sunt oarecum dezamagit de modul cum interpreteaza lumea decizia Curtii Constitutionale.
Toti cu vai ce lovitura a dat securistul de Voiculescu etc, etc. In acest an electoral, in care incepeau iarasi niste verificari de dosare de politicieni si tocmai incepeau verificari de dosare ale judecatorilor, ca sa vezi cum se face ca hop, se declara neconstitutionale deciziile CNSAS (deci nu CNSAS-ul ca institutie, ci deciziile lui). Voiculescu e pionul care scoate castane, de fapt interesele sunt mult mai in spate. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai da Klaus, ca daca pana acum s-ar fi facut public dosarul motanului, nu ar fi fost nicio problema.
Iar referitor la dosarele judecatorilor, la fel, daca se faceau publice pana acum toate dosarele colaboratorilor, nu ar fi fost nicio problema. Dar ei le-au tinut secrete si au devenit o arma de santaj. Fii atent cum judeci cazul ca uite ce dosar avem noi aici. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Este curios cum de nu sare de c*r in sus primul matroz al tarii la decizia (previzibila de altfel) a C.C. Ori si pe la cotroceni bantuie fantomele trecutului.
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum era mah...ultimul stinge lumina...sau trage apa?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Ar trebui sacanate TOATE dosarele si puse pe net. Asta asa repede fara verdict fara nimic.
|
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu prea merge cu publicarea integrala a tuturor dosarelor. Multe contin amanunte nasoale de spre viata privata a celor implicati cu chestii intime care nu au nici o legatura cu munca informativa. Secu aduna orice date despre persoanele urmarite si despre colaboratori ca sa umple dosarele si se pare ca aveau o placere perversa sa -si bage botul in alcovuri si in familile celor aflati sub lupa.
De ex. ai fi f. interesat sa afli ca primul matroz se masturba la camin in baie la ora noua holbandu-se la tatele lui raquel welch.Dosarele sunt pline de delatiuni abjecte si mai putin de dizidenta sau colaborationism serios. Deci trebuie filtrate de catre cineva si pus pe tapet ce tine de politia politica intr-adevar. Am avut printr-o intamplare ocazia pri 1988 sa vad pentru cateva minute o nota informativa facuta de un turnator notoriu de la servic. Era penibila nu continea nimic serios dcat niste delatiuni intime gretoase.Da ` ala scria la greu fiindca baietii il tineau in sah cu un dosar penal. Ce-i intersant in tata balacareala asta e ca cei care zbiara "Au maseaua "sunt cam tot aia care asta primavara cand CC l-a pupat pe baselu&comp. clamau profesionalismul CC si faptul ca deciziile sunt mai sfinte ca biblia. E an electoral si toti se tem sa nu scape aia de la CNSAS ce nu trebuie ![]() ![]() Cu stima bion This post has been edited by bion: 1 Feb 2008, 18:11 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Intradevar trebuie un filtru la dosare, dar, cum se intampla de obicei in Romania, CNSAS-ul era controlat politic, si nu deconspira decat pe cine "trebuie", in functie de interese. Ete de-aia n-am io pulover pe gat, ca s-a desfiintat CNSAS-ul... Securistii sunt oricum peste tot: in parlament, la Guvern, la Cotroceni, si daca e sa inceapa deconspirarea "pe bune", corect ar fi sa inceapa cu primul marinar al tarii.
|
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Buna sau rea , decizia Curtii Constitutionale trebuie respectata . Avocatul lui Felix a facut dovada ca stie carte , pentru asta trebuie felicitat , asta e treaba unui avocat , sa-si apere clientul . Felicitari .
Domnii din Parlament sa puna osul la treaba si sa puna legea in acord cu Constitutia sau sa modifice prevederile Constitutiei in acord cu legea , exista si aceasta posibilitate legala . Insa , la cum se misca lucrurile in parlament , ma tem ca vor trece cele 45 de zile fara sa se ia vreo decizie , Legea CNSAS va fi abrogata de drept si vom ramane cu Secu pe cap ... ![]() Nu mai spun de banisorii ce vor intra in buzunarele motanului drpt daune-interese ... ![]() Ma bucur ca vine primavara si vom fredona versurile lui Toparceanu : ,, a iesit un pui de Musca sa-si usuce labele " ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Imi cer scuze, am vorbit prostii cand am zis, in necunostinta deplina de cauza, ca:
QUOTE(klaus @ 1 Feb 2008, 09:42) Eu am crezut ca hotararea a fost data ep exceptiile ridicate de Voiculescu, insa decizia CC este absolut naucitoare din punctul de vedere al formularii ei. Este prima decizie pe care z(nu ca as fi vazut foarte multe) care analizeaza exceptiile unor articole, si la sfarsit nu declara neconstitutionale articolele incriminate ci intreaga lege in ansamblul ei: QUOTE(decizia 51 a CC din 31 ianuarie 2008) Admite excepția de neconstituționalitate ridicată de Dan Voiculescu în Dosarul nr.8520/2/2006 al Curții de Apel București – Secția a IV-a civilă și constată că Legea nr.187/1999 privind accesul la propriul dosar și deconspirarea poliției politice comuniste, modificată și completată prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 16/2006 pentru modificarea și completarea Legii nr. 187/1999 privind accesul la propriul dosar și deconspirarea securității ca poliție politică, precum și dispozițiile art. II și ale art. V din această ordonanță, sunt neconstituționale |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
bataie de joc a ajuns romania...se distrug uzine dar se aduc chinezarii,se da jos un regim da tot la putere vine...
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
cum naiba sa mai vrei sa te intorci in tara!!!
pentru o amarata de foaie, in tara am umblat cateva ore bune, decan, rector, jurist, registratura, relatii internationale, indrumator, plus ca pe unii nu ii gaseam... deci o zi criminala... aici, in 5 minute am rezolvat tot. romania e o tara... deosebita. apropo, aici circul numai cu bicicleta, fac un sfert de ora pana la facultate, si in 2 saptamani de cand sunt aici nu stiu daca am auzit 2 claxoane... asa e la noi, ce sa faci, ne complacem in nesimtire, prostie si teribilsm. vorbeam odata cu o cunostina, mai cu stare... si zicea ca nu ar pleca niciodata din ro, ca se traieste cel mai bine.... si ii dau dreptate, lui. il cred cand spune asta, doar are jeepan, se baga in fata la semafor, il opreste politia sare cu spaga, nu e chiar rau, "se descurca", asa e, in ro se traieste bine... viitor de aur tara noastra are... |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
klaus |
![]()
|
Si unde zici ca stai acum, in Paris? In Lyon?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
klaus |
![]()
|
Pai d-aia mergi asa linistit la servici.
Aici vroiam sa ajung... Daca ai sta in Paris sau in alt oras mare cred ca parerea ta ar fi alta. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Klaus: cu tot respectul: sigur ca in orasele mari traficul e mia greu, dar dupa cite am vazut eu ramine incomparabil cu ce-i in Bucuresti.
Bineinteles ca exista cauze atit obiective si (zic eu: mai ales) subiective; dar efectul e vizibil. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
klaus |
![]()
|
Fa o vizita in Istambul
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ia dati-va cate 10% warn ptr. off topic. Era vorba de cnsas nu de circulatia din marile orase. Sau o fi deturnare voita de la subiect
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Klaus: am omis sa precizez: nu in Balcani, si daca se poate nici in spatiul mediteraneean ci asa, incepind de pe la Viena spre vest.
Bion: neee, ca suntem la Cafenea. |
--------------------
.
.
|
bion |
![]()
|
Atunci baga sama ca daca la noi da la aia ba , problema circulatiei e datorita securistilor et comp
![]() Balcanii si unele spatii mediteraneene au sau au avut parte de comunism la greu ,deci QED ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
nene os si altii au luat warn de 10 % pentru offtopic la cafenea... asa ca lasati-o jos ca macane la faza cu "suntem la cafenea..."
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
os |
![]()
|
Bion:
CNSAS a fost/este de fatada, nu s-a urmarit niciodata elucidarea problemei securisto-comuniste. Subiectul este intr-adevar delicat (asa cum bine zici intr-o postare mai inainte), dar sunt sigur ca s-ar fi gasit solutii acceptabile - daca s-ar fi vrut. Nu s-a vrut, si putinele tentative sunt inabusite in fasa; eu cred ca (din pacate) abia natura o sa ajute sa ne lamurim - cu alte cuvinte: e posibil sa nu aflam nimic serios pina nu mor o serie de personaje-cheie. Ai zis de trafic si de comunisti: ai mai multa dreptate decit crezi. Fiindca degringolada din societatea romana e cauzata in mare parte (daca nu cumva complet) de scara de valori falsa impusa in vremea comunista. Aceasta include: indisciplina, arbitrar, lipsa de transparenta, lipsa respectului reciproc, lipsa respectului fata de proprietate - si inca altele, pe care nu le enumar aici. Adauga la asta stilul "lasa-ma sa te las", si-un pic de lene - si ciorba-i gata. Alydor: ce valoare crezi tu ca are un warn pe care mi-l dau singur? Ce valoare crezi tu ca are un warn in general? |
--------------------
.
.
|
bion |
![]()
|
Alydoare ,era o vorba la nenea orwell cu egalitatea pe fermele IAS si CUASC
![]() ![]() ![]() ![]() Tov. Os desi sunt antibolsevic am intotdeauna dreptate. Enervant ![]() ![]() Cu stima bion This post has been edited by bion: 7 Feb 2008, 11:02 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
sincer nene os ? fix cu 0 mai mult la cub...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
os |
![]()
|
Dom'bion,
eu n-am intotdeauna dreptate, dar de fiecare data ma stradui sa ma apropii de "dreptate" cit de mult pot. Mi se intimpla sa ma insel, sau sa gresesc - dar caut sa umblu prin viata tinind ochii larg deschisi, ca sa mai invat. Si caut ca opiniile pe care mi le formez sa fie cit mai fin nuantate. |
--------------------
.
.
|
bion |
![]()
|
Just! Si V.I. Lenin spunea ''Invatati ,invatati, invatati"sin cazul greselilor"Nu stii, te invatam, nu poti, te ajutam,nu vrei, te obligam".
![]() Chestia cu fineturi nuantate suna cam intelectual si in astia nu poti avea incredere asa ca trebuie eliminata ca poate duce la deviationism si trotkism Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
klaus |
![]()
|
Bei, sunteti off-topic
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
bion |
![]()
|
Tu esti un tehnocrat fara nivel ideologic corespunzator si tre` sa intelegi ca atunci cand vorbesti de perceptele PC nu poti fi off topic.
![]() This post has been edited by bion: 7 Feb 2008, 11:52 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:37 |