Probleme inmatriculare Sh - ro
![]() ![]() ![]() |
Probleme inmatriculare Sh - ro
RuNNeRp |
![]()
|
||
![]() Why not Zoidberg ? Group: Members Posts: 217 Joined: 1 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
BMW
318i
1999 Ex : Laguna 2 ph 1 1.9 dCi 120 cp - Hatchback - Dynamique - 2001
|
|||
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
nu e problema, legal poti sa cumperi o masina, sa o declari la fisc si sa nu o inmatriculezi, dupa sa o vinzi. pe talon ce scrie la "Instrainat catre...", numele tau sau numele intermediarului? daca scrie numele tau, n-au nicio valoare actele intermediarului si inseamna ca, fara suparare, toti 3 sunteti niste fraieri si dintr-un lucru simplu pe care il fac mii de oameni (sa vanda masini prin intermediari) ati facut cel mai complicat lucru posibil.
practic sunt 2 variante (in acte): ai cumparat masina direct de la propietar, si iti trebuie numele tau in talon, fisa de inmatriculare vizata cu numele tau si certificat fiscal de la proprietar, sau ai cumparat masina de la cineva care a cumparat-o de la proprietar si nu a mai inmatriculat-o. in cazul asta (care e si cel real), iti trebuie numele intermediarului in talon scris de proprietar, fisa de inmatriculare vizata cu intermediarul si certificat fiscal, daca intermediarul a declarat-o; daca nu a declarat-o si nu au trecut 30 de zile, merg si actele de la adm. financiara de la proprietar, dar daca vrei sa mergi pe v/c cu intermediarul, sa o declare, ca nu costa o avere, tre sa plateasca niste timbre si impozitul pe un semestru ca sa o radieze; oricum, asta e important, ce scrie pe talon la "instrainat catre...", si, eventual, despre ce judet e vorba, poate mai stiu colegii si cazuri aplicate |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
RuNNeRp |
![]()
|
numele de la instrainat catre este al meu, intermediarul a inregistrat-o si imi va trimite si fiscalul lui .... problema mea a fost ca aveam 2 semnaturi diferite pe acte ... la instrainat catre e semnatura intermediarului , iar la fisa de inmatriculare era cea a fostului propietar.... contractul v-c il am semnat cu intermediarul.
|
--------------------
BMW
318i
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cum a vandut intermediarul ceva ce nu-i a lui? Ce acte de proprietate avea la masina? el nu avea ce semna in numele proprietarului, pe talon semneaza persoana trecuta in el, parca scrie si pe spatele lui la instructiuni.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(argon @ 22 Jun 2010, 09:14) cum a vandut intermediarul ceva ce nu-i a lui? Ce acte de proprietate avea la masina? el nu avea ce semna in numele proprietarului, pe talon semneaza persoana trecuta in el, parca scrie si pe spatele lui la instructiuni. poate avea procura facuta la notar, asa am cumparat si eu masina tot de la intermediar dar avea si contract v-c |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
RuNNeRp |
![]()
|
avea contract v-c
|
--------------------
BMW
318i
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si procura nu sa inteleg..nu poti sa dai de proprietarul actual sa te intelegi direct cu el?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 14:36 |