nu e la financiar, o pot vinde ?
![]() ![]() ![]() |
nu e la financiar, o pot vinde ?
conducDACIA |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 25 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
- B-99-XXX
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Mda...legal nu se prea poate.
Vezi si situatia: masina este furata. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
problema trebuie sa o rezolvi invers.
adica trebuie sa iei pe rand pasii care i-ai urmat cand ai adus-o ! adica du-te inapoi de unde ai luat masina ...sa iti dea aia un act ( copie cel putin) dupa actul lor de vanzare cumparare .eventual poti sa scoti si de la politie ..cum ca masina nu e furata ( nu e data in urmarire) si dupa asta revii in tara si faci actele . |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
[quote=conducDACIA,31 Jan 2008, 12:58]
salut mi-a adus cineva de afara o masina (corsa 1.2 ) din 2001 . am inscris-o dar am pierdut toate actele cu care venea din tzara de provientza ![]() Cum ai inscris-o? Numere rosii? |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
conducDACIA |
![]()
|
nu...masina a fost inscrisa de un unchi prin nijte relatii ...
masina a fost direct cu numere negre. ex : azi a adus-o din austria a facut programare la rar, sa dus a trecut rar + itp de romania a depus actele la udristei.. si in 3-4 zile aveam numere negre direct+talon+cartea de RO... de curand mi-a venit de la financiar taxele la casa si la vekea masina dacia. dar nu mi-a venit la cea noua. m-am dus la financiar si mi-a zis ca nu mai exista alta masina pe aceasta adresa . le-am aratat documentele si mi-au cerut copie dupa toate actele.ca so inscrie le-am facut copie si mi-au zis ca le mai trebuie copie dupa contractul de vanzare-cumparare. pe care nu il mai am.. am incercat sa le explic ca nu am de unde sa mai fac rost si tralala.. ce mai pot face ? sau cum o pot inscrie la financiar prin alte metode ? |
--------------------
Dacia
Berlina
- B-99-XXX
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai daca masina a fost inscrisa de un unchi, iar daca unchiul respectiv nu locuieste cu tine (adresa din buletinul unchiului difera de adresa din buletinul tau), impozitul o sa-i vina unchiului.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
''salut mi-a adus cineva de afara o masina (corsa 1.2 ) din 2001 .
am inscris-o dar am pierdut toate actele cu care venea din tzara de provientza . ( brief+carte+act de vanzare-cumparare ) . masina nu este inscrisa la financiar.'' ''Las-o ma ca merge-asa!'' ![]() Daca ai inmatriculat-o definitiv ...Din cate stiu eu ,la inmatriculare iti cere si o viza de la financiar, daca a mers fara ,noroc bun si sanatate! |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Singura problema ar fi daca vrei sa o vinzi, ca atunci iti trebuie certificatul financiar - in rest, daca e inmatriculata si ai talonul e OK.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Daca a mers prima data, merge si a doua oara..
![]() ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
dar el vrea sa o vanda ...si nu poate daca nu e inscrisa la financiar!
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
conducDACIA |
![]()
|
poi dupa cum am mai spus masina e trecuta pe numele meu ,toate actelel sunt -pe numele meu . talon+cartea masinii + asigurare ( singura care am facut-o eu ).
unkiu nu mai este ![]() Daca masina nu este inscrisa la financiar si iau amenzi . unde le platesc ? sau cum le platesc ? |
--------------------
Dacia
Berlina
- B-99-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 20:48 |