ACTE Vanzare, Cumparare
![]() ![]() ![]() |
ACTE Vanzare, Cumparare
Alcatraz84 |
![]()
|
||
![]() Membru Nemuritor Group: Members Posts: 30 Joined: 30 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Confort
2005
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Duplicatul la CI nu se elibereaza de catre RAR decat in urma unor proceduri clare (declaratie conditii de pierdut/furat, declarata nula etc).
Daca tu inmatriculezi masina pe numele tau, pe baza CI duplicat eliberata de RAR, orice aparitie a "vechilor proprietari" cu CI original ii poate implica penal pentru fals in declaratii si uz de fals (ca au declarat CI pierdut/furat/distrus). Doar daca se dovedeste ca cel care a obtinut CI duplicat de la RAR nu era de fapt proprietarul ci un hot (la propriu sau la figurat), atunci treaba devine mai complicata, insa tu esti aparat oarecum de lege ca si cumparator "de buna credinta". Te-as sfatui totusi sa faci niste minime demersuri de aflare a cauzei pentru care CI nu mai exista, sa faci o adresa la RAR in acest sens (ca altfel se poate interpreta ca nu ai depus diligente petnru a lamuri situatia bunului pe care il cumperi) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
cred ca pe el il roade numarul acestor fosti proprietari
![]() respectivii nu or sa apara pe duplicat. oricum, pe CIV pot sa apara doar 6 proprietari, deci daca esti al 7-lea tot CIV nou-noutz o sa ai ![]() |
-------------------- |
|
Alcatraz84 |
![]()
|
Merci smiley!!
|
--------------------
Dacia
Solenza Confort
2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate pe viitor nu ar fi rau sa formulezi CUM TREBUIE intrebarea
Ca eu din exprimarea ta am inteles CA AI DEJA duplicatul de la CI: QUOTE(Alcatraz84 @ 30 Jan 2008, 22:05) Deci daca avea duplicatul, presupun ca puteai si sa te uiti pe el... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alcatraz84 |
![]()
|
Cand am cumparat masina, aceasta avea duplicat CIV. Ma interesa in cazul in care ala de mi-a vandut masina a facut duplicat(caz in care eu vad doar numele lui sris pe CIV), daca exista posibilitatea sa mai existe fosti proprietari ai autovehiculului, dar de care eu sa nu stiu, tocmai pt ca a fost facut duplicat. Asta ma interesa, daca masina a mai avut proprietari inainte de cel mentionat in duplicat CIV ce mi-a vandut mie masina.....inteles??.....
|
--------------------
Dacia
Solenza Confort
2005
|
|
klaus |
![]()
|
pe deplin
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.513 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
fostii proprietari, posibil sa fi fost chiar firme, unele dintre ele chiar de taxi (sau de inchirieri auto).
Ca fapt divers, al catelea proprietar ti-a zis ca e ? |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Alcatraz84 |
![]()
|
pt ov..primul bineinteles...
|
--------------------
Dacia
Solenza Confort
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 08:38 |